40+ SO WHAT (VOL.11)

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
murmur halitusrutistukset tännekin ystäväiseni :hug: :heart:

Itsekin mietin että palailenko maitojunalla tänne taasen takaisin. Täällä myös heräilty selän ja masun juilintaan ja vaaleanpunaista vuotoakin, :eek: :( maanantaina olisi se ultrakin...
 
Ottis
Mrs Bree Voi taivahan talikynttilät, jos taas kävisi niin huonosti, että tulisi keskenmeno, älä edes ajattele sellaista :hug:. Peukutuksia, ett pikkuinen saisi kyydissä pysyä.

OD Harmin paikka, mutt onneks ei kierto ole kuitenkaan tuon pidemmällä, ett voitte vielä hyvinkin päästä sopuun ajoissa :). Nauti nyt kun saat olla, ettei ainakaan tarvitse kinata toisen kanssa.

Kiitos peukutuksista, mutt taisi mennä tältä päivältä shaanssit ohi. Posti nimittäin tuli ja meni eikä tuonut mulle testejä :headwall:. Mokomatkin. Jos olen tilannut testikaupasta, aina on tuotteet takuuvarmasti postissa seuraavana päivänä. Ja tuoltakin tuli ilmoitus, ett ovat tuotteen lähettäneet jo eilen. Voi pihkuran pahkura!! Yritän tässä nyt lohduttaa itseäni sillä, ett eihän se nega koskaan niin kivaa kateltavaa ole, ett sen missaamisesta pitäisi kimpaantua, mutt siltikin olisi kiva testata. Tää on sellanen tuppukylä, etten kovin herkästi lähtis kaupasta saati apteekista testejä hakemaan. Naapurin eukkokin sattui just olemaan kaupan kassavuorossa, kun kipasin postissa, jotta se siitä sitten :ashamed:.

Masuun sattuu niinkuin tuntuu sattuneen kierron alusta asti. Oikealla puolella muniksissa nippaili niin voimakkaasti päivemmällä, ett saattoi olla merkki rapistuneen keltiksen kuolinkorinoista :kieh:. Mutta... jos mä kaupunkiin tänään lähden systerin luokse, niin takuulla livahdan siellä apteekin kautta veskiin ja teen testin :).
 
Ottis en käynyt..niin paha mieli oli aamupäivällä, itketti kovasti:snotty:

..enkä ole testejäkään ostanut(ihme juttu)..ajattelin jaksaa viikonlopun yli tätä nyt kuulostella ja maanantaina käyn aamupäivällä verikokeessa JOS vuotoa ei tule..

..*Huoks*:ashamed: ..olo on levoton ja piiiiitkä aika on odotella, pakko vaan yrittää jaksaa..tai voihan se olla, että haen testin vaikka la-su jos ei mitään viitteitä vuodosta..saa nähdä nyt, koetan kuitenkin vain malttaa mieleni..vältyn turhilta pettymyksiltä sitten kun ei sitä negaa ole kiva testissä kattella :(
 
Terveiset lääkäristä! Alkoi sitten reippaanlaisesti vuotaa kirkasta verta ja minähän läksin tutun synnytyslääkärin vastaanotolle. Tällä hetkellä kaikki ok, ei tietenkään silloin tullut laisinkaan vuotoa. Pieni :heart: jumputti kovaa siellä ja pääperämittaarvioksi sain 5.8mm. Sanoi että lepäilet viikonlopun yli ja maanantaina normaalisti ultraan. Minulla on tupa täynnä lapsia että lepäile nyt siinä. Tinalle en ole raskaudesta tohtinut kertoa, joten pyydettävä äitiä ja Liamia kaitsemaan.
 
MrsBree voi miten ihana kuulla, että pienellä kaikki siellä masussa hyvin!!:):heart:
Koeta nyt pikkasen lepäillähin, pitää ittestäis&pienestä huoli:heart:


..miulla täällä heräsi kauhia aavistus: Jos tämä on keskeytynyt keskenmeno - niin kuin edellinenhin, ei vuoto alakkaan sitten itsestään!!

..voi itku :'( miten kauan sitä joutuisi sitten odottelemaan?..

