40+ so what wol.12

  • Viestiketjun aloittaja Ottis
  • Ensimmäinen viesti
ON..tänän dipattu 2x O-testi: aamupäivällä hilkkua vaille tasavahvat..ja iltapäivästä sitten tasavahvat!:)
..nyt vain täytyis ne tallettelupuolet hoidella tälle iltaa:p

Miehellä huomenna Vp ja suunniteltiin pizzan hakua illasta, ehkäpä oluset palan painikkeeksi..jospa se tunnelmahin siinä samalla muuttuis sellaiseksi - "kutkuttavaksi"..;)

..pitäkääs peukkuja ihunat..kiitos kaunis:kiss:

Ps. mikäli tallettelut onnistuupi, voisin kivuta hetkeksi tuonne RKTT-listalle..=)
 
Viimeksi muokattu:
GB peukutukset karkauspäivän +:lle.

Mur-Mur mukavaa iltaa teille. Onko tilaamasi luontaistuotteet vaikuttaneet, mikäs se olikaan se mehiläis pohjaisen aineen nimi?

Rena voi harmi miksi ei täti pysynyt poissa! Onnea alkaneeseen kiertoon.

ON tänään oli ovis +, mutta en halua siirtoa tähän kieroon, sillä flunssa yrittää päälle aina vaan. Ei vielä onneksi kuitenkaan kuumetta ole nostanut, kurkku vaivaa ja nuha.
 
  • Tykkää
Reactions: annekristiina
Heipsut:wave:!

Onpa hissua ollut pinossa, voivoi..

Tädin yllättämille kovasti tsemppiä taas seuraavalle kierrolle:)!

*murmur*; koitahan saada fiilikset silleen kivasti kohilleen iltaa aatellen ja sit ei ku vaakamamboa tanssahtelemaan:whistle:! Toivotaan jotta kaikki osuu kohilleen, ja siitä syntyisi semmosta ikuista rakkauden hetelmää:heart:!

Onkos se Ottis nyt ollu siellä risteilyllä? Sikäli mikäli juu, niin voi kun ois kiva kuulla, jotta kaikki mennyt hyvin ja vieläkii paremmin!

Mintulla ollunna "maailmanparannus-seuraa", se on kyllä tärkiää meille naisille aina välillä! Mä huomasin itsestäni, että kun koko hiihtoloman vietin vain perheen kassa, niin kyllä alkoi otsalohkossa tykyttämään yhtenä jos toisenakin päivänä.. Kettu sentäs, kun oon niin saamaton, etten mitään kaveritapaamisiakaan jaksa alkaa järkkäämään, vaikka juurikin sellainen ois parasta lääkettä kaikenmoiseen ketutukseen ja alakuloon.

Mies oli vkonlopun möksäreissulla, ja meinasin vetästä herneet nenään, kun ekana iltana tuli viestiä(tai yöllä kahen mailla), että ovat paikallisessa baarissa, jossa heidän lisäkseen 5 muuta immeistä!! Tartteeko siis ajaa 500 km:n päähän, jotta karvalakkibaariin pääsis:headwall:! Löytys niitä paikkoja ihan lähempääkin kyllä...

Mä kanssa ootan Hilkka-tätiä:xmas: kylään viikonloppuna! Vielä ei pahemmin oireile, mutta kyllä kait se alkaa naama punottaa jo viimeistään torstaina ja per*keleet lennellä ilmoille tavallista nopiammin! Harmi juttu, kun mulla ei se siivousinto oikein iske edes menkkojen aikaan..Ois sentäs jotain iloa tädistäkii..

oivikki; toivon sulle pikaista paranemista, ja jospa koko flunssa jäisikin vain yrityksen asteelle! Ihanaisia talvipäiviä sen pikkuisen "rinsessasi" kanssa:kiss:!

Mukavaa plussarikasta viikkoa, ja helliä hetkiä kaikillen!

