Flunssainen lapsi

  • Viestiketjun aloittaja uimaan
  • Ensimmäinen viesti
uimaan
Tänään oli puhe, että tyttö lähtee mummin kanssa uimaan uimahalliin, tytölle tuli kuitenkin flunssa yöllä ja nyt yskii ja räkä valuu :/ Voiko flunssaisen kanssa lähteä jos ei kuitenkaan kuumetta ole? Harmittaa kyllä kovasti tytön puolesta jos ei pääse kun ollaan siitä uimaan menosta jo ehditty hänelle puhua ja odottaa innolla.

Mitäs mieltä olette?
 
No en kyllä itsekään lähtisi flunssaisena uimahalliin enkä veisi lastakaan. Ei välttämättä tee ollenkaan hyvää jos tauti alkamassa. Voihan lapsi tehdä jotain muuta kivaa mummin kanssa ja sitten mennä uimahalliin kun on terve.
 
Enso
No en kyllä veis jos on kovasti räkänen. Kivapa siellä muidenkin uida kun yksi tyrskii ja pärskii räät veden joukkoon. Kyllähän apsen täytyy oppia ymmärtämään ettei kipeenä voi kaikkea tehdä... Voi myös kysyä lähtisitkö ite siinä kunnossa uimaan...
 
Lasta joka vaikuttaa kipeältä ja pärskii ei pitäisi viedä mihinkään (ellei ole pakko) missä muita ihmisiä paljon ja tartuntavaara. Eikös tuon nyt sano järkikin. Tässä taas yksi kohta jossa lapsen pitäisi oppia kokemaan vähän pettymyksiä.
 

Yhteistyössä