Minun on varmaankin turha jäädä odottelemaan tänne kotio ja murehtimaan asiaa, pakko käydä maanantaina siellä verkokeessa(jos ei vuotoa kuulu) :/
..ja jos hcg ei koholla, soiteltava sinne neuvolan lääkärille miten toimia..
 
ulla4 mie tein sellaisen(paketissa2kpl)testin tuossa -09 keväällä.
Näytti, että vielä olisi mahkuja - ei siis tullut toista viivaa testiin ja se juuri hyvä.

Enempää en osaa kertoilla tai, että onko OIKIASTI toimiva!
 
Tätähän testiä ulla4 tarkoitit?
http://www.kotitesti.fi/sofi_naisten_hedelmällisyystesti_liuska_pr_00812.html

..jos tuo arveluttaa ja haluat saada OIKIAN varmistuksen asiaan, pyydä TK lääkäriltä lähete FSH testiin!!
Mie pyysin ja sainhin =) ..ole vain tiukka jos lääkäri meinaa kieltäytyä ja patistella yksityiselle - eri paikkakunnilla kun eri käytännöt.
 
ulla4 voisin suositella siulle näitä testejä:

Prolaktiini/Progesteroni/LH/FSH-testit, näillä pääset jo aika hyvin jyvälle esim. munasarjojen toiminnasta :)

http://www.huslab.fi/ohjekirja/2507.html
http://www.huslab.fi/ohjekirja/2502.html
http://www.huslab.fi/ohjekirja/2265.html
http://www.huslab.fi/ohjekirja/1422.html

..kurkkaappa tuolta..
Näihin kaikkiin mie sain lähetteen "pienellä painostuksella" ;) omalta TK lääkäriltä!
 
Ottis
ulla4 Olen testannut. Se on hyvä testi ku siinä nega on plussaa :) eli just se mihin pyritään.

Mrs Bree Vauvaliimaa ja tarrasukkia!! Toivottavasti vuoto lakkaa pieni jaksaa jatkossakin hyvin.

Mur-mur Kovasti jaksuja sulle :hug:!

ON Meni vähän pitkään lähtö, mutt lähden nyt systerin luo. Apteekkiin en taida enää ehtiä. Heipat :wave:!
 
Ämy
ulla4 Olen testaillut sellaisella kotitestillä ja ainakin silloin antoi tuloksen että vielä mahdollisuus on. Tulinkin sitten raskaaksi mutta tuli keskenmeno. Ajattelin että katson että jos ihan turhaan haikailen vielä iltatähtösten perään. Mutta mur-mur taitaa olla oikeassa että varmimman tuloksen saa "oikealla" kokeella.

mur-mur Toivotaan että kaikki menee hyvin! Jaksamisia sinulle, tilannehan on vielä toiveikas?

MrsBree Voi että nuo vuodot raskausaikana on sitten hermoja raastavia! Onneksi tilanne on nyt ok.

Tilasin sitten kunnon paketin ovis ja raskaustestejä.

Auttakapas osaamatonta kuinka näillä sivuilla liikutaan näppärästi kun haluan vaikka kommentoida edellisellä sivulla ollutta asiaa. Seuraako tämä minun jo aloitettu sepostus mukana sivulta toiselle. T.nimim ei älyä tietokoneista mitään
 
Ämy kiitti:flower: ..en kauhiasti uskalla toivoa, pikkisen vain..

Siun "sepostus" ei seuraa sivulta toiselle, jos tulee kirjoituksia muilta pinolaisilta siihen väliin(varsinkin useampi)..nyt esim. ollaan tämän sivun loppupuolella ja kohta uusi sivu alkaa..osasinkohan selittää järkevästi? ;)

Kokeileppa nyt kirjoitella jotain niin näet, saattaa tulla jo uusi sivu ja tuo kirjoittamasi jää edelliselle!
..TAI.. mahtuu vielä pikkasen kirjoitella ja vaihtuu sitten..

ELI..jos "muokkaat" kirjoitustasi/lisäät jotain, se jää tälle sivulle kun uusi alkaa..
 
Haaaa, vielä taitaa tällehin sivulle juttua mahtua :D ..

Miulle iski kaamean hien päälle, kävin juuri saunomassa-PUUUUHKUTUS!!:whistle:

..huomasin tänään tällaisen..kun masu tyhjenee, iskeepi huonoinen oloinen :x (..siis hywä mielikuvitus(ko?) mur-murilla)..
 
