40+ SO WHAT (VOL.11)

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Ottis
Morticia Taavi166 puhui asiaa tuosta 'selväpäisyydestä'. Siinä vaiheessa, ku kädet vipattaa toista punaista viivaa tuijotellessa, on ensinnäkin vaikea saada selvää kuvaa lähietäisyydeltä otettua ja toisekseen, ei ainakaan meidän naisten aivot silloin oikein jousta teknisiin suorituksiin. Joten, harjoitus tekee mestarin =).
 
Dippailtu on aamulla ja ihan niin selkeä nega kun olla ja taitaa. Alko jo silmät mennä ristiin kun yritin tahdonvoimalla :LOL: saada edes jonkunlaisen haamun näkyviin mutta kun ei niin ei. Toisaalta tuntuu täti olevan jo ovella ja paree tulla vaan sitte sisään, että päästään eteenpäin ja uuteen yritykseen :headwall:

No nyt voi taas rentotua pariksi viikoksi...
 
Tosi muuten on taavi, että noissa testeissä EI ole aina samaa määrää sitä punaista väriainetta, joka reagoi hcg hormoniin!!
..testien maahantuoja näin kirjoitti ja tuolta ulkolaisilta sivustoilta myös lueskelin samaa..
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos Ottis
Hysteria Kyllä meille oikein hyvin kelpaisi sisaruskin vielä. jos nyt olisin raskaana ja odotus sekä muut jutut menisi hyvin eikä estettä lapsi luvun lisäykselle ilmaantuisi. Mikä sen ihanempaa olisi kun perhe jossa useampi lapsi.
Toivottavasti onni suo ja se saadaan.
 

Nimi (ikä )........... Kiertopv....Yrityskierto...Monesko haaveissa

Rominas
(40)..............kp0/25-27......yk14(09/09 06&10/10) 2.
Ottis (43)....................kp3/23-28.......yk17.....................1.
mur-mur (45)..............kp7/28............yk19(01&08&11/10) 3.
Nuuttimus (41)............kp13/28-36.......yk2v...................3.
Mahdotontako (45)......kp14/29............yk4....................1. yht.
sarppav (39)...............kp15/27-32.......yk4......................2.
putunen (41)...............kp15/24-32.......yk9....................3./1.yht.
Raputar (40)................kp18/27...........yk5.....................2.
liiza (44).....................kp19/24-27.......yk31...................4.
tetu68 (42).................kp24/27...........yk7....................3/1.yht.
Tirlittan1968 (42).........kp25/28...........yk4(04/10) 2.
Morticia (42)................kp26/29-34......yk 1v..................2.
Iida-Karoliina (46)........kp30/23-29......yk16...................5./1.yht.
ulla4 (40)....................kp33/35-45.......yk3.....................4.
wiiwi67 (42).................kp42/25-32......yk27 (03/10)...4.
Ballerina Bolero (40)....kp42/25-28......yk34....................3.
taavi166 (39)..............kp45/28-42........yk17...................3.
haave2010(44)...........kp50/29............yk5(06/10)...4./1.yht.
onlydream (37)...........kp75/23-29.......yk?...................3


putunen (41)...................dpo3
taavi166 (39)..................dpo14:heart:(dpo11)
Morticia (42)...................dpo8
Iida-Karoliina (46)...........dpo8
liiza (44).........................dpo7

ovistestiplussapäivä = dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) = dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1 jne..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä


:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
 
Viimeksi muokattu:
Hei pitkästä aikaa, täällä vanha palstalainen kuikuilee :wave:

Sain sen verran selville kun selailin pinoa että MUR MUR sai viivan ja se hävisi sitten...Harmi, pahoittelut ja lohtuhali

HYSTERIA oli kans kokenut menetyksen, sinulle kans voimahalus! Uutta yritystä kohti vain, kaikki on mahdollista koti Suomessa tai Ulkomailla, kummallista ettei pakastus mahdollisuutta siellä ollenkaan, ehkä laitteet puuttuvat vai mikä on kun ei mahdollista.

OTTIKSELLE oisin jo toivonut plussaa..

TEILLE KAIKILLE ONNENPOTKUT YRITYKSIIN, TSEMPPIÄ!

Ilmoittelen vain että np-ultrassa käyty ja siltä osin kaikki hyvin. Vauva heilutteli käsiä ja jalkoja, liikkui oikein kovasti nyt jännään vain verikokeen lopputulosta tuleeko nega vai plussa tieto. Onhan tämäkin, nyt toivon hartaasti että tulos ois nega :rolleyes: (11+4)
 
Ihania ultrakuulumisia nillanillalla - Kovasti onnea!!!!=)
..ja pikiselle edelleen tarraa&liimaa, jotta pysyy ti u k a s t i kiinni:heart:..


