Auttakeehan mua keksimään

  • Viestiketjun aloittaja Kiitos
  • Ensimmäinen viesti
Kiitos
hyviä makupaloja lasten synttäreille Pelkokerroin pöytään :)
Eli meile tulee sellainen pelkokerroin pöytä jossa leikkiin osallistujat joutuvat nostamaan lapun jossa on numero ja sitten syömään tämän numeron osoittaman jutun. Osa niistä syötävistä on ihan hyviäkin juttuja esim. karkkeja, mutta osan pitäisi sitten olla jotain ei niin hyvää. Mitään sonnin silmiä tai lampaan palleja ei siis siihen haluat kun on lapsista kyse, mutta esim. oliiveja,simpukoita tms. jotka ei ehkä ole kaikkien lasten herkkua.
Kertokaa hyviä ideoita mitä kaikkea siihen pöytään voisi laittaa.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
hillosipuleita.
koristele vaikka ketsupilla tai sinapilla jotain perinteisiö juttuja ni ovat ällömmännäköisiä.
Kiitti toi hillosipuli onkin hyvä, itse mietin jo valkosipuli mutta se ehkä on turhan rankka pala lapselle. Lisää kiitos :D
 
Juuri nuo oliivit ovat hyviä. Mahdollisesti joku mauste (sellainen ettei haittaa vaikka vähän syö). Ruusukaalia, ja jotain muita "inhokki" vihanneksia.

Jos viitsii vähän "askarrella" niin voisi tehdä nakkeja ja dipata niitä ketsuppiin, näyttävän silloin verisiltä ja palaneilta sormenpäiltä.
 
anna
Alkuperäinen kirjoittaja tt:
oliivi, feta, graavilohi, auringonkuivatut tomaatit, kurpitsa, katkarapu no osa voi olla jonkun herkkujakin...
meidän neljä veen lemppareita kaikki nuo aurinkokuivattuja tomaatteja lukuunottamatta - niitäkin kyllä maistelee...
 
Alkuperäinen kirjoittaja riina:
Miks pilata lasten synttärit tollasilla?? Yäk!
Miten niin pilata?
Meillä oma tyttö 10v. on pyytänyt vastaavanlaista leikkiä synttäreilleen kun sellaista on leikitty jossain hänen kaverin synttäreillä. Osallistuminen vapaaehtoista ja ainakin meillä ideana se että jos ei pysty/halua syömään niin sitten tipahtaa pois. Hyvä keino myös tutustua hiukan erikoisempiin ruokiin ja ei kukaan nyt oliivista tms vaaraan joudu ;) Tälläset kisailut nyt vaan on monista hauskaa.
 

Yhteistyössä