Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
We love together!💚💙
Toivottavasti meidän ihana yhteisfandom ei ota enempää osumaa, kuin nuo eturivin fanejen takinkäännökset
Uskon vahvasti, että nuo äänekkäät pahanilmanlinnut ovat vain äärimmäisen pieni murto-osa yhteisfandomista. Meitä varmaan Nautadomissakin on loppujen lopuksi enemmän kuin noita hulluimpia twitteristejä! Osaavat vain olla niin hirvittävän äänekkäitä, ja pöljät tykkäävät kommenteista ja jakavat kun haluavat olla "suosittujen" (ei tuommoisia edes pitäisi olla, ei ole olemassa mitään fanien arvoasteikkoa ja ne jotka sellaista vääntävät ovat kyllä peiliin katsomisen tarpeessa!) fanien puolella, ajattelematta asiaa sen kummemmin.
 
vierailija
Mitä seurailen sivusta niin hollantilaiset otti muuten tuon K:n poisjättäytymisen pelkkänä ystävyydenosoituksena Joostille, eikä mitään poliittista. Heidän pääasiallinen viisutoimittajansa esitteli asian niin että "Suomen Käärijä, Joostin ystävä, ei enään halua antaa Suomen pisteitä"
 
vierailija
Aivan turhaa tehdä tuosta JO postauksesta jotain K&B draamaa. Mä en näe siinä mitään sellaista, enkä edes ymmärrä, miten se edes etäisesti K:ta koskisi.
Joo ihan kuin he eivät saisi ottaa asiaan kantaa ollenkaan, vaikka näkevät sen tärkeäksi. Olen ihan varma että K ymmärtää tuon oikein hyvin. Eihän se, että häntä yritettiin, vetää tuohon sotkuun mukaan tee hänestä Israelin kannattajaa.
 

Yhteistyössä