G:millä viikolla äippähousut jalkaan?

  • Viestiketjun aloittaja Glow
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja mimmali:
Ei oo ollu varaa ostaa äippähousuja.. :/
Nyt rv 26+4 ja verkkapöksyt jalassa ollu jo useemman viikon.Ei mee housut muut kiinni..
Onko sulla tai kellään tutulla ompelukonetta? Minä oon ostanu alesta parit housut halvalla ja kangaskaupasta resoria tai trikookangasta. Sit vaan leikannu housuista mahankohdalle U-mallisen aukon. Leikkasin myös sivuilta ja selänpuolelta vyötärökaitaleen (jossa vyölenkit) pois. Sit oon ommellut resorin (trikookankaan) housuihin. Tietty resori tulee myös selänpuolelle, mutta ei niin ylös kuin mahan puolelle. Kannattaa sovittaa resori päällä housuihin että tulee sopivalle korkeudelle ja laittaa nuppineuloilla kiinni. Jos resori tuntuu liian löysältä voi yläreunaan ommella kuminauhalle kujan. Reikäkuminauha kätevä kun sen toiseen päähän ompelee napin ja jättää vähän ylimääräistä kuminauhaa niin saa löysättyä kun masu kasvaa.

Lisään vielä muutaman kuvan ompelemistani housuista. En normaalisti ompele mitään ja olen vielä aika suurpiirteinen ompelija (langanväri ei ole niin justiinsa enkä mittaile kun ompelen menemään) joten kädenjälkeä sun muuta ei kannata hirveen tarkasti tutkia . :D

http://www.aijaa.com/v.php?i=2398814.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=2398810.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=2398798.jpg

Eikä tarvi olla edes rahasta puutetta, mut on paljon rajallisemmat noi äitiyshousuvalikoimat kuin "normaali" housut. Itse tekemällä saa mieleisistä housuista äitiyshousut. :D
 
Esikoisesta taisi olla viikkoja 30, kun ostin äitiyshousut. Ja toisesta muutamaa viikkoa alle 30. Itse olen ainakin onnistunut löytämään aina ne kaikkein epämukavimmat housut. Jotka tippuvat, löpsöttävät takapuolesta. Siksi varmaankin tätä kolmatta odottaessa tulen käyttämään mahdollisimman paljon hameita ja mekkoja.
 
Oisinkohan toisessa raskaudessa just joskus rv10-11 siirtynyt äippähousuihin, jotakuinkin. Ei mennyt farkunnappi enää kiinni ja kaikki kiristi ja puristi. Rv 12 oli selkeä vauvamaha sitten jo.
 
mulla ois parit tosi hyväkuntoiset mammahousut tuolla kaapin pohjalla jotka kaipais kovasti käyttäjää! ostin itselle mutta olikin liian isot :headwall:

ovat siis noin koko L/XL ja lindexin ihanat sammarilapparit ja farkut kyseessä eli jos jotain kiinnostaa niin yksäriä vois pistää!
 
Minä mietin tänään töissä, kun olin jo napin ja vetoketjun joutunut avaamaan, että pitäisikö käydä ostamassa äitiyshousuja. Olen ikäni kärsinyt ummetuksesta. Kun tavanomaiseen ummetukseeni lisätään se, että raskaus laiskistaa suolta entisestään ja, että raskaus aiheuttaa muutenkin alkuaikoina turvotusta, voitte kuvitella miten tukalalta olo tuntuu. Kohdun/lapsen kasvamisen takia en vielä tietenkään tarvitsisi äitiyshousuja, mutta raskaudesta tämä vatsan pyöristyminen kuitenkin johtuu. (Mennään viikolla 9)
 

Yhteistyössä