Brio racet ja niiden työntämisestä...

Niin,

ostettiin siis Brion race-rattaat lapsellemme ja tahtoisin kuulla nyt muiden käyttäjien kommentteja siitä, että kuuluuko rattaiden viettää jollakin tavalla sivulle? Työntäessäni rattaita ne viettävät jonkun verran vasemmalle päin ja koko ajan sellanen tunne, että on pidettävä piukka ote jotta rattaat kulkevat tiettyyn suuntaan! Onko muilla vastaavia ongelmia? Mistä viettäminen voisi johtua??

Kiitos vastauksistanne!! =)
 
No ei kuulu. Ei meidän käytettynä ostetut rattaat ainakaan puoltaneet mihinkään suuntaan. Jos takuu on vielä voimassa, niin ota yhteyttä myyjään. Mä tosiaan ostit käytetyt, käytin omalla lapsellani ja myin vielä kolmannelle käyttäjälle ihan käyttökelpoisena.
 
Kyllä taitaa rungossa tai renkaissa olla vikaa jos rattaat puoltaa. Meijän Gragon matkarattaatkin puoltaa mutta eipä tullut valitettua ajoissa ja nyt harmittaa. Jos olet uutena ostanut niin ota ihmeessä yhteyttä myyjään ja tee reklamaatiota.
 
Kiitos kommenteistanne!

Niin siinä kävi, että rungossa oli kuin olikin jotakin häikkää ja se vaihdettiin. Kysymys ei ollut suuren suuresta puoltamisesta, mutta kuitenkin häiritsevästä sellaisesta. Kyllä rattaiden ym menopelien työntäminen pitää olla luontevaa ja rentoa :)
 
Joo ostettiin eilen Brio Racet ja tänään kun aamulla työntelin tarhaan, niin mun mielestä viettää kanssa vähän vasemmalle! Raivostuttavaa... Täytyy varmaan kanssa mennä liikkeeseen vaihtamaan rattaat, ainut vaan että kun eilen pääsin kyydillä kauppaan rattaat hakemaan kun ei ole omaa autoa niin on taas aika järjestäminen että pääsen kauppaan uudestaan.
 

Yhteistyössä