Ei juo vettä..

Millä ihmeen konstilla meidän vuoden ikäisen isännänalun saisi juomaan vettä??
Vain maito kelpaa. Vettä imaisee pari kertaa ja kieltäytyy sitten enenmpi juomasta kun huomaa ettei olekaan maitoa..Nyt kesähelteillä olisi tietysti hyvä nestettä saada norm. enemmän.
Ja tuttipullosta juodaan edelleen.. :/ Mutta se onkin sitten toinen ongelma..
 
Meillä neiti nyt 1v 2kk ja ei oo elämässänsä juonu kun hieman vettä. Vesi on neidin mielestä niin ällöttävää, ettei sitä oo koskaan suostunut juomaan. Yritän välillä tarjota, mutta kun ottaa yhdden hörpyn, niin kaikki syljetään pois, vaikka olis kuinka kova jano. Nykyään annan maidon lisäksi laimeita mehuja, joiden kuitenkin täytyy olla jonkun värisiä, sillä likka ei yleensä suostu ees maistaan, jos neste on kirkasta. En oo siittä "vedettömyydestä" ottanu kauheita paineita. Jos ei juo, niin ei juo. On tässä maailmassa muitakin nesteitä. =)
 
Meillä poika oppi juomaan vettä 11kk ikäisenä mummun tarjoamana. siihen saakka mentiin sillä linjalla, että vesi syljettiin suusta ulos saman tien kun suuhunsa sitä sai. Kannattaa kokeilla jonkun muun läheisen ihmisen tarjoamana tuota vettä, tai sitten samaa kikkaa ku meillä lasista juonnin kanssa, että kun on oikein kova jano niin sitten tarjotaan lasista (ei pullosta) niin eipä enää pelleillä ja syljetä rinnuksille. Hoksasi poika sitten siinä samalla että kuinka siitä lasista oikeasti juodaan. :)
 
Pyrystiina harmaana
Meillä poika, 2v3kk, ei juonut vettä nokkamukista (tuttipulloa ei koskaan huolinut), mutta juo esim. pillillä lasista, juomapullosta ja sellaisesta mukista missä on muumin kuvia. ;)
 

Yhteistyössä