Britit ei siedä Venäläistä Suomea. BBC vs. Stubido

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
– Olit pääministeri ja yritit vakuuttaa minut siitä, että Suomen ja Euroopan pitäisi oppia työskentelemään yhteistyössä Venäjän kanssa. Sanoit, että Nordstream on mahtava idea, "tarvitsemme pääsyä halpaan venäläiseen energiaan", Sackur kertaa.

– Sanoit, että me suomalaiset rakennamme ydinvoimalan yhdessä Venäjän kanssa, että se on hyväksi Suomelle. Sanoit, että meidän pitää oppia luottamaan venäläisiin. Olit täysin väärässä.
 
vierailija
– Päätit, että pragmaattinen sopimus, jossa Georgia käytännössä menetti alueitaan oli oikea asia tehdä – ilman, että Venäjää rangaistiin, Sackur aloittaa.

– Päätit, että oikea tapa edetä on hakea yhteistyötä Venäjän kanssa. Sivuutit henkilökohtaisesti kaikki signaalit Putinin laajentumishaluista.
 
vierailija
– Huolimatta siitä, mitä Venäjä teki Ukrainassa vuonna 2014, niin hän oli edelleen ystäväsi vuonna 2018. Täällä sinä istut ja sanot, että Euroopan tulisi lopettaa ”La la landissa” eläminen. Sinä olet itse elänyt ”La la landissa”, Sackur sanoo.
 
vierailija
Hyökkäsit Vihreiden Oras Tynkkysen sanomisia vastaan, kun hän totesi eduskunnassa sanantarkasti: "Rosatom ei ole mikään tavallinen yritys. Rosatom on Neuvostoliiton entinen atomienergiaministeriö, joka vastaa edelleen Venäjän ydinasehuollosta. Rosatom on suoraan (presidentti Vladimir) Putinin hallinnassa oleva valtion liikelaitos, jonka tehtäviin kuuluvat, sanatarkasti, Venäjän geopoliittiset intressit"
 
vierailija
”Päätit, että pragmaattinen sopimus, jossa Georgia käytännössä menetti alueitaan oli oikea asia tehdä – ilman, että Venäjää rangaistiin”, Sackur aloittaa.

”Päätit, että oikea tapa edetä on hakea yhteistyötä Venäjän kanssa. Sivuutit henkilökohtaisesti kaikki signaalit Putinin laajentumishaluista.”
 
vierailija
”Huolimatta siitä, mitä Venäjä teki Ukrainassa vuonna 2014, niin hän oli edelleen ystäväsi vuonna 2018. Täällä sinä istut ja sanot, että Euroopan tulisi lopettaa ’La la landissa’ eläminen. Sinä olet itse elänyt ’La la landissa’”
 
vierailija
”Sanoit, että me suomalaiset rakennamme ydinvoimalan yhdessä Venäjän kanssa, että se on hyväksi Suomelle. Sanoit, että meidän pitää oppia luottamaan venäläisiin. Olit täysin väärässä.”
 

Yhteistyössä