G: Nimet, jotka haluaisitte tuleville lapsillenne antaa?

  • Viestiketjun aloittaja "aloittaja"
  • Ensimmäinen viesti
"jada"
En kai mä niitä täällä ala kertoa :D Harvinaisempi nimi tai uniikkinimi kun on hakusessa, niin hölmöhän mä olisin, jos sen etukäteen täällä julkistaisin.

Mitään oikeeta tietoa nimestä ei vielä ole, mutta luultavasti koitetaan saada läpi joku fantsuhenkinen nimi. Ei mikään Frodo tai Arwen, mutta mahdollisesti jotain sen suuntaista kuitenkin.
 
"jada"
En tiedä, lapsia ei ole tulossa...tosin pojalle voisin antaa vaikka Shia, Yitzhak tai Aslan. Tytölle taas vaikka Mindele, Ayala tai Yelina. En tiedä...
Nättejä nimiä :)

Aslan-nimeä mietin jossain vaiheessa itsekin, mut valitettavasti se yks halvatun homofoobikkojärjestö on pilannut kyseisen nimen :( (Suomessa toimii Aslan-niminen yhdistys, joka harjoittaa seksuaalivähemmistöille suunnattua "eheytyshoitojen" nimellä toimivaa aivopesua. En hyväksy kyseistä toimintaa ja pidän sitä suoraan sanottuna sairaana manipulaationa.)

Demdemiltä kysyisin, mistä olet keksinyt nimen Felis? Miulle tulee mieleen Pottereista Felis Felicis, siis "liquid luck" :)

Kivoja nimiä on muutkin miettineet.
 
[QUOTE="jada";27989143]
Demdemiltä kysyisin, mistä olet keksinyt nimen Felis? Miulle tulee mieleen Pottereista Felis Felicis, siis "liquid luck" :)

Kivoja nimiä on muutkin miettineet.[/QUOTE]

En ole oikein tutkinut nimen alkuperää, kuulostaa vain kivalta. Tykkään myös Felix-nimestä mutta Felis on minusta jotenkin soljuvampi ja kauniimpi :) toisaalta tulee mieleen toivotukset tyyliin Feliz navidad (hyvää joulua).

Ei se ikinä kyllä tule tulemaan lapseni nimeksi, sillä sukunimi loppuu ässään ja on harvinainen. Kuulostaisi liian kreikkalaiselta :D
 

Yhteistyössä