pikkutirri - juu, mie kerran kokeilin tuota lasangnea broiskusta..ja on oikiastaan parempaa kuin jauhelihasta tehty!
..laitan aina mukaan vielä säilykekurpitsa purkin, antaa sellaista etikkaista makeutta(muistaa vain lisätä suolaa/kasvisliemikuution, ettei tule liian makiaa)..ja tietty valkosipulia..juuri otin paistoksen uunihista ja hmmmm, mikä ihuina tuoksu - kohta maistelemaan
Kyllä sie sen siidukan jos toisenhin voit saunan päälle ottaa - rentouttaa kivasti..siinä sextailun lomassa
:heart:
Ps. Teen lasangen niin, että kaikki vain samaan isoon pannuun(wokki?) - helppoa kuin mikä!=)
Ruskistan broiskut,(miulla oli 450g filesuikaleita - n. 600-700g parempi) joukkoon tomaattimurskapurkki, kurpitsapurkki ja mausteet..
..sitten 1l punaista maitoa ja juustoraaste(Emmentaalia 150g-enempi parempi=))..kun juusto sulanut, suurustan hieman jauhoilla(sekoitan jauhon maitoon, tulee sellainen paksu velli)
Sitten vain kerroksittain kastiketta&lasangnelevyjä.
Isoon vuokaan, aina neljä levyä vieretysten/n. 7 kerrosta)
Uuunissa paistelen n. 40min. 200C
..juuri maistelin, voi kun on namia.