Lilleriina
 
MUR-MUR: Kiitokset listan korjailuista. Mä ajattelin testata keskiviikkona mikäli sinne asti päästään. Tuntemuksista päätellen se on siinä ja siinä ( juu, ja hemmetin tyhmää alkaa edes testiä suunnittelemaan jos menkkakivut jo hiukan kolkuttelee)
Ja onnea sinulle talletusten pariin, viekööt pitsat simpat perille ;)

OIVIKKI: Ihailen sinun sinnikkyyttäsi jos maltat olla menemättä siirtoon, vaikka ovis tulikin kehiin. Parantumista sinne!

minäkin täällä "jännään" miten OIVIKIN reissu on mennyt :)

LILLERIINALLE: Myös tsemppiä viimeisiin piinapäiviin ++++ toivotellen!
 
Tais pizza ja olut painaa miun miehen vattassa sen verta kun veti ihan silmää kieroon - niin väsy oli syönnin päälle ja painui siis pehkuihin.
..näinhän mie jo arvelinhin sen asian olevan kun mies tuli töistä..sen näkee kyllä..:(

Sanoin sitten kiltisti nati nati, pusun suikkasin..ja lupasin tulla viekkuun(pitkästä aikaa)myöhemmin yöllä..jospa se armas havahtuis ja "heräis" siihen kun sulotar tulee viekkuun kyhnäämään:whistle::D

..tällaista tämä elo aina on: silloin kun ei miulle maita, miehelle maittais..ja välistä sitten taas toiste päin.
..kyllä mie joudun olemaan t o d e l l a noheva oviksen tietämillä, jotta simot saan talteen - varsinhin viime aikoina kun mies ollut vain väsy ja väsy, aina vaan..:|

GB
- mie odotan siun dippaustasi jännityksellä..olispa:heart:


Sweet Dreams ihunaiset!
(noin mie köllin masu täynnänsä pizzaa)
..ai niin, saatiin 1 pizza ilmatteeksi - oli paistaja paistellut vahingossa neljä, kolmen sijasta!=)
 
Viimeksi muokattu:
Heips, Mur-Mur ja muut.

Kirjoittelin tänne pitkät pätkät KOLMESTI.. Kaikki kadonneet:(. Nyt pikapikaa (.)

26/26 eli täti heilutti helmojensa kanssa luudallansa viime yönä. Tarkka on täti:(.

Ikä karttui 13.2 eli 47v. Lähetän tämän nyt ja jatkan...
 
Paljon on täällä tapahtunut, kuten aiemmin olen kertonut, tällä iPodilla hankala lukea, vastata ja mun nimimuistilla menee asiat niminen sekaisin. Kaikki kyllä aina luen ajatuksella.

Pahoittelut tädin yllättäneille, Paranemisia kipuisille ja hyviä tuloksia odotteluun ikävimmistä asioista!


Plussatuulosia tietty kaikille puuuuuuuuuuuh!!!

(.) En nyt odottanutkaan kummosempia tuloksia, stressiä piisannut. Pariin otteeseen ollut mygoplasma, korvatulehdus ja Noroviirus.

Töissä alkoi hyvinvointiprojekti, kirjoitin jo aiemmin. Saa yksilöllisen mittauksen, avun painonpudotukseen, ruokavalioon, alkoholiongelmaan tai vaikka stressiin. Mulla tuo kuntopuoli kunnossa. Kehoanalyysi oli mielenkiintoinen, lihasmassaa sopivasti, ei sisäelinrasvoja, nesteitä hiukka liian vähän, luumassaa ikään nähden paljon. Kävin samaisessa mittauksessa 2007, kehonikä oli 25v, vaikka olin 42:). Koko ikäni treenannut. Nyt en tuohon päässyt, leposyke 100!!!! Paineet 138/78 kun normisti 110/60, syke 39-43. Hauskinta oli kuntotesti. Vatsat 60/ min, ysikympin kulmassa selkä seinää vasten seisominen, kysyin kauanko pitää olla, vastas että, niin kauan kuin pysyy... Hyvä tulos 1 min yli, kaks kova ja kolmeen voi päästä kilpaurheilua tai kamppailu-urheilua harrastava... No, lopetin 3.30 kohdalla, kun ei olisi muuttunut tulos erinomaista paremmaksi. Eli kunto meni erinomaisella kaikki testi, kehonkoostumus hyvä, ainoa toi syke . Lääkärissä kävin, olikin se mygoplasma, noro sun muut taustalla, alkoi vaan niin niin hitaasti, iski sitten kunnolla. Syke nyt 10 pv n levon jälkeen 60. Kerroin lekurille käyväni judossa, Pumpissa , avannossa jne. Kerroin myös että tein lumienkeeleitä, mietitytti olinko itse aiheuttanut sydän oireet. En, ilman liikuntaa vois olla 2 metrii multaa päällä, sen verran ollut rankkaa viimeiset kolme vuotta. Oikeuteen menee pari juttua, oli pistetään oman oikeudentajun ja moraaliin takia. Stressi, siitä seurannut kolmen vuoden unettomuus. Unettomuuteen ei kuulemma kuole:). No, lekuri kehoitti että, aloittaisin kevyesti tekemällä lumienkeleitä, luuli että, tyttöni Lumin kanssa niitä tein. En maininnut että, avannosta lumeen..

