40+ so what wol.12

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
Ottis
Huh hellettä, sano jänis pakkasella. Ajoin vajaa puolet nurtsista ja hiki tuli. Mutt asiaan ON, taitaa olla vuosisadan follikkeli kasvamassa, sillä jo tänään kp7 tuntuu sellaista pauketta ja rutinaa oikealla puolella, ett leikkuria lykellessä oli välillä ihan vaikea kävellä. Toivottavasti näin on ja saadaan Rodoksen tuliaisina vauva :heart:. Hulluko olen ku vielä haaveilen? Alkaa olla tuota ikää jo mullakin :ashamed:.

Eilen tuli s-postiin jo viesti Halpa-testiltä, ett testit on lähetetty, mutt ei vielä postiloorassa näkynyt mitään :(. Päiväpostia siis odottelen, ett pääsen dippaamaan =).
 
Ottis
Ja kun siinä o-testien mukana tuli r-testejäkin kaksi kaupanpäällisenä, samaan syssyyn dippasin yhden sellaisenkin ja tässä tulos.

Näkeekö tässä kukaan muu yhtään mitään? Testiajan sisällä alkoi jotain tulla, mutt ku olin ed. kuvan tänne laittanut ja kipasin alakertaan, oli viivanpaikka selkeämpi, tai sit mä näen vain harhoja :LOL:.
 
Mökiltä Terveisiä, kotona jälleen :wave:

Ilmat eivät suosineet, mutta uitiin ja saunottiin ja ihan vain nautittiin :)

Voi Mur-mur Miun sydän aivan murtui ja särkyi kun luin viimeisimmät käänteet täältä. Niin kovin mietin ja ajattelin mökilläkin sinua, että pieni tarraisi :heart: Olen niin pahoillani puolestasi :'( :hug:

Oman navan turinoita:
Eilen aamulla levottaman yön jälkeen heräsin jo klo viisi ja hiljaa hiippailin hyysikkään salaisia kokeita tekemään ja viiva oli hivenen vahvistunut:heart:


Tälle päivälle dippailu jäi kotiin päiväkokeiluksi ja liuskat olivatkin kaikki loppu :O joten otin Digin....


Hieman on olo onnellinen, epätodellinen, pölmästynyt, huolestunut ja kaikkea sitä :heart:

Nyt vain pikaisesti, illalla lisää :kiss:
 
Ottis no onhan tuossa selvästi voimistuvaa punaviivaa puuuuh! Jotta pääsette sitä Rhodoksen tuliaista tekemään :D

Putuselle Plussausta parin viikon sisällä ja tuonne RKTT:aan listalle mukaan ;)

mur-mur-muruselle jaksuja kovasti ja IIIIISOOOT superhalit minulta !

Mahdotontako Jokos olet ehtinyt dippadaidaamaan tälle aamulle :D

ON: Eii tätsyä - ei minkäänlaisia tuntemuksia??? Minne on kadonneet??? Testata en viitsis kun tiedän mikä on! HMMMPH : /:mad:

Mukavaa päivää kuitenkin kaikille, nauttikaa kesästä :wave:
 


Ei taida näissä päiväpisuissa edelleen mitään plussaan viittaavaa näkyä?? :)

Onnittelut Oliivitar!!:flower::heart:

Pahoittelut Mur-Mur: Voi kuinka olisi ollut pysyvää!!!:hug: Toivon, että se vielä Onnistuu sinulle!!

Ottis ja kyllä silmäni rtestissäkin jotain näkevät ja ovistestissä melko vahvastikin:)):heart:

mahdotontako
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
Oliivitar Voi ku ihanaa :). Vauvaliimaa ja tarrasukkia :heart:! Lomalla tietty olis hyvät säät kiva, mutt kyllä se seura ratkaisee ja on tärkeintä. Nyt sulla oli pikkunen masuasukkikin mukana :kiss:.

