Ensimmäinen hoidoilla, seuraavat luomusti vaiko hoidoilla?

Te, jotka olette tarvinneet lääketieteellistä apua esikoista hankkiessanne, niin miten seuraava/seuraavat lapset ovat saaneet alkunsa? Oletteko silloin onnistuneet luomusti vaiko tarvinneet uudestaan hoitoja? Jos seuraava on tullut luomusti, niin millaisella hoidolla esikko on saanut alkunsa?

Eli täällä yksi clomifenin avulla ensimmäisen lapsensa saanut haaveilee toisesta ja pohdiskelee, että miten yleistä mahtaa olla, että toinen lapsi saisi alkunsa helpommin.
 
Meillä tuota esikkoa tehtailtiin 2.v. apuna käytettiin ensin teroja ja sitten clomeja (kun mulla kierto aivan sekasin... parhaimmillaan yli 100pv ) , mutta loppujen lopuksi poika kyllä sitten sai alkunsa, kun hoidot oli tauolla ja jatkoa mietittiin, eli loppujen lopuks sit kuitenkin luomuna tärppäs. toinen sitten tärppäskin ihan luomuna ja pari kk ehkäsyn pois jättämisen jälkeen..
 
Meillä molemmat ivf:llä, tarkemmin sanoen jälkimmäinen pakastealkioilla. Muuta tietä meillä ei ole, koska munanjohtimet on poistettu. Mutta niiden poiston jälkeen tärppi onkin ollut otollinen! Jos haluaisimme, voisimme yrittää vielä kolmatta jäljellejääneillä alkioilla, mutta taitaa kaksi lasta olla meille kumminkin tarpeeksi...
 
Meillä esikko sai alun homeopaattisilla lääkkeillä,toinen clomit-terot yhdistelmällä ja nämä kaksosetkin samoin clomit-terot yhdistelmällä...meinkään ei siis pitänyt ikinä saada lapsia.
 

Yhteistyössä