Älkää tehkö näin-ketju

  • Viestiketjun aloittaja idiootti
  • Ensimmäinen viesti
Mun uskontoni kieltää hyvän colan tuhlaamisen...
Mutta jos vaikka tieteen nimessä :saint:. Ostan jotain pahaa euroshoppericolaa sitä varten.
Tämän kommentin takia mun piti vuosien jälkeen kirjautua sisälle että pääsen tästä tykkäämään. Mä kuulun ihan takuulla samaan uskonlahkoon. Jotkut törkeet kuulema pesee vessojaki COCA-COLALLA. Voitteko kuvitella. Haaskausta.
 
"vieras"
kuivattaa vaatteita ja kengiä. Niissä on metallia!

Tätä ei pidä tehdä laita mikro yksin päälle! oma poika laittoi ja hirmunen kipinöinti ja savu!
Joten se oli entinen mikro! Ei lapsi lukkoa kun ei digitaali!.
 
vakuutus
Kun muutat, älä luule, että osoiteenmuutoksella siirtyy myös kotivakuutus uuteen asuntoon. Terveisin hän, joka vakuutti edellisen asunnon uusille asukkaille vuodeksi, vaikka luuli, että oma koti oli vakuutettu...
 
"vieras"
työntämään puu pitosta kisun hiekkaa vessan pönttöön!
Menee tukkoon!
Sain kaivella kikkareita pöntöstä. Mutta tiski-ainen autto kun olin saanut suurimman osan puumössöstä pois! ei tarvinnut talonmiestä paikalle!
 
"vieras"
Katso mihin istut. Silitin itkevää lasta sängyllä ja kun lapsi rauhottui niin istuin taakse kattomatta muka takaisin tietokone tuolille. Istuin ohi. Kesti puoli tuntia päästä sängylle maate missä menikin sit kirjaimellisesti koko seuraava viikko. Vessassa sai käytyä kun tarkkaan mietti onko ihan pakko.
Varsinkin kun olet vastuussa neljästä alle kouluikäisestä lapsesta. 6v onneksi osas käyttää mikroa niin saatiin ruokaakin.
 
- Älä maista sauvasekoittimesta hillon makua, tai jos on pakko maistaa niin ota töpseli ensiksi pois seinästä. (Mummelin huulet ja kieli palasina)

- Autotallissa puuhaillessa älä pidä vesipulloasi ja tärpättipulloa vierekkäin. Saatat vahingossa ottaa janoosi ison kulauksen tärpättiä veden sijasta.

- Älä laita hapankorppua leivänpaahtimeen. Syttyy palamaan...
Siis AUTS noille Mummon huulille ja kielelle.

Ja itelle tuli just mieleen että älä koskaan anna lapsen juoda limpparipullostasi jos sillä on suussa jotain...
Ja tätini on kertonu ettei IKINÄ kannata antaa lapselle ensin makkaraa syötäväksi ja sen jälkeen antaa sen kokeilla soittaa trumpetilla.
 
"mies"
Pitkäksi venähtäneen baari-illan jälkeen käydessäsi puskapissalla muista varmistaa mitä takanasi on. Hienon hotellin aamiaisella olevat tuskin arvostavat "pyöreitä poskiasi"...
Tämä pätee myös miespuolisiin kuseksijiin. Vaikka takanasi oleva pensaikko peittääkin näkyvyyden kadulle,
saattaa siihen ensin pimeänä olevaan ikkunaan etupuolellasi äkisti syttyä valo ja ensin hölmistynyttä
ilmettä seurannee hirveä huuto.
 
  • Tykkää
Reactions: Myry vaan
ellli
ÄLÄ koskaan lue tätä ketjua, samalla kun hörppäät täyden suullisen cociksta. = Koneen näyttö jotenkin näytti ruskeelta ja näppis sairaan tahmee. Ihme että toimii edes :D

Älä myöskään jätä tampoonipakettia vessaan näkyville. 3 vee oli sitten tunkenu nenäänsä, ja ihmeen tiukassa oli. :D
 
  • Tykkää
Reactions: Sadana ja Myry vaan
Älä huuda kännissä auton ikkunasta ohikulkevalle pariskunnalle "hyvä perse, pane sitä" varmistamatta ensin onko kyseiset henkilöt mahdollisesti vaimon pikkusiskon parhaita ystäviä.

Älä myöskään hauku ketään naista sellaiseksi joka näyttää viikon putkeen ryypänneeltä varmistamatta onko se mahdollisesti hyvän ystäväsi äiti (joka ei ollut ryypännyt viikkoa putkeen) :ashamed:
 
"vieras"
Kun ostat kaupasta itsellesi tuntemattoman chilitahnan niin varmista tulisuusaste ennen kuin laitat sitä ruokaan. Terveisin eräs joka teki tänään aavistuksen tulista ruokaa.
 

Yhteistyössä