No, omanapaista tuli taas..

Kaikkea hyvää kaikille, uuteen yritykseen vaan:)

Terkuin Anne ja Lumi-Maria 2.9 v.
 
Hellurei kaikille naisille!
Tätin uhreiksi joutuneille toivon parempaa seuraavaa kiertoa, toivottavasti se olisi se tärppikierto!
Oivikin tilanne jännittää täälläkin, kovasti toivon että siirto onnistuu ja saat neidille sisaruksen.

ON: Nyt olisi ovis, mutta ei uskalleta mitään yrittää kun tässä kierrossa alkaa mulla "vaihdevuodet". Vähän jännittää miltä tuo sitten tuntuu, voipi olla aika vinkeetä. Lääkäriin meno torstaina, silloin selviää tarkat aikataulut yms. En tiedä onko siellä sama lääkäri kuin viimeksi, ihan naurettavasti jännittää jos uusi lääkäri sanookin ettei sulle mitään ivf-hoitoa aloiteta! Olet liian vanha ja liian läski.... aarrgghh.
 
Huomenta!

Tänään jo paremmalla mielellä vaikka täti tulikin.. Pahoittelut vielä kohtalotovereillekin ja kiitokset osanottamisesta!

GB- jännäilen edelleen sun puolesta!!!

Mur/Mur- No, saitko? :) Toivottavasti hurmasit miehen pauloihisi!

Annekristiina- Tuo on tosi upea juttu, että teillä noin panostetaan hyvinvointiin! Ja tuntuu, että aikas kovassa vedossa olet edelleen :)

Wienna- nyt kun teillä alkaa hoidot niin mielenkiinnolla lukisin vähän enemmänkin asiasta, koska meillä olisis huhtikuussa tarkoitus kanssa aloittaa ja oon ihan pihalla kuin lumiukko näistä asioista.. teillä ilmeisesti tehdään se pitkä kaava, jos oon oikeen ymmärtänyt, että lyhyessä ei noita vaihdevuosia aloiteta.. Millä perusteella valitaan joko pitkä tai lyhyt, osaatko kertoa (tai joku muu jolla on tietoa asoasta). Milloin kävitte ekan kerran lääkärillä ja miten asiat ovat edenneet? Sorry kun tunnen nokkani asiaan, mutta kuten sanottu, oon vähän pihalla ja olen muutenkin utelias :)

Hyvää päivän jatkoa kaikille!!
 
Hei Rena!

