ei se kiukku ja uhma lähteneetkään..s

siis ihan järkyttävää kiukkua ekaluokkalaisella ja mä jo aattelin et helpotti kun muutama vko meni hyvin.. alkaa voimat loppumaan ja koko perhettä koetteleen tämä jatkuva taistelu, puhetta ei kuuntele jos et huuda kurkku suorana, tiuskii,irvistelee, EI TOTTELEvaikka koittaisit mite. huhhuh..
 
meilläkin ihan sama juttu,alan olee jo kohta neuvoton ja mietin että mitä oon tehny väärin,niin kiltti poika ollu aina,mutta nykyään kaukana siitä,läksyt on kuulema paskoja ja koulu on paskaa,mitään ei uskota,paiskotaan ovia,pillitetään jokaisesta asiasta ym ym,toivottavasti tosiaan alkaa jo pikkuhiljaa rauhottuu :kieh:
 
Ekaluokkalaisilla on rankkaa!! Miettikää, mikä elämänmuutos. Turvallisesta tutusta päiväkodista ja eskariryhmästä isoon kouluun. Paljon vieraita lapsia, vieraat opet, uudet säännöt ja pitäisi vielä olla niin ISO ja ITSENÄINEN ja OSAAVA ja PÄRJÄÄVÄ. Jos ei muuten niin lapsen omassa päässä ainakin.

Onneksi on se turvallinen koti, jossa uskaltaa purkaa paineita. Ei tarvitse skarpata. Miettikää itseänne yhtä ison muutoksen kanssa, olisi stressi itsellännekin.
 

Yhteistyössä