aamuyskä

  • Viestiketjun aloittaja Maire
  • Ensimmäinen viesti
Maire
Tytöllä 1vee ja 9kk on ollut jo jonkin aikaa aamuisin kova yskä. Yskii kyllä muulloinkin mutta kovin yskä taitaa ajoittua nukkuma-aikaan.
Lisäksi aamuisin on kovin rohiseva ja ääni painuksissa.
Itselläni on astma,mutten muista yskittikö minua aamuisin...nykyisin niin hyvällä tolalla etten edes juurikaan muista astmaa olevan.Mutta ekaksi tulisi mieleen että joko alkaa tyttö oireilla astmaa tai allergiaa.
 
Meidän tyttö sairasti koko kevään pitkittynyttä yskää. Lähinnä yskiminen keskittyi yöhön ja aamuun. Lääkäri määräsi tytölle hengitettävää astmalääkettä n. kolmeksi viikoksi, jonka jälkeen yskä loppui. Ilmeisesti pitkittyneen yskän eräs syy oli siitepölyt. Ehkä se ensi keväänä lopullisesti selviää, jos samanlaiset oireet ilmestyvät silloinkin.
 
meillä odotteellaan pääsyä allergiasairaalaan (tyttö 1v4kk) yskää ja nuhaa ollut reilun kuukauden ja öisin on pahimmillaan. Tällä hetkellä käytetään säännöllisesti ventoline yskän lääkettä jonka avulla hengitys helpottuu ja nenäkin aukeaa.
Miehellä on astma ja lääkärikin epäili pikku neidin olevan taipuvainen astmaan. en vaan tiedä millä tutkitaan tämän ikäiseltä.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.07.2006 klo 13:04 Maire kirjoitti:
Oijoi,toivottavasti kuitenkaan ei olisi astmaa.
Kuinka pienenä teillä lapset aloittaneet lääkkeiden käytön?ja miten ovat ottaneet?
Meillä aloitettiin lääkitys 2-v synttäripäivänä. Hyvin ottaa lääkkeensä, ihan ilman vastusteluja.
 

Yhteistyössä