EINESRUOKAHAASTE vol 1

Einesruokahaasteen vol 1 aiheena on VALMISPIZZA.

Einesruokahaasteen säännöt:

1. Valmista aiheen mukainen eines-, valmis-, pakaste-, säilyke- tai puolivalmisteateria tai hae ateria noutoruokana esimerkiksi grilliltä. *
2. Kuvaa ateriasi mahdollisimman houkuttelevasti.
3. Kuvan (ja vapaavalintaisesti tuotetietojen/ valmistusohjeen) oltava esillä einesruokahaasteketjussa viimeistään seuraavana perjantaina kello 20.45 **
4. Äänestys alkaa perjantaina kello 21.00 mennessä ja kestää vuorokauden.
5. Eniten ääniä saanut valitsee uuden aiheen ja tekee seuraavan viikon äänestyksen.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

* Voit duunata einesruokahaasteen ateriaasi haluamallasi tavalla, esim. lisäämällä valmispizzaan juustoa tai valmistamalla pizzan alusta asti itse JOS käytät valmiita ainesosia: valmispohjaa, valmistomaattikastiketta, valmisraastetta, säilyketäytteitä jne. Tarkoituksena on siis valmistaa ateria mahdollisimman vähällä työllä ja vaivalla.

* Haasteeseen hyväksytään myös ateriat, jotka olet syönyt kodin ulkopuolella ruokapaikassa, esimerkiksi työpaikan ruokalassa, pikaruokalassa, oikeassa ravintolassa tai grillillä.

** Eli kuvan oltava esillä tässä ketjussa esillä perjantaina 5.9.2014 kello 20.45.
(Jonka jälkeen äänestyksen tekijällä, tällä kertaa minulla, on aikaa tehdä äänestys 15 minuuttia. Sen jälkeen äänestys alkaa kello 21.00 (tai aiemmin, jos haasteen tekijä ehtii saada äänestyksen valmiiksi. Aikaisintaan äänestys alkaa kello 20.45, samaan aikaan kun viikon einesruokahaaste päättyy) ja kestää vuorokauden, päättyen siis lauantaina 6.9. kello 21.00. Äänestyksen voittaja valitsee uuden aiheen ja tekee uuden einesruokahaasteketjun mahdollisimman pian. Hän myös hoitaa seuraavan viikon äänestysketjun tekemisen.)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Jos on kysyttävää, niin kysymykset myös alle, kiitos! Tai ehdotuksia sääntöjen muutoksiin tai muihin yksityiskohtiin! Keskustellaan.
 
Viimeksi muokattu:
LizbetHarmaa
Atrian valmis mete pizza,hinta 1e
1.mene kauppaan
2.osta pizza
3.uuni 200c
4.avaa pizza
5.laita pöydälle
6.lisää vihriää pepperonia,kalkkunaa,pippuri metvurstia ja fetaa
7.Uuniin 10 min
8.Nauti
 

Yhteistyössä