40+ so what wol.12

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Mahdotontako - tervehdys siulle sinne "mummo":kiss::heart:

Juu muistan, että Luget nosti lämpöjä..meni syteen tai saveen, mie jatkan nyt noita Lugeja!
Täytyy tarvittaessa seuraavalle kiertoa hankkia O-testejä muutama enemmän, niin ei tule tällaista ongelmaa.:eek:

Keväistä plussatuulta!!
 
Viimeksi muokattu:



Nimi/ikä.........Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

putunen (41)...............kp2/24-26......yk14....................3./1.yht.
tetu68 (42)..................kp3/27..........yk12..................3/1.yht.
Hysteria (42)...............kp5/24-29......yk11 (kkm.11/10) 1.
Mimmi68 (42)..............kp6/28............yk2(?&12/10)......1.
Mami-41 (41)...............kp11/25..........yk33............2.
Mindy<3 (40)...............Kp12/28-30......yk1.............4
muumimamma-72 (38) kp12/25-30.....yk9......4./2.yht.
Ottis (43)....................kp14/25-27......yk19( 08/09) 1.
Mafinka (49)................kp14/26...........yk3................1.
Bismil (39)..................kp?/?.............yk2.............6./1yht.
oliivitar.......................kp15/29-30......yk1 ( 05/09) 7.
Piitu73 (38).................kp15/27-28......yk23.............1.
liiza (44).....................kp15/24-27......yk35....(02/07 08/08) 4
pikkutirri (41)..............kp15/28...........yk3........4./2yht.
mur-mur (45)..............kp15/25-28......yk23(01&08&11/10) 3.
Velmuliina74 (36)........kp16/26...........yk18.......................2
Mahdotontako (46)......kp19/29...........yk8....................1. yht.
sarppav (40)...............kp19/27-29 ......yk7(07/10) 2.
Mynteli (39)................kp22/28-29........yk1.................1.
Iida-Karoliina (46).......kp23/23-29......yk20...................5./1.yht.
*Justiina* (38)............kp23/30-32.......yk2(Tm7/07&Km1/08)3
haave2010 (44)...........kp23/28-30.......yk9(06/10) 4./1.yht.
Soili (41).....................kp29/23-29......yk20..............1.
Minttu2011 (43)...........kp31/25-29.......yk7.....3.:)heart:dpo16)
Raputar (40)................kp?/27.............yk?......................2.
Kadonneet lampaat: Ulla4, Mother Mary?


Taustalla:
Onlydream, Ballerina Bolero ja Elysee,(joka pikkisen haaveksii vasta..:))






Mami-41
(41)....................dpo0
Ottis (43).........................dpo1
sarppav (40)....................dpo5
mur-mur (45)...................dpo5
Mynteli (39)......................dpo7
*Justiina* (38)..................dpo8

Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä


:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/
 
Viimeksi muokattu:
Mindy<3 miulla oli hormonikierukka 4v ja halut ihan karussa: /..se kun poijjes otettiin, palasi halutkin - tosin nyt muiden syiden vuoksi aina välillä hakusessa..sellaista se naisen elo..miulla jos yläpään kanssa ongelmaa(väsy, vi**tus tms.)ei alapääkään kyllä toimi!..toisin sanoen: haluja ei niin minkään moisia ja olen kuin kylmä kapa-kala:O..;)
 
Viimeksi muokattu:
Kiitoksia Mur-Mur päivityksestä! Täältä tarkistankin aina missä ja milloin mennään ;)

Ja nyt sitä ollaan huolestuneita :( Kun raskauskilot eivät hälvenneetkään imetyksen ja lautasmallin myötä, päätin kokeilla pikadiettiä :mad: Jos olisin tiennyt seuraukset, olisin jatkanut skeptistä suhtautimista dietteihin!!! N. kuukausi sitten olin viiden päivän dietillä ja kiloja putosi. Jihaa! Mutta, mutta SE pirtelöiden ja suklaiden ahmiminen (mitä lapsetkin kadehtivat) sai aikaiseksi Hiivan :kieh: Läträsin piimällä molempia kautta ja kävin vielä apteekissa hakemassa Canesten-kuurin (kuulostaa aivan kissojen matolääkitykseltä) ja sain sen mokoman kuriin... huoh..