..niin..16vrk kerkesin olla raskaana..ja sitten vuoto alkoi hissukseen ja viivat himmeni testissä lopullisesti pois 19vrk:n sisään..tämmöistä yrityksen poikasta taas:|..
 
on: O-testiä viruttelin taas tuossa ja vahventunut oli...mutta ei yhtä vahva.... Limat voin sanoa on kyllä hulpeet... koko persus märkänä ku pyyhkäs... :LOL::rolleyes::O:ashamed: Voiskohan greippimehulla olla jo osuutta asiaan? Oliko se 2. vaiko 3.pvä kun aloitin hörppimisen... noh, 3 litraa juotu ja huomenna pitäis käydä lisää ostaan. :)

Noh, ettei liian hyvää kuulus, niin taisin sitte hiivan saada, kiitos antibiottien. Kutisee ja pistelee ihan hulluna, ihan kuin sheivauksen jälkeen kun karvat alkaa kasvaa. Oletan että hiiva... onko kenelläkään kokemusta? Mulla ei aikaisemmin moista vaivaa ollut mutta kävinpä nyt sitte Gynedaktarinit ostaan, ja katotaan lähteekö kutina ja pistely.
 


Tartti sitten illalla testata. Kun oli neljä tuntia juomati, syömäti eikä vessassakaan tullu käytyä. Tartti sitten niin, kun oli niin otollinen hetki. Pah. Olisi ollut parempi vasta aamulla testata. Kattokaa ny tota onnetonta. Aluksi koko testi oli ihan blanco, mutta tuskasesti ajan sisällä siihen toi viiva jaksoi raahautua. Onko näissä r-testeissä sam juttu kun o-testeissä, että viivan täytyy olla yhtä vahva kun kontrollin, ennen kuin se on varma plussa?

Menen nyt nukkuun ja jos sitten oikeesti aamulla.
 
Rominas, mulla on kerran ollut hiivatulehdus rankan antibioottikuurin ansiosta. Ja kyllä oireesi on juurikin siihen viittaavia. Alakerta on kuin santapaperia. Onneksi hait kuurin, sillä ainakin minulla se helpotti nopeasti.
 
Tää nyt on varsinaista yksinpuhelua. :) Mutta tässä tänaamuinen testi. Ja kyllä se nyt aika selkeä viiva on. Sitä en tiedä, onko viiva vahvistunut ja miten, täytyy tehdä Ottikset ja vertailla oikein urakalla. Kääk. Tässä pikkuhiljaa antaa itselleen luvan olla raskaana. Hui.
 
Nyt kun uudestaan kattoin aamuista testiä huomasin, että kuvani ei ole kovin tarkka. No, livenä liuska on tarkka ja nyt alkaa davidin viiva olla yhtä selvä kuin niiden viikonloppuna tekemieni unistepien. Mutta täytyy kyllä sanoa, että noi davidit eivät ole mitenkään hyviä testejä. Tänään menen apteekkiin, isompaan kuin oman kylän ja ostan sen apteekin oman. Täytyy isänpäivä-aamuksi saada kunnollinen, yksinkertainen ja selkeästi luettava testi miehelle. :LOL:
 
Olispa ihana isänpäiväylläri; kaffekupin vieressä ClearBluen testi jossa sana raskaana. Voi kun mäkin saisin sellaisen. Tämän aamun dippauksena tulos nega, mutta en vielä heitä kirvestä kaivoon kun on vasta dpo9. Kävin tuota (oliko se nyt mur-mur) jonkun laittamaa linkkiä plussista ja negoista katsomassa ja se vähän helpotti.
 
Morticia hoi. Älä tosiaan heitä kirvestä kaivoon. Minäkin tein tässä kierrossa kaksi ihan puhdasta blancoa, ennenkuin alkoi punertaa. ja todellakin tuo plussakuva-ketju on hyvä. Sinulla on jännät päivät tässä!
 
Ei mun oikeastaan pitäisi näin aikaisin alkaa testaamaankaan kun sitten pettymys on kahta suurempi kun on kovat toiveet ja odotukset. :(

Kiva että viivat on yhtä vahvoja kuitenkin, jään odottamaan innolla kuvaa apteekin testistä.

On kyllä ihana tämä kuumeiluklubi :heart:, olen onnellinen että löysin tänne. Tuolla toisaalla on niin jotenkin.... no, toisenlaista ja kamalan nuorta porukkaa.
 
taavin dippailua tulin heti aamusta kurkkimaan - Ihanaa, viiva vahvistunut!!!!!!

..näin vähän arvelinkin käyvän=)

Tosi nihkeästi noihin Davidi liuskoihin tuo vahvempi viivanen ilmestyy jos tärppi käynyt - kakka testejä!!!:kieh: ..ainahin näin alussa raskautta käytettynä..parempia ovat saman firman EI niin herkät(20-25mIU/ml)testit!!
.. pregchek - marketin testi, näytti samana päivänä David testin kanssa dipattuna vahvempaa viivasta..eli, David testien dippailijan täytyy olla k ä r s i v ä l l i n e n!!!!!!!:whistle:;)

Juuu taavi, miestä vartenhan ne CB:n "raskaana" testit onhin suunniteltu..:D..he kun EI osaa viivasia tulkita ja niiden eri variaatioita - selkeän yksinkertainen ON testin oltava!!!!
 
Viimeksi muokattu:
Onnittelut taaville jo toistamiseen. Hyvältä näyttää !!:heart: Ja Morticialle plussatuulia myös! Samoin muille testaajille ja toiveikkaille - nyt olisi aika saada näitä plussia ja pysyviä sellaisia paljon lisää.

Tämä on tosiaan ihan toisenlainen foorumi kuin muut, kuten Morticia sanoi - täällä on tosi mukavaa ja kannustavaa ja sopivan ikäistä ;) :flower:
 

Yhteistyössä