auttakaa..mikä sormus teistä kaunein?

"hmh"
Alkuperäinen kirjoittaja PieniTytönTylleröinen;30836983:
kiitos kommenteista,kakkonen ja kolmonen tais saada eniten ääniä...olen kyl ottamassa ihan keltakultaisena koska kaksi kihlaakin ovat keltakultaa...
Tottakai otat keltakultaisena, jos aiot sormusta käyttää keltakultaisten muiden korujen kanssa. Huolimatta siitä että valkokulta on "in", ei yhdistely valko- ja keltakultaisten korujen kesken ole helppoa, se vaatii nimittäin todella tarkkaa harkintaa koko asustuksen suhteen, eikä aina lopputulos onnistu siltikään. Sitäpaitsi tuo kolmoskoru ei näyttäisi miltään valkokultaisena, sen jujuhan on juuri tuossa rytmissä ja kontrastissa.

Kauniita ovat kaikki, ja tosiaan, otat sen mikä sinua itseä eniten miellyttää ja tuntuu omalta.

Itselläni on keltakultainen kivetön kihlasormus jossa punoskuvio. Halusin aikanaan sen, koska siinä näen tarinaa meistä. Vihkisormukseni on valkokultainen jossa vähän tuollainen v-kuvio kuin tuossa 1-sormuksessa, paitsi hiukan erilainen, ja yksi iso timantti siinä keskellä (teetetty). En juuri niitä yhtä aikaa käytä, otan sormuksen vähän muun asun mukaan, ja tietysti tuota isoa timanttia on hankala käyttää vaikkapa vauvoja käsitellessä.

Onnea!
 
  • Tykkää
Reactions: Mummeliisa

Yhteistyössä