Sitten päästääkin asiaan : / Nyt alkoikin jälleen tuntumaan alapäässä EPÄMUKAVALTA! Onko hiivasta haittaa raskautumiseen? Eihän tuo ympäristö nyt tunnu ainakaan olevan suotuisa pikku-kavereille? Ja bileetkin pitäisi siellä järjestää jos tikkuihin on luottamista...
 
Mur-mur Suuret kiitokset jälleen sinulle:flower: Veit kyllä ihan sanat suustani tuolla että sattuu ihan p****reikään asti:LOL:Ehdin kyllä jo tosissaan säikähtää kun mulla ei ole ikinä ennen tällaista ollut,nyt onneksi jo vähän helpotti kun levähtelin hetken=)

Minttu Onnea vielä kerran,tuohan on ihan selkeä plussa jo ei mikään haamu:heart:

MindyTervetuloa joukkoon mukaan:wave:

Justiina Hyvän r-testin oot löytäny:LOL:
Jospas se sulla olis ollut jotain kiinnittymisvuotoa:heart:plussapuhureita sulle++++++
 
Oliivitar En tiiä onko haittaa raskautumiseen, mutta semmosen oo kuullut et hiiva iskee raskautuneisiin, siis ennen plussaa, joten joillakin se on r-oire. Mutta jotkut hiivalääkkeistä on kielletty raskaana olevilta, en nyt muista oliks canestan just se..

Muumimamma Sullahan on kultaseni vain clomifen-ovis :hug: Koita kestää, sillä on usein erittäin hyvät seuraukset, nim. kokemusta on :heart:

Mur-mur Uskon, että teit oikean päätöksen jatkaessasi niitä lugeja, sillä jos keskeyttäminen sais kierron sekoamaan, niin ei kiva, kun tasaantumiseen vois taas vierähtää tovi :hug: Ja kyllähän oon lukenut täältä, että nekin, jotka ottaneet terot kp 15-24 ja ovis ollut siinä välissä, ovat raskautuneet :O Ja sitä paitsi lugethan on vielä ehtaa progea eikä synteettistä kamaa..isooo plussapuuhku täältä ++++++:whistle:

Mä kävin tässä viettämässä aikaa siellä "muussa" elämässä..jätin potilaan vuoteeseen, ohjeistin lapset omatoimiseen iltapalan tekoon ja itsekkäästi otin ja hurautin kaverille iltakahveille :whistle: Mutta kyllä helpotti psyykettä, fyysinen puoli onkin toinen..alavatsa aivan omituinen, pierettää..prööt.. ja tää närästys on valtaisaa nyt etenkin kahvittelun jälkeen :x Piinailu on kaameeta :kieh:, mietin tossa, et oikeestaan vielä kaameempaa kuin negan testaaminen vai mitäs te muut ootte asiasta mieltä?
 
Hei muuten, piti vielä kysyy, josko teistä joku tietäis (turhis)...mua on ihmetyttänyt tuo vihree pallukka nikin vieressä, joka tarkoittaa et olisin kirjautuneena..se jää ilmeisesti päälle kun läppäri suljen, enkä uloskirjaudu, mutta silti kun tulen uudelleen niin joudun kirjautumaan ennenkuin voin kirjoittaa mitään :confused: Ärsyttää vaan kun eihän tohon oo sit mitään luottoo, onko ketään esim. iltamyöhäsellä "linjoilla" :kieh:
 
Oliivitar, tuollaista tieto hiivasta löysin..

Hiivaa on aina vähän emättimen normaalissa pöpökasvustossa, eikä siis normaalisti aiheuta lapsettomuutta. Kunnon tulehduksen aikaan (jolloin ei kyllä seksikään tunnu kivalta) emättimen Ph-arvo on sen sorttinen, että siinä ei siittiöt pitkin elä eli kannattaa hoitaa tulehdus pois.