Utele vaan ihan niin paljon kuin haluat!
Lähete sairaalaan saatiin joskus viime syksynä ja ensimmäinen lääkärissäkäynti oli tammikuussa, silloin alustavasti suunniteltiin ivf. Lähinnä siksi että ikää on jo sen verran ettei ole aikaa kokeilla kevyempiä hoitoja.
Helmikuun alussa käytiin sairaalassa psyk. sairaanhoitajalla, meillä tämä on pakollinen käynti jos meinaa päästä ivf:aan. Hän oli sitä mieltä että pitkällä kaavalla mennään iän vuoksi, mutta asia oikeastaan ratkeaa vasta torstain lääkärikäynnillä.
Ensimmäisellä lääkärikäynnilla olin ihan puulla päähän lyöty, luulin oikeasti ettei ivf-hoitoa edes yritetä yli 40-vuotiaille. En siis oikein osannut mitään viisasta edes kysyä...
Laitan tietoa kunhan tuo torstain käynti on ohi, siellä varmaan selviää paljon.
 
annekristiina - kuntoa siulla ainahin piisaa, huh mikä tarmonpesä oletkaan!!!=)
(siis ihan hyvällä tämä)
..kurjaa kun täti pyyhälsi siunhin luoksesi:hug: tulevalle kiertoa tärppi toivotuksia kovasti!:heart:


Wienna
elää jännittäviä aikoja - toivotaan ihunaista tulosta heti eka kerrasta!:heart::wave:

Rena - nuo tädin 1-2vrk ovat niiiiin sieltä syyyyvältä!!!:vampire:
..ja sitten onneksi helpottaa:)..pettymyshän se kovin aina, joka kirpaisee.

Teillähinkö olisi myöskin hoitosuunnitelmia - ihunaa!!!:kiss:
(olet niistä varmaanhin jo kirjoitellutkin, mennyt miulta ohitse..)
 
Viimeksi muokattu:
Ottis
Minttu2011 Toivottavasti sulla oli todella rela ilta ystävän kanssa :kiss:.

Gb Hauska uni ;). Minähän kerran unessa testasin tikulla, joka näytti sinistä viivaa, jos oli poika tulossa ja punaista tytölle :heart:.

MrsBree Ikävää, että joudutte taustailemaan :hug:. Peukutuksia, ett möykky olisi ollut hyvälaatuinen.

mur-mur Kiitos ku jaksat aina päivitella :kiss:.

ON Risteily heitetty miehen kanssa. Yllättäen ei tapeltu eikä kinattu yhtään eikä mies karkaillut omille teilleen. Ei edes kiukutellut jos kävin tupakalla. Törmättiin kahteen vanhempaan pariskuntaan, kun oli illalla tultu syömästä ja sit heidän kanssaan pyörittiin ilta, joten oli tosi kivaakin. Eilen sit ajoin kotiin ja matkakin meni kivasti, kun tiet oli kuivat ja hyvässä kunnossa. Ennen 11 oltiin illalla kotona, joten ehdin vielä saunoakin ennen nukkumaan menoa ja luin kolmeen asti, sillä onhan mulla loma =). Tämä päivä onkin sit mennyt taas lumitöissä. Nyt pidän breikkiä ja kohta jatkan taas.

Ekan reissun jälkeisen sivun vasta luin. Jatkan illemmalla ja toivon, ett on plussaisia juttuja, kun pääsen taas lukemaan :heart:. Ai niin juu, mulla on tänään kp1. Ei tarvi heittää listalle. Täti tuli puolen yön aikaan. Kunnon vuoto alkoi vasta aamulla. Ja miestähän olis tietenkin pupuiluttanut, mutt joutui hoitaa homman käsin :LOL:.
 
hellou :)
Pahoittelut kaikille joille täti pahanen tullu kylään:mad: ja Onnea:heart:uuteen kiertoon:kiss:
mur-mur toivottavasti peitot pöllysivät ja simpat on tallennettu:whistle:
Täällä saikulla ollaan ja hieman jaksaa olla ylhäällä paremmin ja touhuta pienen hetken :)
Miettinyt ja miettinyt vaavi asiaa että onkohan munatorvet niin viottuneet ettei raskaus enään mahdollista ja suru suuri koko ajan puserossa :(
Lääkäri heitti ilmoille keinohedelmöittymyys hoidon mutta kun niin untamo siittä asiasta niin mistä sitä tieto voisi hakea ja onko se hirmun kallista jne jne...
Noh kk päästä jälkitarkitus ja sitten se hormonilääkitys aloitellaan ja katsotaan miten täti pysyy terveenä kystista ja endoista.
Pitäkää muksu päivä ihunaiset:heart:
 