Mafinka Sulta pitikin kysellä, ett onks tätsylistä mitään tietoa :confused:. Hyvä jos pysyykin poissa ja muuttuu alkiosta vauvaksi se, joka tätiä pidättelee :heart:.

Ninni69 Kiitos :kiss:. Toivottavasti katoit oikeata kuvaa, sillä toi viherä testi punaisella taustalla on ovistesti ja sininen tikku vihreällä pohjalla on r-testi. Sen tein ihan sillä ku kahtena aamuna on mieltä kaivellut, ett pitäis tehdä r-testi ku ne menkatki oli niin olemattomat ja tänään sitten dippasin, kun r-testi suorastaan tippui käsiin.

Tässäpä kuvanen hieman kuivuneemmasta testistä.
 
Mahdotontako siis tuossa vihreässä tikussahan jotain ihan selvästi, olisiko jo punaväriäkin :heart: =):kiss:

Kiitoksia Kaikille Ihanaisille :heart: :kiss:

Ottis!!! Oisko tuossa testissä jotain varjoa? Huh huh :D :heart:

Nyt se on jo pakko mennä! Eihän sitä malttaisi pysyä täältä poies. Kauppaan!!! hus hus hus, mene jo, lapset huutaa näläkää! :D
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
mahdotontako Saatko noista testeistä kuvaa erikseen? Olis vähän helpompi tihrustella :) ja varmistettas, ettei vieressä oleva viiva aiheuta ns. visuaalista harhaa, joka saa näyttämään niinkuin toisessakin olisi viiva :confused:.
 
Oliivitar- onnitteluhalit :hug: plussasta +++++++++!!!!!!!!

Ottis ja Mahdotontako pitää meitä jännityksessä kans- teillekin niin kovasti niitä vahvistuvia plussia toivon!!!:wave: :hug:

Sitten jos sallitte hieman (.), kuten lupasin taannoin. Siis ultrakuulumisia kertoilla..!

Eli tänään siis rv 12+4 oli ultra ja lääkäri. Setä tutki ja ultrasi sen mahdollisen tukiompeleen vuoksi tarkkaan, mutta tällä hetkellä tilanne hyvä (kohdun kaulaa jäljellä 32mm, mikä ok, ja muutenkin paikat kiinni ja kiinteät).=)
Siellä oli pikkuisella kaikki kohdallaan ja mitat vastasikin reilusti vkkoa vanhempaa, eli rv: t muuttuikin 13+5 ja la on siis 20.1.12! Pääperämitta oli jo 77mm ja siellä murunen kölli ja heilutti, ihan kuin pitikin.:heart:

Niskaturvotusta oli normaalit 1,3 ja en siis osallistunut mihinkään veriseuloihin, näillä mennään.:)

Olen ollut s- lomalla nyt 2 vkkoa sen vuodon jälkeen ja huomenna pitäis jo töihin kammeta. Hieman jännittää ja pelottaakin miten jaksan ja miten paikat kestää, nyt kotona ollessa olen tosi paljon lepäillyt. Töissä kroonikko- os: lla ei siihen juuri ole mahdollisuutta..:whistle:
Ja kaiken huipuksi edessä on vknloppuöiden valvomiset. No, katson miltä tuntuu.

Cervix- kontrolli on reilun kahden vkn päästä, sitten katsotaan paikat ja mietitään sitä tukiommeljuttua taas.
Tulehduskokeita ottivat myös tänään..

Pitiköhän mun vielä muuta.. No tässä tärkeimmät, eli kaikki tällä hetkellä hyvin pienellä, kun vaan äiti jaksaa menossa mukana!:D
Jännää ja kivaa, että nuo rv: t suurenikin, parin vkn päästä voisin odotella jo ensimmäisiä pikkupotkuja..:heart:

Voittehan kaikki hyvin ja kaikille teille oikein paljon positiivisia ajatuksia ja plussatuulosia (vielä ehtii tälle kesää)!!!:D :wave:

Mindy<3 13+5
 

Yhteistyössä