Alle 4kk:sen kuumeilu

  • Viestiketjun aloittaja "Väsynyt"
  • Ensimmäinen viesti
"Väsynyt"
Meillä vauvelilla ollut nyt 2 päivää kuume 40 asteessa. Käyty läkärissä ja sanottu ettei saada (meidän mielestä) riittävästi nesteitä. Lääkäri vaan tokaisee, että ihan pirteältä vauva tuntuu.... Ei katsonut korviin, ei kuunnellut keuhkoja eikä sydämen ääniä... ennen kun pakotin tekemään kunnon tutkimuksen!!! Silti sanoi että menkää vaan kotiin ja voikaa hyvin!!! Vauvalla kuulema kaikki hyvin!

Nyt vauvalla taas kuume 40 ja nestettä ei juo ku max. 50ml kerralla. Onko riittävä määrä kerta juomiselle vai pitäisikö saada enemmän juomaan kerralla? Aina olen nestettä tarjonnut kun herää.

Haukkujien ei tarvitse vaivautua ja muille ystävällisille neuvoa heittäville ISO kiitos jo etukäteen.
 
Väsynyt Tosi ikäviä tollaiset tapaukset. Kuuntele itseäsi ja toimi sen mukaan. Jos vauvasi ei mielestäsi saa riittävästi nestettä niin vie pikimmiten sairaalaan. Siellä ainakin ottavat hoitoon ja antavat lisä nesteytystä (jos on tarve siihen).

Meillä poika tulee 4kk ikään ja oltiin tossa taannoin sairaala hoidossa ja löytyikin ärhäkkäämmän puoleinen keuhkokuume. Oltiin vaavin kanssa 3 päivää hyvässä ja osaavissa hoidoissa ja nyt ollaan täysin terveitä.

:hug: ja kovasti paranemisen toivotuksia sinne.
 
Soita päivystykseen. Parhaassa tapauksessa voi saada lastenlääkärinkin langan päähän. Kai teillä on kuumetta alentavia lääkkeitä? Määräskö se edellinen mitään ja kattoiko lopulta korvat? Kuulosti omituiselta jos ei ota vanhempien huolta todesta.
 

Yhteistyössä