Tattinen, toipumisia sinulle leikkauksesta:hug:

Tuo meidän ivf-hoito on juurikin se keinohedelmöitys. Julkisella puolella maksat polikäynneistä (n.30 e kerta) ja lisäksi lääkkeet, jotka ilmeisesti maksavat lähemmäs 1000 e! Kelan katto lääkkeissä on muistaakseni 700-800 e eli sen yli menevät lääkkeet (saman vuoden aikana) maksavat vain 1,5 e kerta.
Toivottavasti teillä tärppää luomusti nyt leikkauksen jälkeen, mutta tällainenkin vaihtoehto on vielä jäljellä, älä siis luovu toivosta!
 
ON myöskin..

Rena
..annoin ja sain..:D
..mutta vasta tuossa pikkasta ennen, kuin mies läksi poikasta hakemaan koulusta, puolenpäivän seutuvilla.

Miehän nukkua porskuttelein onnellisena siellä soffalla taassiisa..:eek:..en jaksanut sänkyyn siirtyä kun Nukku Matti saapui..

Hymyilyttää oma..miten sen sanoisikaan..kierouteni(älykkyyteni?)
Pyysin miestä hieromaan selkää kun on kipiä(olihan miulla kyllä taka ajatuksiahin;))
..sitten taputtelin pyllyäni ja tuumasin: "saa koskettaa, saa koskettaa"..

Juuuh..ja siithän ne sitten alkoi..:whistle::p..ne tallettelut.

Illasta lapsi menee harrastamaan pariksi tunniksi..jospa varmisteleisi vielä..=)

Niin..miulla se ovis oli yöllä tuossa klo. 02.30 aikoihin, joten hil-kul-le menee, jotta simot kerkee(jos menee vielä laukiamisen perästä sittiöillä sen 7h kapasitaatioon?)..

Eli..nopealla laskutoimituksella: ovis klo. 02.30-->simot talteen siittä 9h:n perästä-->kapasitaatioon 7h= 16h(munasolu elelee 12-24h)..kaikenlaista sitä miettiikin..:LOL:

Hyppään nyt tuonne RKTT-listalle..onpahan jotahin jännättävää taas elossa vajaan 2vko:n verran..:D
..ollaan koko pesue lomalla viikko 10 saa dippailla ihan rauhassa;)
(vaikka ei toiveet kerta pa***ta olekkaan korkella)

Täällä tuli lunta vallan kovasti .. mites teilä muilla siellä?

MUkavaista päivää ihunat!=)..tulispa meille olkkariin ihunia plussa uutisia pian!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: annekristiina
tattiselle paranemisia leikkauksesta:kiss:

Täältä KaksPlussalta löytyy pinoja, joissa keskustellaan noista hedelmöityshoidoista.
..käyppä kurkkaamassa=)..voin laitta linkin vaikakka kohta..

Vaikka sie kuumeilethin jo kuudetta lasta, saattaisi siulla olla mahdollisuus julkisen puolen hoitoihinkin jos siun munatorvet ovat vaurioituneet..lääkäri tietäis paremmin kertoilla kyllä.
 




Nimi/ikä.......Kiertopvä./kierronpit...yrityskerta...Km/monesko haaveissa

annekristiina (47).....kp2/26...............yk3....(2007) 5./2.yht.
Rena (40)............... kp2/21-23............yk4(km12/11)1.
OOAK (49)...............kp3/26-28............yk3..(Km1992)4/1yht.
bugsy (41)...............kp3/29-31...........yk5......................9.
Minttu2011 (43).......kp5/27-29...........yk1v 6kk( 04/11)...3.
tattinen (41)............kp5/22-28...........yk17(2km.)5/1.yht.
Ninni-70 (41)............kp7/30...............yk3.......................3.
Wienna (40).............kp11/25-27..........yk4v.............1.
anjamarita (43)........kp11/28-41..........yk7...................2./1.yht.
pikkutirri (42)...........kp13/28-30..........yk15(6&8/2011)4/2yht.
Ninni69 (42).............kp14/20-30..........yk.5............1.
Euphonia (40)..........kp15/25-26..........yk26......................1.
Iida-Karoliina (48)....kp22/26-31..........yk1.......5/1.yht.
Clearblue (41)..........kp26/28..............yk7...........5/1.yht.
sarialeksandra (41)..kp28/35..............yk.yli 1v......................2.
Whisky Peat (36)......kp43/30-35..........yk6...(tm 7/11)..3.
Saippa (41)..............kp53/26-28..........yk6.......4./1.yht.