Sain varmaankin haluamani vastauksen , Mur-Mur on varmasti oikeassa jos jotain tahtoo oikeasti tietää niin lääkäriin mutta toisaalta jos sattuis saamaan negan vois olla tyytyväinen ja jos taas ei niin plussaispa ainakin jossain ja vois leimata testin huuhaaksi :LOL:

Noo... katsotaan en taida vielä lääkärille soitella, kokeillaan nyt ensin ihan vanhanaikaisella tekniikalla. Meillä esikoista odoteltiin 6v. ja eikä mitään syytä lapsettomuuteen löytynyt, mutta kaikenlaista etsittiin ja kokeiltiin. En sen kokemuksen perusteella ole heti tuppaamassa tohtorin käsittelyyn. :D
 
ulla4 tuosta pienimmäisen syntymästä on kuitenkin hetki aikaa..eikös?..olikos tytönen nyt 3v?..eli n. 4v sitten olit raskaana..
..jossain vaiheessa olisi hyvä tutkia, ettette "hutki" ihan turhaan sitten :p..
..siis tarkoitan, jos olisikin jotain sellaista, mihin apuja(lääke?)helposti saatavilla..

Enkä pahalla tätä olleskaan kirjoittele/sano!!:):heart:
..en missään tapauksessa halua loukata..

Nuo mistä kirjoittelin aiemmin, ovat perusjuttuja ja selviävät helposti verikokeilla. =)

Mie itse vaan olen juuri sellainen "tyyppi, että halusin nuo asiat miulta testattavan, tiesinpähän jotain kroppani toiminnasta sitten!!

Munasolujen vanhenemiselle/huononemiselle vaan ei voi sitten harmillisesti mitään..näin taitaa miullahin jo olla käynyt - ei meinaa tärpätä ja jos tärppääkin, ei pysy kyydissä:( ..

Kovasti kuitenkin toivon tsemppiä siulle yritykseen&pikaista plussaa!!:wave::heart:

Ps. Mie sain poikaseni melkeinpä siun ikäisenä, täytin 40v kun hän syntynyt :)
..tuolla keittiössä se pikku mies nyt iltapalaa popsii ja lauleleepi!! ;)
 
Aamulla tein testin ja nega oli :( Joten taisi olla tämä kierto nyt tässä.
Käytiin siellä klinikalla nyt ekan kerran. Ja riikaan sitten 31 tätä kuuta. Ja sitten päästään jännäämään tuoko hoito tuloksia, Kyllähän tuo vauvakuume vain kovenee eikä yhtään tunnu hellittävän, että josko hoidoilla nytm se vauva saadaan.

mur-mur :hug: Vielä on toivoa ja minähän sitkeästi täällä toivon että tämä alku olisi kyydissä pysyvää lajia. Koita jaksaa siellä, ja positiivisia ajatuksia.

Mies hinkuu tuolla seuraa joten on nyt mentävä.

Onnen kantamoisia kaikille teille palstasiskot. :heart:
 
Kiitti I-K ja Oivikki :):heart:

Voi surku siun negaa I-K :( :hug:
..mutta toivoa ei ole siun osalta menettetty!!
Nyt kovasti hyviä ++++ ajatuksia sinne Riikaan mukaan ja tiedä miten ihana tuliainen sieltä palatessa onkaan kyydissä.:heart:

Enhän mie sitä tätiä tänne haluasi :(
..mutta jos tärppi kävi vaan hetken verran, haluaisin sen vuodon alkavan kuitenkin "normaalisti", eikä esim. taas lääkkeillä:ashamed:

..ja tajusin juuri, että tarvitsen tuon piikin(anti-D) peppuun sitten sen jälkeen jos/kun vuoto alkaa - mie olen verirymältäni RH negatiivinen..
 
Hei vaan! Minäkin täällä yhä käyn lueskelemassa, vaikken juuri kirjoittelekaan.
Tilasin just elämäni ekan kerran netistä testejä! Mur-murin vinkin "villitsemänä" tilasin pari hedelmällisyystestiä minäkin. Toki nuo mahdottomiksi venyneet kiertonikin jo kertovat, että hedelmälliset vuoteni ovat jo kaukana, mutta pissitään nyt vielä tuommoiseenkin tikkuun... :LOL:
Kaikkea hyvää kaikille toivotellen, Ikiemo =)
 

Yhteistyössä