Pienet kutinat lähtee yleensä jättämällä sokeri pois ruokavaliosta muutamaks päiväks ja maitohappobakteereita nassuun (viilit, Gefilukset, A-piimät tai pillerinä) ja saa niitä alapäähänkin apteekista ellei luonnonkonsti elikkäs maustamattoman jugurtin kanssa lotrailu kiinnosta. Maitohappobakteeri auttaa muuten myös, jos on taipumusta virtsatietulehdukseen.


Miulla oli noita-->Terveydenhoitokanava kun aina yhdynnän jälkeen tuntui paikat ärtyvän ja kutisevan..haisuahin oli:whistle:..olikohan se bagteerivaginoosi nimeltänsä-->Emättimen bakteeritasapainon häiriö (bakteerivaginoosi) :: Terveyskirjasto oireili aina yhdynnän jälkeen ja oli kuitenhin lievä, mutta tietenkin epämukavaa. Hyvin nuo kapselit auttoivat.:)

Naistentautien lääkäri sanoi sen olevan hyvin tyypillistä kun mihen alakerran pöpöiset, ei sovikkaan naisen alakertaan - ei siis lievänä tarvitse reseptilääkettä.
 
Viimeksi muokattu:
Juu *Justis* piinailu on KAAMEAA!!!!!!!!!....ihan hirmuista kärvistelyä kyllä..:O....mutta samalla niin..niin..IIIIIHUNAA!!!

Mie en ole edes koko vihreää pallukkaa silleen ajatellutkaan?..Ai, se onhin sitä, että olis kirjautuneena..miulla se on aina näkyvillä..ja ainahan mie täällä olkkarissa kupeksinhin, paitti ihan myöhään yön tunteina..:rolleyes:

Ps. "Prutkuttelu" on yksi R-oire..tiesithän sen?..;)
 
Viimeksi muokattu:
Hei JUSTIINA!
Mulla oli sellasta tuhruvuotoa toissapvnä ja eilen, mut se loppui kuin seinään. Tosin mulla on nyt dpo17, mutta kai se on yksilöllistä milloin kiinnittyminen tapahtuu... voiks se olla että mulla kiinnittyminen tapahtui vasta näin myöhään vai voiko olla jostain muusta? Se ei kyl ollu kirkasta verta vaan eka päivänä hiukan tummahkoa limaa ja toisena aamuna vaaleanpunaista. Mietin vaan... josko....sulle tulis ens viikolla hyviä uutisia????+++++ Hope so!:heart:
 
Minttu, kyllä se kiinnittyminen tapahtuu oviksesta n. 5-12vrk aikana..muutoin se plussa ei olisi siulla näkynyt vielä R-testillä joka herkkyyttä 25mIu/ml. Kiinnittymisestähin menee vielä se 2-3vrk ennen kuin testi sen bongaa.:)
..miulla tuli poikaselta myös tuota limaista vaal.punaista hetken aikaa plussaamisen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
mur-murmun prutkuttelu taitaa johtua ihan valtaisasta ylensyönnistä, ruokahalu kuin..millä lie
ja se taas taitaa johtua tuosta ihanasta progesta :whistle:
Mitä tarkemmin katson tuota Justiina Puupäätä, niin sitä enemmän huomaan sen muistuttavan mua..kunhan vaan vaihtaa blondit hiukset :LOL:

Minttu Kiitos :kiss: Toivotaan nyt vielä et ois ihan vaaratonta/yhdentekevää vuotoa, jota siis taas ei enää oo. Mitkäs on sun fiilikset, ootkos jo relannut ? Vaikka en mä sinuna pystyis..ootko kertonut kellekkään muulle vielä kuin miehelles?
 
Viimeksi muokattu:
Taidat sie Mur-Mur olla aikamoinen nainen :heart: kiitoksia linkeistä! Tuo bagteerivaginoosi olikin uusi tuttavuus.. Pisti vaan mietityttää, kun mies tuli eilen muutaman päivän työkomennukselta kotiin, niin ei tarvinnut kun varpaat peiton alta näyttää niin jo oli täystoiminta päällä :D Tänään sitten nuo oireet ovat nousseet uudellen pintaan... Hajusia ei kuitenkaan ole... No nyt mennään taas piimä-hoidolla. Helpottaa...

