En usko Madeleinen vanhempien syyllisyyteen.

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Lavastukselta alkaa näyttää nämä poliisien tutkimukset. Miten huoneesta löydettiin lääkeruisku monen viikon päästä Madeleinen katoamisesta? Vanhemmat olivat asuneet muualla ja huoneistossa jo uudet asukkaat. Ja onko tarkoitus taas kerran tutkia huone perinpohjin? Ihme tunarointia.
Se viittaisi lavastukseen myös, jos vanhempien autosta löytyy Madeleinen dna:ta. Ei varmaankaa ole ensimmäinen kerta, jos joku halutaan lavastaa syylliseksi, niin "todisteita" toimitetaan paikalle jälkikäteen. Yhä vahvemmin alkaa tuntua, että Portugalissa on niin korkeilla paikoilla pedofiileja, että voivat järjestää tälläiset jutut. Onhan vanhempien auto ollut varmaan vartioimatta.
Miksi Muratista ei saatu mitään irti, vaikka hänen kauppaamastaan talosta löytyi uusia lelupaketin kuoria ja talossa oli oleskeltu ilmiselvästi retkeilymeiningillä. Muratin ja venäläisen puhelinkeskusteluissa oli puhuttu vaaleasta tytöstä ja mitä vielä?
 
BMI44-4
Autossahan sanottiin olevan Madden verta. Luulisi että jos vanhemmat ovat huumanneet Madden kuoliaaksi, niin tuosta verestä näkyisi käytetty aine. Onhan ruisku saattanut löytyä jo alkututkimusten aikana, mut poliisi paljastaa tietonsa vasta nyt?
 
selviäispä madeleinen kohtalo,etenkin jos on joillain sairailla pedofiileilla vankina!mä en kyllä myöskään usko että vanhemmat olisivat syyllisiä,mutta eihän sitä tiedä vaikka olisivatkin
 
miie
No käykääpä nyt lukemassa Iltalehteä,
etusivulla uutinen että Siitä vanhempien vuokraamasta autosta
on takakontista löytyny Maddien Dna:ta,
kuulemma passaa aukottomasti Maddien Dna:han!
Ja etsivät nyt ruumista sen hotellin pihalta...
En osaa linkittää mut käykää ite lukemassa...

:;(
 
äidillinen
Ei huoneesta ole löytynyt mitään tutkimuksiin vaikuttavaa "monen viikon päästä"; kyllä kaikki todisteet on löydetty välittömästi, mutta niistä on puhuttu julkisesti vasta myöhemmin.

Tahallaan vanhemmat eivät taatusti ole lasta surmanneet, mutta vahinko on mahdollinen. Jos vanhemmat ovat antaneet lapsille unilääkettä tai rauhoittavaa saadakseen rauhassa olla illallisella (mikä sinänsä on väärin ja käsittämätöntä) ja sitten huomanneet tytön kuolleen, on heille varmasti tullut hätä. Jos Tyttö on kuollut, ei voida tietää, mihin hän itse asiassa kuoli. Kuolemanhan on voinut aiheuttaa jokin muukin kuin annettu lääke, vaikkapa aivoverenvuoto. Vanhemmat eivät kuitenkaan olisi voineet ottaa sitä riskiä, että olisi tehty ruumiinavaus, koska silloin annettu lääke olisi paljastunut. Vanhemmat olisivat voineet menettää lääkärinoikeudet, ja mikä pahinta, jos heidät olisi tuomittu kuolemantuottamuksesta, he olisivat voineet joutua vankilaan ja eroon kaksosista tai lopullisesti menettää kaksosten huoltajuuden. Näin ollen vanhemmat olisivat päättäneet lavastaa kidnappauksen ja peittää kuoleman.

Uskon, että se saadaan selville, onko vanhemmilla osuutta asiaan vai ei. Jos vanhemmat eivät ole osallisina, tapaus tuskin enää selviää.
 
ja sitten vielä tahtoisivat käyttää lahjoitettuja rahoja oikeuskuluihinsa |O |O kyllä nuo rahat joutais lahjoittaa jo eteenpäin muiden lasten katoamistapausten selvittämiseen, ehkä olisi hyödyllisemmässä käytössä silloin.
 
hermo
No se nyt ei olekaan mikään "uskon asia". Jos joku ihmettelee, että nyt "yhtäkkiä" löytyy jotain todisteita, niin eihän se todellakaan ole niin, luuletteko te että kaikki tutkimusaineisto heti annetaan julkisuuteen!!!? Kyllähän sieltä varmasti on kerätty heti alkuun vaikka mitä, mutta mahdotontahan se on kaikkia siihen juttuun yhdistää, jos on monia tutkintalinjoja. Ja tosiaan, JOS vanhemmat ovat syyllisiä, niin toki heidän puheensa ja lavastuksensa sieppauksen suuntaan on johtanut alussa tutkijoita harhaan ja tokihan heidän on silloin alussa pitänyt lähteä juttua tutkimaan sieppaus-pohjalta siinäkin toivossa että tyttö löytyisi hengissä.
 
vieras
Lainasin ilta-sanomista:portugalin poliisin edustaja kuitenkin kiisti, että Madeleinen vanhempien autosta löytynyt dna olisi sataprosenttisesti tytön, kuten useissa brittitiedotusvälineissä on väitetty.

- Emme pysty varmuudella sanomaan, kuuluuko veri henkilölle A vai B, luonnehti poliisipäällikkö Alipio Ribeiro Portugalin valtiollisen televisioyhtiön RPT:n haastattelussa myöhään maanatai-iltana.

- Se auttaa meitä tutkimuksissa, mutta ei sellaisella matemaattisella tarkkuudella, kuten on väitetty, hän täsmensi.
 
vieras
ILTA-LEHDESTÄ
Veritodisteet epävarmoja
11.9.2007 11:24

Kate ja Gerry McCannin autosta löytyneet verijäljet eivät ehkä olekaan Madeleinen.

- Mikään analyysituloksista ei anna mahdollisuutta sanoa, että veri on varmuudella X:n tai Y:n. Ei matemaattisella tarkkuudella, Portugalin rikospoliisin johtaja Alipio Ribeiro sanoi valtiolliselle tv-kanavalle RTP:lle.

Ribeiro antoi lausuntonsa vähän sen jälkeen kun monet brittimediat väittivät tulosten sopivan täydellisesti Madeleinen DNA:han.

Verijälkiä on löydetty autosta, jonka Kate ja Gerry McCann vuokrasivat 25 päivää tyttärensä katoamisen jälkeen Praia da Luzin loma-asunnolta Algarvesta Portugalista 3. toukokuuta.

Muun muassa brittiläinen SkyNews perustaa tietonsa brittiläisen rikoslaboratorion FSS:n lähteisiin.
 
turhauttavaa
Joo...jotenkin turhauttavan oloista hommaa koko touhu. Ottakaa huomioon, että jos Madde kuoli ruiskusta saamaan yliannostukseen, miksi hänestä olisi vuotanut verta?!
 
turhauttavaa
Joo...jotenkin turhauttavan oloista hommaa koko touhu. Ottakaa huomioon, että jos Madde kuoli ruiskusta saamaan yliannostukseen, miksi hänestä olisi vuotanut verta?!
 

Yhteistyössä