G. Montako koneellista pyykkiä pesette viikossa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
3hlöä ja vaihtelee kyl paljon. Välillä pari koneellista ja toisinaan pyörii päivittän. Riipppuu pissapyykistä, pojan sotkemista vaatteista jne....Ei meil sellasia varastoja oo että vois päivätolkulla kerätä pyykkiä.
 
"vieras"
2 aikuista ja 1 2-vuotias poika, melkein päivittäin pyörii koneellinen pyykkiä, kun poika on semmoinen tehopakkaus, että sotkee vaatteet nopeasti. About siis 7 koneellista viikossa :)
 
"vieras"
Useimpina päivinä 2 koneellista, mutta vähintään 1. Viikonloppuisin tulee pestyä ulkovaatteita ja petivaatteita, joten kone saattaa laulaa kolmestikin.

7 hengen perhe, yksi osakestoilee.
 
"vieras"
2 aikuista + 2 lasta (koululaisia ) ja joskus menee viikko-pari etten pese yhtään koneellista. Joskus pesen 2-3 koneellista viikossa. En kyllä pese vaatteita läheskään joka viikko.
 
-
[QUOTE="vieras";26211816]2 aikuista + 2 lasta (koululaisia ) ja joskus menee viikko-pari etten pese yhtään koneellista. Joskus pesen 2-3 koneellista viikossa. En kyllä pese vaatteita läheskään joka viikko.[/QUOTE]

Wau! Kuin tää on mahdollista? Onks teillä tosi iso pyykkikone ja peset aina ihan täysiä koneellisia, vai käytättekö monta päivää samoja vaatteita. Meillä ihan sama perhekoko ja pesen joka päivä koneellisen tai jos joku päivä jää väliin niin jonain toisena päivänä 2 koneellista. Myönnän kyllä että pesen aika vajaita koneellisia ja olen miettinyt että pitäisi vähentää pyykinpesua. Mutta itse haluan vaihtaa vaatteet joka päivä uusiin ja lapsilla taas likaantuu vaatteet tosi helposti. Mieheltä tulee tosi vähän pyykkiä.
 

Yhteistyössä