<3Tammivauvat helmikuussa 2010<3 (Vielä odotellaan viimeisiä syntyväksi)

:wave: Ja yhres koos :/
Tänään oon oikeen urakalla tehny lumitöitä, kävin kaupassa ja raahasin sieltä isot kassit tavaraa, pesin pyykkiä, imuroin koko talon ja käväsin vielä kunnon lenkillä. Nyt repivää, viiltävää kipua oikealla puolella melkein nivusissa :x
Mitähän sitä vielä keksis :kieh:
Niin juu ja kontrolliajan sain vasta ens ke eli 10.2..
 
Alkuperäinen kirjoittaja pinkgreen:
Tsemppiä Pörrille :wave:

Tänään isyydentunnustukseen, saas nähdä mitä hölmöjä ne siellä kyselee :D

PG ja Memi 22pv
Meillä oli tämä myös tänään ja kuulin pelotteluja, että siellä sitten pidetään kunnon kolmannen asteen kuulustelu ja hiilostetaan että kuka se oikea isä on jne. :eek: Mutta ei onneksi, oli tosi nopea käynti! Puhelimessa kysyi kuinka kauan on asuttu yhdessä ja paikan päällä kysyi mieheltä, että onko varma isyydestä ja sen jälkeen vain nimet papereihin =)
 
Tänään on taas kolailtu lunta ja kävelty neuvolaan. Niin siel neuvolas terkkari sano että perjantain täytyy soittaa synnärille ja varata ens ke käynistykseen... Mutta todella toivon että lähtee syntymään normaalisti
 
Poikavauva syntyi 1.2.2010 klo 6.29 raskausviikoilla 41+3. Painoa pojalla oli syntyessään 4245 g ja pituutta 54 cm :) Pikku jättiläinen :D Oltiin vaan reilu vuorokausi sairaalassa ku päästii jo kotii kun vointi on hyvä :) Synnytys kesti kokonaisuudessaan 6 tuntia josta 10 min oli ponnistus :) Ja ilokaasulla mentii :)
 
Tsemppiä vielä kaikille kärvistelijöille! Hemmotelkaa itseänne kaikin mahdollisin keinoin: hyvää ruokaa, kylpyjä/saunomisia ja mieheltä vaaditte hierontaa. Itse muistan vielä erittäin hyvin kuinka mun "tammivauvasta" tulikin helmivauva, vaikka täyttääkin jo 2v lauantaina =) . Suostui syntymään siis vasta rv 42+2 käynnistettynä :whistle:
 
Mie täält synnytyssalist huiskuttelen :wave:
Aamulla 11.30 sain cytotecin ja ja olin 2cm auki.
16.30 supparit säännöllisiä 4 minuutin välein ja tos kuuen hujakoil vasta 3cm auki :/
Eivät suostuneet antaa lisää tabuja, tai laittaa tippaa vauhittamaan tai puhkasemaan kalvoja :(
Aamul kalvojen puhkasu tod.näk. jos ei rupee syntyy yöllä.
Supparit o tosi napakoita, mut hijasta o, hijasta :headwall:

O se tääki,ko pitää läppäri kantaa synnytyssaliin, jotta piäsöö kaiffareille ilmottelee mis mennään. :LOL:
Mut huomiseen taitanee mennä Pätkän syntymä :heart:

Ja rontti1 saat ilmotella sit koha sulle mittoja laitan,ko jakautumine tapahtuu :)
En varmaan sit ite täpinöissäni enää jaksa olla tietokoneaddiktina koko aja :LOL:

Pörri ja häädettävänä oleva Pätkä 40+5
 
Lumi- : Meil meni isyydentunnustus onneks kanssa tosi nopeesti. Kysyi vaan kauanko ollaan seurusteltu (mitä ne silläkin tiedolla tekee, tulee mieleen joku ystäväkirja:D) ja kauan asuttu yhdessä. Sit vaan nimiä papereihin:)
 
Heippa!
Neiti tänään jo 3vk :heart: aikaa menee liian lujaa, ja nuo kasvaakin liian nopsaa :eek:

Onpa täällä hiljasta...mihin ne kaikki äidit menneet on? Joko te käytte sielä kerhon puolella? En saanut vielä salasanaa joten jos saisin niin kiitos =)

Meillä oli 3,5v sitten tuo isyydentunnustus ja muistaakseni kysyi et onko ollut muita kumppaneita tai jotain että voiko olla muita isäehdokkaita... oli aika hölmö keikka,mut toki tehtävä se on jos aikoo isäkin olla viralisesti isä.

Jaa, pitänee mennä vauvelia herättämään päiväkoti/kauppareissulle...

Voimia viimeisille odottajille :hug: En osaa paremmin lohduttaa kun ei ole kokemusta "oikeasta" synnytyksestä, ja loppuraskauden tuskista :ashamed:
 
Voi, onnea kaikille vauvansaaneille :heart: :heart: Itse yhdessä koossa...Synnytän varmaan viimeisenä :ashamed: KiaralA ja nappi 40+6. Huomenna varataan yliaikaiskontrolli aika tiistaille, jonne ei toivottavasti tarvitse mennä.
 
