aio vaipat?

Valaiskaa typerää eli tuomoset kestovaipat joita nimitetään all in one vaipoiksi eli kaikki tarvittava löytyy niin kauanko semmoista voi pitää eli monet pisut kestää? Entä kakkihommissa? Heh....siis pitääkö siinä olla jotain riisipaperia vai onko se sitten vaippa pesuun jos kakit tulee?
:D
 
Se monetko pisut vaippa imasee riippuu siitä miten paljon lapsi pissaa :) Äkkiä sitä oppii oman lapsen kohdalla miten kauan voi mitäkin vaippaa pitää. Mutta suunnilleen samalla tahdilla varmaan vaihdan kestot kuin kertiksetkin. Hereillä ollessa laitan vähän ohuemman ja vaihdan useammin ja unille tai ulos paksumman. Aio:ja meillä ei käytetä vaan sisätaskuja ja villahousuja. Aio:t kestää kuivua kauemmin kuin itsetäytettävät vaipat joten niitä saa olla ehkä suhteessa enemmän että riittää sitten puhtaita vaippoja...
 
Kyllä mä vaan vaihdan vaipan aina, kun huomaan sen olevan vähänkin märkä.
Ei kai sitä kukaan märissä tykkäisi muuten vain olla...? Ja vaippahan kastuu jo siitä ensimmäisestä pissasta, vaikka usein sinne saattaa useampikin pissa mennä, ennen kuin sen märäksi havaitsee.
 
Noita vaippoja on todella paljon, ja mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. Jo materiaalit ja mallit vaihtelee niin kovasti, että oikeestaan vain kokeilemalla löytyy itselle se sopiva.
Ja AIOjakin on sellaisia, jotka kuivuu tosi nopsaa; ilman kiinteitä imuja. Näissä imut on kiinni nepeillä tai ommeltuna reunasta kiinni, jolloin niiden kuivuminen on todella nopeaa, lähes yhtä nopeaa kuin pelkät sisätäytötkin, joiden päälle taas tarvitsee joko pul-kuoret tai villahousut/hahtuvat.
Meillä on käytössä sisävaippoja, -taskuja, pul-taskuja, AIOja, villiksiä ja hahtuvia, ja näitä käytetään vähän sen mukaan millainen tilanne on. Yöt mennään tuhdilla sisävaipalla ja hahtuvilla, eikä kastu sänky :saint: ja paketti on ilmava eikä hiosta. Autoreissut taasen tehdän pul-taskujen tai AIOjen kanssa, koska ainakin oma kokemus on se, että villikset sisävaipan kanssa ei riitä pitämään paineistettuna, eli turvakaukalossa.
Mutta kuten sanoin, jokaiselle löytynee oma malli ja tapa, vaati vain hieman aikaa ja viitseliäisyyttä :saint: .
 
Alkuperäinen kirjoittaja enkuli:
Ei kai sitä kukaan märissä tykkäisi muuten vain olla...? Ja vaippahan kastuu jo siitä ensimmäisestä pissasta, vaikka usein sinne saattaa useampikin pissa mennä, ennen kuin sen märäksi havaitsee.
No, meillä ainakin on kestoissa kuivana pysyvä sisäpinta enkä koko ajan kyttää sitä onko vaippa märkä vai ei, joten kyllä niihin useammat pissat ehtii tulla... Vaihdan 2-4 tunnin välein sekä kertis- että kestovaipat, esim. unien jälkeen ja ennen ulos menoa jne..
 

Yhteistyössä