höpölöpö, tuu käymään niin mää sulle mämmit näytän! :kieh: btw mitä sä täällä pyörit, eks oo töissä :xmas:Alkuperäinen kirjoittaja tiituli:Yäk, kaikki mämmit ovat hirveitä, en syö semmosta joka näyttää p......lta.
Alkuperäinen kirjoittaja tiituli:Ai oot vaihtanu nikkiä, siis olen tänään vielä Mean takia saikulla, oli koko vklun kuumeessa, ootko vaihtanu puh.num, yritin eilen soittaa.
Ja oletkos edes maistanu koskaan??Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä:Ruoka, joka näyttää kertaalleen syödyltä, ei ole minua varten.
Kyllä, maku korreloi ulkonäköä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ja oletkos edes maistanu koskaan??
Juu, vähän niinku maitokin puuron kylkeen. Ja sokeria päälle.Nam.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:laitatteko kerman ihan sellaisenaan mämmin sekaan?
Se on muuten hassu juttu, toi että jotkut tykkää esim ihan kauheesti niistä kuivista reunakoppuroista. Mä taas aina otan vaan sitä pehmeää sisustaaAlkuperäinen kirjoittaja apsi:Pahaa mämmiä en ole vielä maistanutkaan. Mutta ihan juuri avattu laatikko ei ole niin hyvää, kuin sellainen, jossa mämmi on jo vähän pintakuivaa. Siksi pidän lootaa auki jääkaapissa, kuivansitkeänä mämmä on parasta. Ihan hyvää tuntuu olevan esin. flora vispin kanssa, kerma on aina hyvää, pelkkä rasvaton maito on liian litkua.
Minä laitan flora vanillaa vaahdottamatta.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Juu, vähän niinku maitokin puuron kylkeen. Ja sokeria päälle.Nam.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:laitatteko kerman ihan sellaisenaan mämmin sekaan?
Aa Mämmiä meneehää tuota 15-20 rovettaa pääsiäisen aikana Ei ole paskkaaa vaan hyvää perinne ruokaaYäk, kaikki mämmit ovat hirveitä, en syö semmosta joka näyttää p......lta.