Arvostele mun kyökki!!!

  • Viestiketjun aloittaja Rumppis
  • Ensimmäinen viesti
Rumppis
Ja tarkkasilmäinen näkee ettei kyseessä ole puolipaneeli vaan maalattu seinä EI paneelia. Ja seinän vierus tuoli on vaaleanpunainen EI ruskea.. ;)

Mutt tavoitteena oli fiftari tyylinen köksä. Nimen omaan semmonen diner-tyyli.

Kukkateline on vuodelta miekka ja nakki ihan peruskamaa maalattu vaan männyn värisestä valkoiseksi.
 
Rumppis
Kuvan alanurkan tyyny on elvis-kankaalla päällystetty istuintyyny muksuani varten jotta ylettää pöydälle, samoin pöytäliina on pakon sanelema käytännön kapine pöydällä muksun takia. Kuva onkin käyttökeittiö, ei esittelykeittiö joten suokaa liina ja tyyny anteeks :D

Ja laatotus on punaset tarrat valkosten päällä. Vuokra-asunto nähkääs...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rumppis:
Ja tarkkasilmäinen näkee ettei kyseessä ole puolipaneeli vaan maalattu seinä EI paneelia. Ja seinän vierus tuoli on vaaleanpunainen EI ruskea.. ;)

Mutt tavoitteena oli fiftari tyylinen köksä. Nimen omaan semmonen diner-tyyli.

Kukkateline on vuodelta miekka ja nakki ihan peruskamaa maalattu vaan männyn värisestä valkoiseksi.
Vielä pahempi tuolin väri tuota seinää vasten... Tuoli on ihan nätti, vie se tuosta muualle.

Kukkateline sopii varmasti paremmin jonnekin, missä se ei nosta kasvia juuri paneelin (maalatun kohdan) korkeudelle / vaihda siihen korkeampi kasvi.

Diner-tyyliin voisi sopia, jos kiinnittäisit pöytäliinan pöydän pohjaan kiinni, siis tiukaksi, kuin päällystäen. Muutamalla niitillä esim. Paras olisi pöytä ilman liinaa, tuolla on niin paljon kangasta ja nimenomaan roikkuvaa pitkää kangasta. Pöytä ei siksi sitä kaipaa.
 
nette
Alkuperäinen kirjoittaja Scarlett O Harava:
Ihan kiva paitsi tuo pöytäliina kyllä tökkii pahoon mun makuun.
Joo, sama mulla. Pöytäliina näyttää musta liikaa "lehmäkankaalta"..tommosia laikkuja, kun on.. Muuten, kiva. Varsinkin tykkään taulusta, tuoleista ja väreistä.
 
Rumppis
Öh.. En vie tuolia muualle sillä sitä tarvitaan kyseissä paikassa. Pöytäliinaakaan en ota poies ettei muksu teurasta upouuden pöydän pintaa heti alkuunsa.
Jääkaappi magneetit on muksun suurta hupia sillä välin kun äiree kokkaa.
Kukka saa olla missä on vaikkei "oikealla" korkeudella olekkaan.

Edelleen tää on käyttöön tarkotettu nii olkoon tuoli ja liina missä on. :)

Mutt kiva miten paljon erilaisia mielipiteitä voi joku pöytäliina saada aikaan! Mutt tällasta meillä "pienen pintaremontin" jälkeen. :)
 
nette
Niin..paitsi nyt katsottuani tuota "kaappiseinää" kuvaa, niin ei kyllä ole mun makuuni toi punavalkea laatoitus seinässä..

Ja hanki joku toinen pöytäliina ihmeessä ;) Vaikka sanoitkin, että on käyttökeittiö. Laita vaikka joku ihan yksivärinen liina tuomaan selkeyttä tyyliin. Ja nyt, kun oikein mietin niin ehkä verhotkin voisivat olla selkeämmät ettei mene liian sekavaksi. Vaikka Elvis onkin kingi ;)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja :x:
Tuli mieleen bordelli.. anteeksi vaan.
Samoin! Ensisilmäyksellä ihmettelin, et mikä keittiö....
Mut jos ap tykkää, niin sehän riittää, eikö totta? Hän ehkä pitäisi meidän modernia ja pelkistettyä keittiötä kovinkin ikävänä!
 
taateli
Jos kerran saa arvostella niin tykkään keittiössä oikeastaan vaan Marilynin taulusta, väreihin kyllästyin jo katsomalla kuvaa. Pöytäliina pois, se ei meillä kyllä edes pysyisi pöydällä lasten takia. Ylimääräisen tuolin ja kasvit kanssa laittaisin johonkin muuhun paikkaan, ahdistaa jos ei pääse kunnolla kulkemaan. Ja nurkassa oleva pakastin tiedän ei varmaan tilaa, mutta olisi avarampaa ilman sitä.
 
Kysyitkö mielipidettä vaan? Mietin kun ei oikein nappaa muutosehdotukset :LOL: Kannattaa ainakin kokeilla, kaiken saa takas jos näyttää pahalta...
Meilläkin eletään täysillä, aivan erinäköisessä keittiössä. Eli musta on turha selitellä sillä :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Rumppis:
Nimenomaan mielipiteitä, EN muutosehdotuksia. Sillä meille tämä on just hyvä lehmineen kaikkineen. <3

Kiitos ja lisää palautetta nam!
Ok =) Ja mun ei ollu tarkoitus kuulostaa ilkeältä, nyt kun luin kommenttini uudestaan, niin se kuulosti siltä. Hieno on, tunnelma saavutettu, se ois mahdollista saada vielä paremmin. Mut persoonallinen kyllä :heart:
 

Yhteistyössä