Apua Haluttomuuteen?

  • Viestiketjun aloittaja HALUTON
  • Ensimmäinen viesti
HALUTON
Nyt tarvisin kaikki neuvot mitä teiltä löytyy haluttomuuden hoitoon.Parisuhde on kunnossa,joten ei haluttomuus siitä johdu.Syytä en tiedä mistä johtuu,mutta pakko asialle on nyt tehtävä.
 
vieras
Ainakin noissa Olet mitä syöt ohjelmissa ne aina sanoo, että sinkki auttaa haluttomuuteen. Ota siis selvää mistä ruoka-aineista saa sinkkiä tai hae apteekista sinkki tabletteja.:)
 
HALUTON
Alkuperäinen kirjoittaja seniorita:
käytätkö hormonaalista ehkäisyä? se aika usein syy haluttomuuteen.
Ehkäisynä on ehkäisykapseli käsivarressa.On ollut aiemminkin samaa merkkiä oleva implantti,eikä silloin vaikuttanut mitenkään haluttomuuteen.Enkä ehkäisyä voi vaihtaakkaan,ainoa vaihtoehto on sitten laittaa piuhat poikki.
 
Voi olla myös vaan semmoinen kausi menossa. Ei aina voi (median asettamista normeista huolimatta) panettaa. Muutaman kuukaudenkin pituiset haluttomuusjaksot on ihan normaaleja varsinkin naisilla (luin jostain) mutta jos itseä häiritsee niin voi kokeilla vaikka tuota em.sinkkiä.
 
HALUTON
Tätä on nyt ollut jossain määrin jo pian vuoden verran,alkoi vauvan syntymän jälkeen.Jotenkin tuntuu että kohta meillä ei ole vipinää lakanoissa ollenkaan jos en mitään tee.Ollaanhan me nyt yhdessä oltu yli 10v ja vasta ensimmäistä kerta tällästa ilmenee.
 
Aika normaalia, että elämänmuutos aiheuttaa tunnollisessa, ahkerassa naisessa haluttomuutta. Mites muuten jakselet? Onko muuten surumielinen olo, kipuja, mielialanvaihteluja tms.? Tulevatko kuukautiset säännöllisesti? Oletko laihtunut/lihonut paljon vuodessa?

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Miten teillä menee miehen kanssa noin muuten? Voitteko jutella aivan kaikesta? Oletteko jutelleet haluttomuudesta? Haittaako se miestä? Ymmärtääkö mistä kyse? Miten mies on ottanut isyyden? Onko talousasiat kunnossa? Entä ravitsemuksesi? Liiallinen sokerin syöminen aiheuttaa haluttomuutta, vaihda suklaa mansikoihin jos vain pystyt niitä syömään. -Suklaa ruokkii hyvänolon keskustasi ja et enää kaipaa muuta fyysisellä tavalla saatavaa nautintoa.

Myös omaa ajattelutyyliä seksistä kannattaa miettiä -monella naisella tulee ajatus, että seksi ei jostain syystä ole sallittua -se ajatus on tosi syvällä, pohjautuu jostain mitä on lapsena kuullut tai ymmärtänyt aikuisten ahtaista mielipiteistä. Esim. minä ajattelin pitkään, että elämääni ei voi kuulua enää mitään hyvää, koska lapseni on kuollut. En voi siis mistään nauttiakaan. Pikkuhiljaa solmut aukenivat ja antoi itselleen luvan rakasteluun ja sen ajattelemiseen. Kun se kuitenkin kuuluu aikuisten elämään.

Ja liikunta on hyvä halujen herättäjä -laittaa veren kiertämään.

Voimia sinulle, ota miehesi mukaan selvittämään asiaa -älä jää yksin. :heart:
 
Puhuminen, puhuminen, puhuminen...
Musta tuntuu, et aina kun innostutaan rakentavasti keskustelemaan sänkypuuhista, alkaa haluttaa. Sit olen myös huomannu, et mitä pidempään on vähällä määrällä tai ilman, sitä vähemmän haluttaa. Joten jos ei vallan etovalta ajatus seksistä tunnu, niin voihan sitä ruveta hommiin, vaikkei ihan hinkuna haluttaiskaan. Yleensä viikon sisällä alkaa jo kasvaa riippuvuus :p Nälkä kasvaa syödessä :p

Toisaalta jos syy on oikeasti fysiologinen, eikä korvien välissä, nii ei taida auttaa... :/
 

Yhteistyössä