edullinen, mutta hyvä vauvan vaippamerkki?

  • Viestiketjun aloittaja "kohta neljän äiti"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Lidlin, ehdottomasti! Parhaita vaippoja liberon rinnalla (molemmat ihan yhtä hyviä!).

Pamperseista meillä tulee paha vaippaihottuma, xtrat ovat kovia kastuessaan. Eli huonoja molemmat edellämainitut.
 
"vieras"
Liberot on ihan surkeita, alle 7 kiloselta tuli 4 tunnin jälkeen ohi kun saman kokoiset muumivaipat pitivät kevyesti vielä yli 12h. Extra vaipatkin on tuhat kertaa parempia kuin joku Libero. Vertailtiin kerran liberoa ja muumia ja todettiin ettei niistä voi edes puhua samana päivänä
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28830507]Mä en kyllä meidän lidlistä löytänyt niitä edullisia vaippoja, onhan se paketti halpa, mutta kappale hinta on kuiten melkosen lähellä esim. Liberon tai Pampersin jätti pakettien kappale hintoja. Muumit on kalliimpia, eivätkä istu ainakaan meidän tytölle. Ollaan todettu Liberot parhaiksi. Pampersia ostetaan jos Cittarissa on hyviä tarjouksia kuten nyt kolme pakettia 27€.[/QUOTE]

Niissä Cittarin hyvissä tarjouksissakin kannattaa kiinnittää huomiota pakkauskokoon. Joskus tarjouksessa on semmosia pienempiä paketteja, joissa vaipan kappalehinnaksi tulee lopulta joku 0,30€. Kun taas meidän prismassa on normaalistikin (ilman tarjouksia) pampersin kappalehinta 0,17-0,23€ :)
 
[QUOTE="vieras";28831095]Liberot on ihan surkeita, alle 7 kiloselta tuli 4 tunnin jälkeen ohi kun saman kokoiset muumivaipat pitivät kevyesti vielä yli 12h. Extra vaipatkin on tuhat kertaa parempia kuin joku Libero. Vertailtiin kerran liberoa ja muumia ja todettiin ettei niistä voi edes puhua samana päivänä[/QUOTE]

Meil taas liberot oli parhaat. Halpiksista+pampersista palo iho ja istuvuus yms ongelmaa. Taaperolla toimi parhaiten muumihousu, öisin teippilibero.
 
"jetta"
Lidilin vaipat on oikeasti hyviä.
Mutta Lidlin vaipat eivät ole edullisia, kun vertaa esim. Liberoihin. Lidlin vaipoille tulee isompi kappalehinta kuin että ostaisi esim. Liberoita tai Pamperseja säästöpakkauksen.

Lidl huijaa pakkauskoossa niin usein. Vaipat on paketoitu pienempiin paketteihin, mikä tuo asiakkaalle mielikuvan, että ne ovat halpoja. Todellisuudessa kalliimpia. Mys vessapapereissa käytetään huijausta. Rulla on noin 0,5-1 cm kapeampi kuin muut normirullat, joten kyllähän siitä voi pyytääkin näennäisesti hieman vähemmän, kun siinä on paperiakin vähemmän. Todellisuudessa taitaa olla kalliimpaa, jos laskee neliöiden mukaan.

Ja Lidl kaiken lisäksi huijaa sillä suomenlippu-merkillään. Sehän takaa vain että tuote on valmistettu suomessa, mutta ei sitä että raaka-aine olisi suomalaista lihaa!
 
"kohta neljän äiti"
Kiitos kaikille vastauksista, lisääkin saa mielipiteitään vaipoista esittää. Meillä siis tosiaan tämän viikon aikana perhe kasvaa ja alle kaksivuotiaita lapsia on sitten kolme talossa, joten vaippoja kuluu. Joku ehdotti kestovaippoja. Ihan hyvä idea, mutta aika ei kerta kaikkiaan riitä vielä vaippojenkin pesemiseen ja kuivamaan laittamiseen. Pyykkiä ja kotitöitä on muutoinkin ihan riittämiin. Muistelisin, että esikoisella kokeiltiin noita Lidlin teippivaippoja ja ne tais olla ihan ok. Mutta jos ne tosiaan on kalliimpia kuin liberot niin... Pampers meillä ei vain yksinkertaisesti ole toiminut kenenkään kohdalla, on siis kaikille sitä kokeiltu. Mm. tuntuu että on märkä myös ulkopuolelta, ei ole istunut kellekään hyvin ja sitten niissä on se omituinen verkko, joka jäi aina vauvan takapuoleen kiinni. Tuota Xtran vaippaa voisin kokeilla vauvalle. Ja pitääpä miettiä myös vaihtaa kaksosten housuvaippamerkkiä vähemmän imevään, josko alkaisivat tajuta että potallekin voi pissata.
 

Yhteistyössä