Erilaiset äidit, nyt!

  • Viestiketjun aloittaja Byääää
  • Ensimmäinen viesti
"Ninni"
Minkä ikäsiä noi on? Onko mormooneiltakin ehkäisy kielletty? Eiks mormoniäijät ollu näitä moniavioisia? Jotenki puistattavaa, mutta liittyisköhän vaan siihen että tollanen elämä on mulle täysin vierasta.
 
"ellinoora"
Eihän tässä ohjelmassa käydäkkään läpi heidän koko 15vuoden avioliittoansa,ymmärsit varmaan?Ja kyllä hän mainitsi pariin kertaan,että on ollut vaikeita aikoja heidän suhteessaan.
 
Mua ihmetytti se, että aina kirkosta tai jeesuksesta puhuessa mies herkistyi ja alkoi itkemään, mut vauvan syntyessä "melkein tuli tippa linssiin"

Ihme uskovaisia :D
se on se, kun uskontoa taotaan päähän vauvasta asti, halusi tai ei, niin siitä tulee tärkeämpää ja todellisempaa kuin oikeasta todellisuudesta!
Ja sitten vielä väitetään että tuo ei ole sairasta...
 
Uskova
Ihan ok jakso, mutta mormoneitahan on lueta virallisesti kristityiksi.
Se että oltais ensiksi synnytty henkimaailmaan ja sitten maanpäälle vasta paljon myöhemmin ei ole Raamatun mukaista. Heillä on käytössään myöskin Mormonien kirja, jota käyttävät Raamatun ohella. He myös ottavat kasteen sukulaisten puolesta, jotka eivät ole mormoneita.
 
Paljon hyviä asioita, joita aion ottaa omaankin perhe-elämään. Ihanat perheillat ja hienoa yhteisöllisyyttä. Uskontojutut meni itselläkin yli. Toisaalta se että muut ihmiset uskoo ei minuun vaikuta, kunhan käyttäytyvät normaalisti.

Enemmänkin näin tässä jaksossa erilaisena äitiytenä tuon suorituskeskeisyyden mitä tunnistan itsessänikin. Suoritusta oli uskonto, opinnot, harrastukset, lapset, kodinlaitto jne. Onneksi äiti tajusi lopulta hiljentää tahtia.
 
"Lellu"
Mustakin oli ihana perhe. Uskomaton nainen ku jaksaa opiskella lääkiksessä ja pyörittää suurperheen arkea niin että myös ottavat aikaa yhdessä ololle. Eiköhän kaikilla ole parisuhteissaan ylä ja alamäkiä, tärkeintä on se että niistäkin hetkistä on selvitty ja yhä puhalletaan yhteen hiileen ja noin pitkään jo! Toivon omalle parisuhteelle samaa :)
 
  • Tykkää
Reactions: Porho
"vieras"
http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/erilaiset_aidit/tarinat/suurperheen-aiti-marika-en-painostaisi-lapsiani-pysymaan-mormoneina/2013/09/1806930


Tuolla äiti sanoo ettei aio pakottaa lapsia mormoniuskontoon.. Vähä vaikee uskoo, ku oli niin aivopestyä porukkaa....
 
uskoon kuuluva
[QUOTE="vieras";29021685]http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/erilaiset_aidit/tarinat/suurperheen-aiti-marika-en-painostaisi-lapsiani-pysymaan-mormoneina/2013/09/1806930


Tuolla äiti sanoo ettei aio pakottaa lapsia mormoniuskontoon.. Vähä vaikee uskoo, ku oli niin aivopestyä porukkaa....[/QUOTE]

Mitä väliä kuka teistä uskoo mitäkin. Suomessa on uskonnonvapaus perkele!
 
[QUOTE="vieras";29021723]Joo mutta kaikkista parasta on uskoa TODELLISUUTEEN eikä mihinkään hömppään.[/QUOTE]

Todellisuuskin on yksi yhdelle ja toinen toiselle. Mietipä esim. psykoosissa olevan tai muistisairaan todellisuutta (minkä siitä nyt voi kokematta kuvitella)... jos muistisairas kuvittelee tavaroitaan varastettavan, vaikka on itse laittanut ne "talteen"...
 

Yhteistyössä