6 kk ei malta päikkäreille

onko muilla tämmöisiä "ongelmia"........nytkun on löydetty jo kauan aikaa sitten kädet ja vajaa kk sitten jalat (joita kokeillaan koko ajan :) ) niin poika ei millään vaivu päivisin uneen :| ja jos vaipuu niin herää noin 30 min kuluttua ja silmät auki tuijottaa ja popisee,työntää käsiä suuhun jne.vaikka kuinka väsynyt...Saisihan Hän valvoa mutta ei todellakaan pärjää ilman niitä unia( ja ne nukutaan vain kärryssä tai jos on auto niin siellä)..............illat menee sitten aikas kiukkuisesti kunnes 8 jälkeen sammutaan.........(nukkuu 06- asti......)
 
Ei meillä ainakaan ton ikäisenä ollu varsinaisia päikkäreitä,poika nukkui aamupäivällä ja iltapäivällä nokoset on silti nukkunut aina yöt hyvin. En muista minkä ikäsenä tuli säännölliset päikkärit,nyt nukkunut jo pitkään säännöllisiä,välillä enteilee että jäisi jo kohta päivänokoset pois varmaan jää 3v mennessä.
 
Ihan on tuttua! Meillä neiti 7,5 kk ja päiväunet on lyhentyneet selvästi. Ennen nukkui 2 h aamulla ja 2 h iltapäivällä. Nyt tunnin verran.Toisaalta yö unet on parantuneet, herää kerran syömään välillä21-06.
Kait sitä kaikkea uutta tulee kokoajan niin paljon ettei malta nukkua.
 
meilla 5,5kk nukahtaa kylla hyvin jos on itse silla paalla =) eli aamutissittelyn jalkeen parvekkeelle 2-3h ja 1-2 kertaa iltapaivan aikana lyhyemman ajan. mutta jos yritan LAITTAA ei-sopivaan aikaan nukkumaan, niin jalat on heti pystyssa ja nyrkki suussa ja kauheesti asiaa ja lelut+lakanat ympariinsa.. viime viikolla alkoi kasien huitominen tosi railakkaasti ylos alas vuorotahtiin ja eilen siihen lisattiin viela paan vauhdikas heilutus puolelta toiselle ja kurkusta paasee samalla aani, joka muistuttaa lahinna ruosteisia saranoita.. ja mieluiten tama kaikki yhtaaikaa :LOL:
 
Täällä vissiin taitaa olla ihan samaa. Neiti nyt 6,5kk ja eilinen meni niin että heräs aamulla 9.15 ja yöunille vihdoin sammui 22.15. Tuossa välissä neiti nukkui 3x30min päikyt! :eek: |O Viimesten päikyiltä herätessään itkeskeli ku oli niin väsy, mut ei niin ei. Kaikee yritin mutta ei neiti vaan nukkunu. En kyl tiä kuin ihmeessä jaksaa olla hereillä. Ja juu ei se mitään jos jaksais olla mutta se aika hereillä ollessa on sellasta tasasta kitinää ku ei jaksa mut ei voi nukkuakkaan! :headwall:
 
Unen määrä pitäisi olla 13 h vuorokaudessa, puolesta vuodesta ylöspäin. Siis voi olla enemmänkin, mutta ainaskin 13 h. Meillä tulee yöunista 11 h ja päiväunista 2 h. Joten juuri tuossa rajalla. Lapset ei välttämättä tarvitse unta päivällä. Tai juurikin pieniä nokosia.
 

Yhteistyössä