Justiinalla ihanat kärvistelyt :eek:
 
Oliivitar, monastihhan nuo vanhat, hyvät konstit ovat niitä parhaita.=)
..hyvä että oireet helpottaa..ja lemmiskelyjen jälkeen vain paljon sisä&ulkokautta A-Piimää(Gefilus);)
Kannattaapi kopaista tuota Gynogabsia!
 
Huomenta ihanat mimmit!!:)

Jep, mur mur, oon aikas tietämätön noista ajankohdista yms. kun ei oo ennen tarvinnut miettiä kun on käynyt ihan 'NAPS' ja on ollut paksuna! Sulla tota tietoa on paljon, ihanaa kun jaksat kommentoida kaikille ja laittaa linkkejä, itse oon tosi onneton tietokoneiden suhteen ja en osaa tota linkityshommeliakaan: / Toivon sydämestäni että saisit ens kerralla plussan!
Justiina en ole kertonut kuin miehelleni ja sit yks ystävä tietää joka asuu toisessa kaupungissa, en halua että ihmiset alkaa puhua varsinkin kun tietävät meidän taustat, tuo lapsemme menetys viime vuonna ja sitten on tää mun ikä... plus että ei sitä vielä voi tietää kestääks pienoisen alku kyydissä.
Mutta sovitaan toistaiseksi että kestää kun tulisin hulluksi jos koko ajan miettisin tilastoja ja todennäköisyyksiä... tietty tiedetään että riskit saada k-meno ja poikkeavuudet on suuremmmat kuin nuoremmilla. Tuudittaudun vähän siihenkin että aiemmat raskaudet menneet hyvin sekä synnytykset mutta kyllä on olo välillä kuin viulunkielellä.

Pojallekaan ei olla kerrottu, katotaan sitte jos ja kun käyn siellä varhaisultrassa... pelottaa vaan että kun tääkin kaupunki on suht pieni niin joku näkee ja sit alkaakin oikea HUHUMYLLY:attn:
Mutten voi sen takia jättää sitä väliin kun haluan tietää että kaikki ok:) Toivottavasti ultra olis ihan tavallisessa ultranottopaikassa missä tutkitaan muitakin juttuja, eikä esim äitipolilla. Kun eihän siellä tutkita kuin raskautuneita!:D


Joo kyllähän se aikamoisen rumban on mun päässä saanut aikaan etten oikeen malta nukkuakaan väsyttää normia enemmin muuteskin ja loman takia rytmi sekaisin... no työt alkaa 16.3. niin sitte varmaan saa paremmin nukutuksi... No sori tää nyt lähti rönsyileen asian vierestä!!!

Eli en kyllä oo relannut ja voi olla että menee sinne asti kun ultra näyttää että masussa tosiaan on asukki ja oikeessa paikassa sekä sydän sykkii:heart:!

Toivon Justiina sullekin että saisit plussan!!!++++++++++++

Mindy tervetuloa!! Mulla kans oli liki 8 vuotta hormonikierukka (tietty vaihdatin sen välillä:D ja se poistettiin syyskuussa 2010... eli mulla oli silloin kans tosi säännöllinen 27-28 päivän kierto. Sen jälkeen kierrot heitteli 25 ja 29 päivän välillä. Lääkäri sanoi että voi mennä 1-2 kiertoa ennenku ois mahdollista... Ja reilu puol vuotta niin natsasi!

