Alkaisitko seurustella joka vkl alkoholia juovan ihmisen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Riippuu, millä lailla ja miksi joisi joka viikonloppu. Kyllä itsekin nyt kesällä taisin juoda alkoholia joka viikko - joskus useammankin kerran. Mutta määrät vaan olivat yleensä aika pieniä tyyliin yksi juoma ravintolan terassilla tai viinilasi ravintolassa ruuan kanssa tai joku juoma kotipihassa illalla tai pari lasia skumppaa kesätapahtumassa. (Ja nyt kun joku kuitenkin ahdistuu, niin huomaa sana TAI - ei siis kaikkia koko ajan ;) )
 
vierailijaTrrrr
Jos ottaa joka viikonloppu pari lasia viiniä ruuan kanssa niin ok. JoS juo itsensä välillä humalaan, ei ole ok. Baareissa käyvää ukkoa en ottaisi enkä sellaista joka litkii monta kaljaa pitkin iltaa. Tai juo saunassa kaljaa!
 
9mmm
no siis jos se on saunakaljoittelua et sinne pari niin mikä ettei. mut en kyl jaksais aina katella dokaamista ja samaa elämää eli duunia ja perhettä ja dokaamista kerkeekö siinä sitten muut atehdä?.. nykyään itellä kestää se darrakin mont päivää. toki silloin tällöin tulee ryypiskeltyä esim on torstaisin kortti rinki jossa on letkeetä porukkaa .. ja sillon satan juopasta kyl itte pari
 
vierailija
En alkaisi seurustella. Sekin rahamäärä, mikä menee yhden viikonlopun aikana alkoholiin on pois aina jostain muusta kivasta.
En myöskään haluaisi lasteni näkevän alkoholinkäyttöä missään määrin omassa kodissa tai muutenkaan näkevän humalaisia ihmisiä, koska se nyt vaan ei ole normaalia hillua humalassa joka viikonloppu.
 
vierailija
En.

Mutta saunaolut tai viinilasillinen ei ole ongelma, paitsi jos on pakko saada.

En voisi ehkä alkaa seurustelemaan edes kuukausittain kännäilevän kanssa. Tai pakko humaltua juhlapyhinä -tyypin kanssa. En usko että säännöllistä kännäilyä arvostavalla ja minulla olisi niin täydellisen yhteinen sävel että kumppaniksi kannattaisi, vaikka en ole absolutisti enkä esim. kavereiden biletykselle nyrpistele.
 

Yhteistyössä