58 - 78 prosenttia miehistä parturoi alapäätään. Kuuluuko oma miehesi tähän joukkoon vai onko hänellä luomuviidakko?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Tosiaan tutkimuksen mukaan miehistä 58-78% siistii alapääkarvoitustaan joko poistamalla sen kokonaan tai lyhentämällä/vähentämällä karvoitusta. Miten sinun miehesi hoitelee viidakkoaan?
 
Buaahaahhaaa
Vai 58-78%. Oletko nyt ihan varma, ettei se haarukka ollut 57,7492-78,2936%? :D

(Ehkä jonkinlaiset tilastiotieteen alkeet voisi ottaa jo peruskoulunkin opetussuunnitelmaan?)
 
Hiippari
Jep. Meillä se tasa-arvo koskee kaikissa asioissa molempia sukupuolia. :)

On kohteliasta puolisoaan kohtaan pitää paikat siistinä, siihen ei vaikuta onko mies vai nainen. Tämä ei sitten koske niitä, jotka tykkää kumpikin hillua luonnontilassa. Silloin eri juttu tietty. Jokainen tavallaan..

Muistan miten ukon silmät oikein hohti, kun aikoinaan totesin ettei se alapään parturointi ole mielestäni mitenkään epämiehekästä vaan päinvastoin! Oli aiemmat exät olleet kovasti vastaan..
Jos mieheni ei itseään siistisi, niin eipä se mun mies olisikaan sitten. :D
 
Milanda
Missähän moinen tutkimus on tehty? Varmaan jollain sivustolla, jossa kuka vaan saa vastata. No semmosiin sitten tarttuu juuri sellaiset ihmiset joita nämä jutut kiinnostaa ja prosentti saattaa vähän vääristyä. Olisi kiva tietää, että kuka tai mikä asiaa on tutkinut. Ja miten.

Oma mieheni ei kyllä ajele. Sitä en sitten tiedä siistiikö joskus vähäsen, en oikein usko. Ja joskus kysyin, että onko koskaan nähnyt saunassa tms. poslarimiehiä, niin vastas että yhden kerran. Eli aika harvinaista on se, että ihan poslariksi vetäis.

Tosin eipä ainakaan täällä päin kauheesti uimahallissa näe täysposlarinaisiakaan. Siistittyjä kyllä.
 
"Kuottarulla"
Kyllä mä siistin omat paikkani, mut en halua että mies siistii :D mun mielestä karvat on miehekkäitä ja kiihottavia, poislukien selkäkarvat ja persekarvat, joita miehellä ei onneksi ole :D
 
"juu"
Parturoi. Muuten se onkin sit karvanen ja vaikea sitä olis kenenkään naiselliseksi sanoa. Sen kaverit joskus kysyikin multa, että kai se tajuaa huolehtia karvoistaan. Aika juntti saa olla jos karvojen ajelua pitää homojen hommana :)
 
"vieras"
Todellakin. Sellainen kaamea pitkäkarvainen pöheikkö on oksettava. Ei kyllä aja posliiniksi mutta lyhentää karvat ja pallit sheivaa, luulisin, koska niissä ei ole karvoja ollenkaan
 
kyllä parturoi
Kyllä parturoi ja jos ei parturoisi, niin käskisin parturoimaan. Vähintä, mitä voi tehdä on lyhentää karvat 2 cm pituisiksi, mutta vielä parempi kun vetää vähintään pallit sileksi, mielellään enemmänkin.
 

Yhteistyössä