Flixotiden otto ja hammaspesu?

Miten se nyt kaikkien sääntöjen mukaan piti mennä? Ensin hammaspesu, sitten Flixotide ja lopuksi suun huuhtelu? Ja jos näin, niin mistä syystä? En muista enää... esikoistytöllä todettiin siis nyt astma ja sai säännöllisen lääkityksen, mutta kun edellisestä kuurista on aikaa niin on unohtunut tuo hammaspesujuttu. Jotain ihme seremonioita siinä kai oli?
 
"vieras"
Meillä ei ole puhuttu hammaspesusta mitään Flixon yhteydessä. Yleensä annan ennen iltapalaa/aamupalaa ja siinä sitten syömisen yhteydessä juo niin paljon että suu tulee huuhdelluksi. Sit pestään hampaat ja vielä huuhdellaan suu. Toistaiseksi ei näy sammasta. Meillä on vaan sitä suun huuhtelua korostettu.
 
"piipi"
ensin hammaspesu,jonka jälkeen annat tahnan hampaissa hetken vaikuttaa ennen kuin annat lääkkeen ja sitten suun huuhtelu jotta lääkeaineet huuhtoutuu pois eikä jää suuhun muhimaan ja aiheuta mahdollista sieni-infektiota.
 
Mä muistelisin että puhe oli ihan jostain muusta kuin sammaksesta. Voiko se aiheuttaa kiillevaurioita jos pesee heti lääkkeen ottamisen jälkeen hampaat? Meillä on käytössä babyhaler, ei tuota kiekkoa, jos se jotain vaikuttaa.
 
"tui"
Jos pesee hampaat vasta lääkkeenoton jälkeen, se tekee kiillevaurioita. Koska lääke tekee hampaan pinnasta kuin hiekkapaperia. KAntsii ottaa lääkkeenoton jälkeen fludentabletti tai ksylitol-tabletti.

Niin ja täällä puhuu astmalapsen äiti ja hammashoitaja :)
 
[QUOTE="tui";22410835]Jos pesee hampaat vasta lääkkeenoton jälkeen, se tekee kiillevaurioita. Koska lääke tekee hampaan pinnasta kuin hiekkapaperia. KAntsii ottaa lääkkeenoton jälkeen fludentabletti tai ksylitol-tabletti.

Niin ja täällä puhuu astmalapsen äiti ja hammashoitaja :)[/QUOTE]

Eipä tullut mieleen tuo xylitolpastilli. Kiitos vinkistä. :)
 

Yhteistyössä