9v tyttö kateissa.

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200811158595687_hi.shtml

Viimeinen varma havainto Aleksandrasta on noin puolen päivän aikaan Pihlajiston ala-asteen pihalla, jossa Alkesandra käy käsityötunneilla.

Aleksandran varsinainen koulu on Latokartanon ala-aste, jonne hänen olisi tullut palata. Koulu ilmoitti klo 14:30 Aleksandran äidille, että tyttö ei ollut palannut kouluunsa. Poliisille tieto tytön edelleen kadoksissa olosta tuli myöhään illalla.

Aleksandra on omatoiminen ja tuntee hyvin Pihlajiston ja Viikin seutua.Tytön koti sijaitsee Viikissä Tilanhoitajankaarella.

Aleksandra on noin 130 cm pitkä, hänellä on tummat puolipitkät kihartavat hiukset ja normaali vartalo. Yllä hänellä on vaaleanpunainen lyhyt toppatakki, vihreät verryttelyhousumaiset housut, punaiset kumisaappaat sekä vaaleanpunainen pipo jossa musta-valkoiset raidat ja rusetti. Lisäksi hän kantoi Bratz-merkkistä vihreää/sinistä reppua.

Mahdolliset havainnot Aleksandrasta pyydetään ilmoittamaan poliisille numeroon 09-189 4002.

IL

toivottavasti tyttö löytyy nopeasti
 
Ai kamala :| Itsellä samanikäinen ja kokoinen tyttö ja olisin kyllä kauhusta suunniltaan jos hän katoaisi kesken koulupäivän. Voimia vanhemmille ja toivottavasti tyttönen löytyy pian tai palaa itsekseen kotiin.
 

Yhteistyössä