Kadonneet lampaat:
Ulla4, Mother Mary?, Raputar, velmuliina, Mynteli, Bismil, Mimmi68, Muumimamma-72, AinoEmilia, Pernilla, Mahdotontako, mariikka70, Barbarella, Zillian, nooraneeamaria

Taustailijat/Taukoilijat:
Räystäspääsky, Onlydream, Ballerina Bolero, Haave2010, Elysee, Piitu73, Hysteria, sarppav, Mami41, *Justiina*, Iida-Karoliina, *mur-mur*, Kastanja, pikkutirri, Oivikki, Rominas, MrsBree





*mur-mur*(46).....dpo0
GlearBlue (41)......dpo13




Ovulaatiotestissä tasavahva viiva= dpo-1
ovulaatio (myös oletettu ilman testailua) =dpo0
päivät ovulaation jälkeen = dpo1..dpo2..jne..
hoitopäivä = pp0; sitten pp1 jne.
pp = piinapäivä

RKTT= Raskaana kunnes toisin todistetaan
TOTT-päivä= "torstai on toivoa täynnä päivä"(R-testipäivä torstaina)

Ulkolainen sivusto mm: Ovulaatiolaskuri, R-testin tekopäivä laskuri, R-oireita dpo-päivittäin ja p a l j o n muuta hyödyllistä tietoa "piinapäiviin".:wave:
The Very Early Signs & Symptoms of Pregnancy | Countdown to Pregnancy

:heart:Kaikki plussanneet löytyvät pinon ensimmäiseltä sivulta!:heart:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1897274-40-so-what-wol-12-a/

linkki pikkuriikin sivuille: pikkupikkuriikki retroilee
 
Viimeksi muokattu:
Juu lunta on tullut kokko päivän ja edelleen sataa. Flunnssa ei edellenkään kunnolla ole päällä, mutta nuha kyllä vaivaa.

Lillis kiitos.

Wienna ja GB jätin tämän keirron väliin kuitenkin, kun on tuota flunssaa, haluan olla mahdollisimman hyvässä kunnossa, kun siirto tehdään.

Tattinen
googlamalla lapsettomuus löytää lapsettomuuta hoitavien klinikoiden sivuja, joissa kerrotaan hoidoista ja niissä on myös hinnastoja. Ja sitten kannattaa olla yhteydessä julkiselle puolelle ja kysyä niiden kriteereitä. Voisitko kysyä jälkitarkastuksessa asiasta?

Ottis
ihanaa, että oli teillä mukavasti sujunut reissu, otstelitko itsellesin jotain kivaa matkalta?

Mur-Mur
nyt oikein ihanaa rktt aikaa sinulle. Voiko se ovis jäädä tulematta vaikka sinulla oli testi + ja tuntemuksia?
 
Hei kaikille!

Täällä ollaan mieli tosi maassa. Eilen oli punktio ja tuloksena oli kahdesta follista pyöreät nolla munasolua :'(

Eli tilanne on nyt ilmeisesti se, että hoidoista ei mulle ole enää mitään apua, ja syyllinen on ilmeisesti pohjalukemiin pudonnut AMH. Vaikka mä edelleen ovuloin ihan säännöllisesti, niin rakkuloissa ei ole mitään sisällä. Kuulemma on edelleen pieni mahdollisuus olemassa, että siellä joskus joku yksittäinen munasolu vielä kypsyisi (tai pari kerralla niin kuin kävi vuosi sitten), mutta hoidoilla ei tosiaan pysty mahkuja parantamaan. Just nyt on kyllä semmoinen mieliala, etten oikein jaksa uskoa siihen pieneenkään mahdollisuuteen :'( Niin että täällä mennään vähän sellaisella tjot-fiiliksellä eteenpäin. Pysyttelen nyt vielä ainakin toistaiseksi listoilla, mutta varmaan siirryn jossain välissä taustailijoihin.

