Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mua kyllä tulee suututtamaan ihan toden teolla jos paskalasanje saa hyvät tuomaripisteet. Tosin ihan tuttu tunne pisteidenjaon aikana lähes kaikilta viisuvuosilta eli ei mitään uutta.
 
vierailija
Jep. Koko viikon tai jopa pitempään olisivat voineet ottaa kantaa mutta sattumalta just nyt. Biisiä en ole vielä kuunnellut joten en sano siitä mitään.
No tämä juuri. Ei liity K:hon mitenkään vaan ongelmallista on juuri vähän liian laskelmoivalta vaikuttava ajoitus. Ehkä toi postaus oli vaan vähän huonosti rakennettu ja erilaisella postauksella olisi vaikuttanut vilpittömämmältä. Oh well.
 
vierailija
Mitä ihmeen väliä sillä on, jos joku twitteristi kuvittelee Bojanin/Joksujen hylänneen Kärtsän? Ainoa, millä on väliä on se, mikä on totuus ja lupaan syödä vanhat kenkäni, jos muka nämä Euroviisu tapahtumat ovat jotenkin vaikuttaneet heidän väleihinsä. Ainoa mitä on voinut tapahtua, on viestittely siitä kuinka onnekkaita olivat saadessaan osallistua viisuihin viime vuonna.
 
vierailija
Missä tynnyrissä sinä asut? Joo eivät varmasti tiedä K kohusta joo joo. K tukee ystäväänsä Joostia, jos nämä uskaltaisivat näyttäisivät tukensa Klle nyt kun ovat näyttäneet tukevansa Palestiinaa. Mutta eivät uskalla vaan tekevät mitä fanit haluavat.
Niinpä. Ois vaikka stoorissa, että "my bro is stupid sometimes, but I love him". Ois ottanu aikaa The Studiotyöltä about 35 sekuntia. Mutta siihenhän tämän Balkanin barbin pallit ei riitä.
 

Yhteistyössä