G: Mitä teillä tapahtuu sille 2cm paksuiselle juuston lopulle, mistä ei saa enää höylättyä? :D

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
minä
Yleensä minä vuolasen puukolla siitä kunnon palan, kietaisen kinkkua ympärille ja nautiskelen. Joskus voi mennä ruokaan raasteeksi, koskaan ei roskiin. Meillä ei ehdi juusto homehtua. (Paitsi aikanaan ostin pari kertaa jotain arlan kevytjuustoa, joka oli jo valmiiksi homeessa kun avasin paketin.)
 
ee
Meillä juusto käännetään toiselle kyljelle noni 3 cm paksuisena ja siitä sitten jatketaan kapemman palan höyläämistä kunnes se on noin puolisenttinen. Lopun (eli sellainen 3 cm x 0,5 cm) vippaan roskiin, jos ei satu sellaista ruokaa olemaan, johon se sopisi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja gytt:
Mä nakkaan sen kastikkeen joukkoon,tulee meinaa aikas hyvää,njamskis!
Tää on toinen vaihtoehto!

Jos joku heittäisi kunnossaolevaa juustoa meillä roskikseen, niin mä räyhäisin siitä kuin vesikauhuinen rakki! :kieh: :ashamed: Ei ole ruuasta tai rahasta pulaa, mutta mä oon jotenkin sisäistänyt liian(?) tiukat periaatteet...
 

Yhteistyössä