Jee, siskot! Peitot heilumaan ja plussatuulia!!!PUUUUUUHHHHHHHH++++++++:heart::heart::heart:
 
Huomenta minttu ja muut ihanaiset :wave:

Ymmärrän hyvin, jos et oo relannut :hug: On se jännä juttu, että kun plussaa, niin samaan aikaan mieli on superonnellinen ja sit toisaalta pelonpeikot kuiskii olkapäällä : / Siishenkän vaikuttaa moni asia, osalla ikä, osalla epäonnistuneet raskaudet yms.
Mutta sullahan Minttu, kaikki tulee menemään ihan hyvin ja selän takana puhujista et kyllä välitä p**kan vertaa :kiss: Helppoahan se juoruilla...muuten, varmaan käsitin väärin, mutta eihän ultran jälkeen juorut voi alkaa levitä, koska hlökunnallahan on salassapitovelvollisuus ja jos juorut sieltä lähtee niin sitten saa mennä myöskin oikeus ammatinharjoittamiseen


Tääl on aivan ihana auringonpaiste
mutta olo edelleen niin omituisen sairas
ettei jaksa lähtee mihkään |O ..ainakaan vielä...:D Piinailu jatkuu ja mielialat vaihtelee..ei raskaana...oisko sittenkin...eiiih....ehkäpä....no ei voi....jospa kuitenkin :O No, testaan huomenna, jos vaan ei tarvi keskellä yötä herätä veskiin, kuten viime yönäkin, muuten oisin jo tänään testannut herkkis one stepillä :p
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta päivää!:wave:
Täällä taisi nyt sit alkaa menkkavuoto kierukan poiston jälkeen.. Tänäaamuna ukkelin kans hempeiltiin ja alkoi vuoto. Katotaan nyt mihin kehittyy, mut ihan jees jos nyt alkais sit kunnon säännölliset kierrot tästä! Päästään toden teolla vauvan tekoon:xmas:

Mintulle mahtavat plussaonnittelut:heart: !
Kiitos myös sulle ja Mur- Murille kun jaoitte kierukkakokemuksenne (lisää otetaan kokemuksia vastaan):) Samoin jos jollain on kokemusta tosta kohdun tukiompeleesta!! Netistä ei hirveesti ole tietoa löytynyt, varsinkaan kokemuksia siitä.

Selvennän sen verran, että tekeillään on siis tämän nykyisen rakkaani kanssa toinen yhteisemme. Vanhemmat lapset on "edellisestä elämästä". Yhden km: n olen kokenut v.95..
Noita varhaisia supisteluja ja kohdunsuun aukeamista on ollut kahdessa edellisessä raskaudessa, alkoi nyt viime kerralla aikaisemmassa vaiheessa rv23-24 lähtien. Ensimmäinen raskaus meni ok. Aika suuri pelon aihe on siis raskauden sujuminen, varsinkin kun teen rankkaa hoitotyötä pitkäaikaisosastolla..:( Olemme kyllä miehen kanssa jo päättäneet, että jään hyvissä ajoin pois töistä jos ja kun..

Jaahas, vapaiden jälkeen suuntaan yöksi valvomaan toisten unta, kaksi yötä edessä.
Ja tänään saan esikoisen poikakavereineen myös kotiin.:heart:
Nyt voisi suunnata ulkoilemaan miesten kanssa, aurinkokin paistaa!:cool:

Tsemppiä ja plussia kaikille!:wave:
 
*Mahtava aurinkoinen keli,
mutta kova tuuliainen*..


Minttu
kyllähän siulla mielessä suuri ilo ja pelko vaihtelee vuorotellen - se ihan normaalia.

Nyt vain luotetaan ja toivotaan, että kaikki menisi niin hyvin, että terve pienen pieni sylissäsi olisi marraskuussa..eiköstä vaan?!:)


..ja en mie ole sen kummemmin tietäväinen näistä asioista..nettissä paljon pyörin ja silmään tarttuu ja mieleenhin jää asioita(ihme kyllä;))
Googlea paljon myös käytän, sieltäpä alkaa monasti vastausta löytymään.=)
 
Viimeksi muokattu:
Mindy<3 eipä kestä kiitellä:)

Miulla oli kierukan kera alkuun sen 6kk tiputtelua. sitten vuodot väheni niin, että pärjäsin pikkuhousunsuojalla, lopuksi vuoto jäi kokonaan poijjes.
se olihin aika jännää(ja ihanaa)kun miulla ollut aina TODELLA runsaat kuukautiset.