Onnea,onnea Niinuska05 ja Myy-88 :flower: :flower:

Paljon tsemppiä Pörrille saliin :D

Voimia viimeisiin päiviin vielä odottaville =)

Täällä menee mukavasti. Esikoinen vaan flunssainen niin heräilee molemmat pojat useesti öisin.
Mytty syö yöllä 2-3 krt. Tooosi rauhallinen vauva esikoiseen verrattuna. Välillä pitää tarkistaa et on hengissä kun nukkuu ja nukkuu vaan.... Esikoinen kun oli vauvana jo huono nukkuja. Mut nautin nyt tästä.. Ja mun rakkaista pojista :heart:

M&M 1vko 4vrk
 
pörri sai aamulla 3.2.2010 klo.8.11 pojan jolla on mittoja 3400g ja 48.5cm :heart: :flower: onnea paljon

onnea myös muille vauvansa saaneille :D :heart: :flower:

kauheeta ku tuntuu et omasta synnytyksestä oils jo kauan aikaa ja meijän tyttö olis jo iso eikä vauva,,ja toinenhan on vasta 3 viikkoa vanha!! :LOL:

rontti1 ja tytteli :heart:
 
Onnea vauvautuneille!! :D

Ja sitten asiaa meidän navoista...
Eilen pätkähti lapsosille ikää 4 kuukautta ja sen kunniaksi (ja lääkärin määräyksestä ) eilen maisteltiin bataattisosetta. Tyttö tykkäsi valtavasti, suu aukesi kuin linnunpojalla. Olisi varmaan syönyt kaiken soseen jonka olin tehnyt (1l), mutta pitihän veljellekin jotain jättää. Veli ei tosin niin kauheasti innostunut soseesta, taitaa olla enempi maitomiehiä :whistle:
Kunhan bataatti alkaa menemään, lisätään kukka-, parsakaali ja maissi ruokavalioon ja 5 kk iässä pitäs lapsista tehdä lihansyöjiä. On tämä vain hurjaa, kun kuitenkin fyysinen kehitys vastaa noin kolmen viikon ikäistä täysiaikaista.

Tänään ois tytöllä punnitus. Sormet ja varpaat ristissä toivon, että nyt olis se vaadittu 3,5kg tullut täyteen ja saatas lopettaa noi ravintolisät häneltäkin. Eilen meinaan loppui jauhe ja mie en haluis parin päivän takia käydä ostamassa uutta pönikkää. Kamalan kallista tavaraa :snotty:

Onko teistä muuten kamalan sekavaa, jos aina kun ilmoitan lasten iät, ilmoitan myös sen korjatun iän? Kalenteri-iän mukaanhan menee jotkin asiat (ruoka, rokotus), mutta fyysinen ja motorinen kehitys menee kuitenkin tuon korjatun mukaan (eli ikä lasketaan lasketusta ajasta). Eihän aina ole välttämätöntä ilmoittaa ikää, mutta joskus tulee kuitenkin kirjoitettua sellaisista aiheista joissa se ikä merkitsee jotain (esim. missä iässä oppii jotain yms), tuolloin minusta ainakin on kiva vilkaista minkä ikäinen lapsi onkaan. Aina ei jaksa alkaa etusivun syntymäpäivästä laskemaan :ashamed:

Hipkukka ja lapsukaiset 4kk1pv (~3vko)
 
Hipukka: minusta nimenomaan on hyvä jos kerrot sen korjatun iän :wave:

Kiaralalle ja muille kärvistelijöille hirmusti tsemppiä viime metreille!

Semmosta tulin kysymään teiltä, joilla n. 1kk:n ikäiset vauvat, että kuin pitkiä pätkiä teillä vauvat enimmillään nukkuu? Meillä on neiti niiin huono nukkumaan, että tekis mieli kiljua :/ Tää itkee aina :/
 
Zin
Heippa!

Meille tulee Kiarala tiukka taistelu siitä kumpi jää viimeiseksi. :) Tänään kävin lääkärissä eikä mikään oo muuttunut. Pää ei yhä oo kiinnittynyt, kohdunkaula koskematon ja täysin kiinni, ei ainuttakaan supistusta. Ens tiistaina meen takaisin ja jos tilanne on sama niin saan valita sektion tai käynnistyksen. Tästä lähtötilanteesta lääkäri suosittelisi suoraan sektiota kun 50% käynnistyksistä päätyy siihen joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin. Toki toivotaan että syntyis itsekseen sitä ennen. Tää tietämättömyys rassaa. Ja en kestä tätä hellettä enää sekuntiakaan.

Onnea uusille vauvoille!

Zin + Fredi 40+3

 

Yhteistyössä