Tsemppiä Wienna omaan hoitojaksoosi, älä nyt tästä mun tilanteesta säikähdä, vaikka ikätovereita ollaankin. Nämä jutut kumminkin on aika yksilöllisiä.
 
Oivikki kyselit: Voiko se ovis jäädä tulematta vaikka sinulla oli testi + ja tuntemuksia?

Kyllä se voi - testin plussa ei ole tae ovuloimiselle, se näyttää vain sen LH-piikin.
..mikäli se ei ole tarpeeksi vahva, ei munarakkula puhkea.

Enemmän mie luotanhin tuntemuksiin&lämpöihin.
Mikäli lämmöt nousee sen 0.2-0.3C astetta ja pysyvät ylhäällä, olen ovuloinut.
..joskushan ne vain sahailevat nousematta yli 37C..silloin uskonhin olleen ovuloimattoman kierron.

Muistan muutaman kerran kun en saanut kunnon vahvaa viivasta O-testiin..ja sen tajusinhin myöhemmin sitten ovuloimattomaksi kierroksi.


Euphonia...voi ihunainen, miten suru juttu:':)hug:miulta.
..harkitsetteko nyt hoitoja luovutetuilla munasoluilla?

Kovasti voimasia&jaksuja:kiss:
 
Viimeksi muokattu:
Voihan vitjaset! Suruista uutista toisensa perään:(!

Kurjake täti liian ehtiväinen, ja sitten vieläkin syvemmälle toiset vedetään!

Euphonia, Iso hali :hug:! Sanatonna vain, surku puolestanne, mutta toivoa ei saa menettää ikuna!:heart:

AnneKristiina; sähän et oo tavallinen kuolevainen lainkaan!! Uskomaton energiapakkaus ja redbulli ihan issessään! Kadena kuuntelen sun energisyyttäsi, ja mahtavaa liikunnanhimoa, ja itse sohvannurkassa vedän villasukkaa parempaan asentoon ja juustolautasta vähän likemmäs:whistle:! Hatunnostoinen immeinen olet kyllä! Mutta voi jos voisit vähän relata, ja antaa armoa itsellesi..Joskus ihmisen ois ihan hyvä vain levätä ja nauttia, usko huvikses:saint:!

*murmur*-parempi myöhään aamupvästä kuin ei lainkaan!! Kiva, jotta osus haluumiset yksiin:heart:!

Meillä toi koira vie kohta seksuaaliterapeutille!!* Tässä talossa ei perunaa syödä*- sanottiin Heinähattu- ja Vilttitossu-leffassa, ja mä voin muuttaa sanonnat niin, jotta tässä talossa EI SEKSIÄ harrasteta!!!! Toi V**un kiva koira saa mut kohta lähtemään maksullisiin!!! No joo, ehkä kärjistetty homma, mutta kuiteskin: Kuinka hiton hankalaa on harrastaa seksiä, kun on koira perheessä??? Ei voi olla NÄIN hankalaa!!! Se on pakko sulkea jonnekin niin monen oven taakse, ettei sen vinkuna kuulu sinne paikkaan sex! Jos vain oven laittaa kiinni ja alkaa hommiin, niin alta aika yksikön mieheltä loppuu "happi" tai meikäläinen on kuin Saharan autiomaa, kun ei paljon muu mahdu ajatuksiin kuin se saatananmoinen koiran itku siellä oven takana!!! En mää tajua, kuinka kukaan koirallinen on koskaan lisääntynyt???

Juups, meillä siis Hilkka-tätiä ootellen, on jo peti pedattu ja lähestyvän läsnäolonkin huomaa allekirjoittaneen rauhaa rakastavasta kirjoitustyylistä:mad:!

Lillis pakenee petiin ja on ihan hissunkissun vähän aikaa..:wave:
 

Yhteistyössä