Kierukan poiston jälkeen tuli tyhjennysvuoto parin päivän päästä ja vuotokin ajallansa.
Kierukan jälkeen on raskauden mahdollisuus kuulemma parempi:heart:
Katso kaavio!
Perhesuunnittelun kotisivut

:heart:pLOP PLOP:heart: sille suunalle!!!

Miulla tärppäsi yrityskerralla 9..aika hyvin niin vanhalle(silloin 44v)..tosin keskeytynyt keskenmeno sitten tuli..mutta hedelmällisys oli säilynyt kierukasta huolimati hyvänä.
 
Viimeksi muokattu:
Miun reipas mies kävi tänään hiihtelemässä 40km aikaan 3h 50min.
..
Naureskelinhin, että: "miun sormet yhtä nopsaan vilistää tietokoneen näppiksellä, kuin sie sivakoit hiihdellä!!:LOL:

..yksi kurja juttu kyllä nyt tuli:(..poikaselle nousi yöllä kuume ja nyt flussanpoikasta näyttäisi olevan..voi Äidin pientä, juuri hiihtolomalla sairastui.
Mie tätä jo aavistelin koko viikon kun lapsi niin kärttyisä, väsynyt, ruokahalut kateissa..

MUTTA..mie täällä olen tekemässä täytettä..arvatkaas mihin?..
Mie alan paisteleen lihapiirakoita, esikoinen tulee avuksi!:)

Laitellaankin illasta poikanen ajoissa höyhensaarille ja lämmäytetään sauna, syödään sitten ihunan meheviä(toivottavasti)lihiksiä ja huudellaan ne olusella alas - ja sitten Reeelax!!!!
 
Viimeksi muokattu:



Nimi/ikä.........Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

putunen (41)...............kp3/24-26......yk14....................3./1.yht.
tetu68 (42)..................kp4/27..........yk12..................3/1.yht.
Hysteria (42)...............kp6/24-29......yk11 (kkm.11/10) 1.
Mimmi68 (42)..............kp7/28............yk2(?&12/10)......1.
Mami-41 (41)...............kp12/25..........yk33............2.
Mindy<3 (40)...............Kp13/28-30......yk1.............4
muumimamma-72 (38) kp13/25-30.....yk9......4./2.yht.
Ottis (43)....................kp15/25-27......yk19( 08/09) 1.
Mafinka (49)................kp15/26...........yk3................1.
Bismil (39)..................kp?/?.............yk2.............6./1yht.
oliivitar.......................kp16/29-30......yk1 ( 05/09) 7.
Piitu73 (38).................kp16/27-28......yk23.............1.
liiza (44).....................kp16/24-27......yk35....(02/07 08/08) 4
pikkutirri (41)..............kp16/28...........yk3........4./2yht.
mur-mur (45)..............kp16/25-28......yk23(01&08&11/10) 3.
Velmuliina74 (36)........kp17/26...........yk18.......................2
Mahdotontako (46)......kp20/29...........yk8....................1. yht.
sarppav (40)...............kp20/27-29 ......yk7(07/10) 2.
Mynteli (39)................kp23/28-29........yk1.................1.
Iida-Karoliina (46).......kp24/23-29......yk20...................5./1.yht.
*Justiina* (38)............kp24/30-32.......yk2(Tm7/07&Km1/08)3
haave2010 (44)...........kp24/28-30.......yk9(06/10) 4./1.yht.
Soili (41).....................kp30/23-29......yk20..............1.
Raputar (40)................kp?/27.............yk?......................2.
Kadonneet lampaat: Ulla4, Mother Mary?


Taustalla:
Onlydream, Ballerina Bolero ja Elysee,(joka pikkisen haaveksii vasta..:))






muumimamma-72 (38).....dpo1
pikkutirri (41)...................dpo1
Mami-41(41)....................dpo0
Ottis (43).........................dpo2
sarppav (40)....................dpo6
mur-mur (45)...................dpo6
Mynteli (39)......................dpo8
*Justiina* (38)..................dpo9

Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä


:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä