sdasd
[QUOTE="hmm";30189547]vaikka monilla suomalaisilla onkin tapana tunkea lautanen vähintään puolilleen lihaa, ei sitä tarvitsisi olla lautasella kuin n. 100-150 grammaa aterian koostuessa sen lisäksi kasviksista, pastasta tai riisistä. päivän proteiiniannoksen ei tarvitse koostua vain punaisesta lihasta. toiset tekevät myös lihapullat käytännössä vain jauhelihasta, toiset lisäävät siihen kermaviiliä, korppujauhoja, raasteita tms.[/QUOTE]
Joo mutta ap:llä aterialle tulee lihaa alle 60g, se on aika vähän pääaterialla... Ihan sama, kun 400 g jauhelihaa tekisi ruuan ja jakaisi sen seitsämälle aikuiselle syöjälle...
Joo mutta ap:llä aterialle tulee lihaa alle 60g, se on aika vähän pääaterialla... Ihan sama, kun 400 g jauhelihaa tekisi ruuan ja jakaisi sen seitsämälle aikuiselle syöjälle...