BAHIA FELIZ JA MAITOALLERGIA

  • Viestiketjun aloittaja Äitee tok
  • Ensimmäinen viesti
Äitee tos
Tänks! :) Niin, eiköhän sitä viikko pärjätä ihan ok. Kotona litkitään kaupan soijamaitoa. Miten tuo puolihoito, oliko hyvä valinta? Meillä ei mies ole innostunut siitä, kun pelkää, että se sitoo liikaa hotellin alueella. Vaikka pienillä lapsilla saattaa olla tietty sama efekti.
Onko siellä jokin eläinpuisto, johon paranisi mennä?
 
sama
Tykkäsin kyllä puolihoidosta, vaivaton kolmen lapsen kanssa. Meillä mies oli alkuun myös vastaan samoista syistä, mutta loppujen lopuksi päivisin käytiin "kartsalla" ja illalla oltiin hotellilla sit päivällisaikaan. Bahia Feliz tosin on TODELLA tuulinen paikka, joten siksi ei paras mahdollinen lomakohde muttei huonokaan. Me oltiin Orkidea hotellissa, joka meidän makuun myös liian iso. Siellä on eläinpuisto (jonka nimeä en nyt muista) joka on kuulemma tosi hieno. Me ei nyt käyty koska samanlaisessa käytiin edelliskerralla Teneriffalla. Nyt käytiin sit siellä Lännen kaupungissa - Sioux Cityssä. Meillä pojat (7ja 4v.) tykkäsi kovasti.
 
Ap täällä kiittelee. Alkoi justiinsa tuo länkkärikylä kiinnostaa. Jee. Ja nyt tiedän, miten miehellä tuo puolihoito myydään tarvittaessa. Pakkohan sitä on illallakin jotain kuitenkin haukata ja lapsille menisi sanaan hintaan. Vaan pääasia, että pääsee reissuun. =)
 

Yhteistyössä