eilinen csi..

semmosta vaan mietin ku jäi haittaan että eikö sen tytön kuolinsyy ollu joku kova isku johonki niskaan,niin missä vaiheessa siinä semmonen tuli?ja sit oli ne mustelmat kädessä niin missä kohin ne sit tuli??menikö multa vaa jotenki ohi?
 
sad
No siinähän näytettiin sellainen pätkä kun punapää agentti kuvitteli kuinka se isäpuoli laittaa sen sinne kaappiin ja se lapsi rimpuilee ja huitoo päällään siellä kun yrittää pois. Mä jotenkin ajattelin et se on voinut sitten ihan samalla tavalla riuhtoo siellä ja vahingossa kolauttaa päänsä. Mutta en tiedä, ei niin paljon kiinnosta että jaksaisin miettiä :)
 
Nirppis laiskana
Mä ajattelin kanssa, että löi päänsä kouristellessaan, mutta kuitenkin isäpuoli sanoi lapsen olleen elossa, kun yritti bussilla viedä sairaalaan.....eli ei ainakaan olisi sihen niskavammaan kuollut...vai...? Vai yrittikö sitten ravistelemalla saada tyttöä hereille :(
 
sad
Alkuperäinen kirjoittaja Kiin:
Mie kans jäin miettimään sitä hiusten vaalennusta. Kuka sen oli tehny ja miksi? :| Oli aika karmiva jakso :'(
Kyllähän ne pohti et vaalensi ne jotta olisi näyttänyt enemmän samalta kun ne toiset lapset, ne kun oli vaaleita. Ja että ei olisi muistuttanut oikeeta isäänsä niin paljon. Mutta sellaistahan oikeakin elämä on. Ei kaikkeen saa aina sellaista varmaa vastausta. Musta oli ihan kiva että kerrankin oli jakso jossa ne vaan spekuloi että se saattoi mennä näin eikä niin et jokainen pienikin liike on selvitetty 100% varmuudella.
 

Yhteistyössä