G: Paljonko meni ruokakauppaan?

  • Viestiketjun aloittaja "huh"
  • Ensimmäinen viesti
4 henkeä
n. 170, sisältäen kissanhiekkaa, pesuaineita, hygieniatarvikkeita (shampoot, hammastahnat, suihkugeeli), muutama lihapaketti, kahta eri kalaa palvelutiskiltä, juustoa, leikkeleitä, kissanhiekkaa, satiinilakana parisänkyyn, pari tyynyä, mehuja, hedelmiä, vihanneksia, leipää, kahvia, sixpack olutta, saman verran siideriä, maitotuotteita jne.. Tässä on nyt perusruokatarvikkeita ainakin keskiviikkoon asti + jotain sellaista, mitä ei niin usein osteta, kuten petivaatteita ja pesuaineita lisäämässä laskua. Myös osa lihoista menee pakkaseen, josta sitten otetaan tarpeen tullen.

Tää oli siis sellainen vähän isompi kauppareissu, joita tehdään n kerran parissa viikossa, joiden lisäksi käydään tarpeen tullen eli kerran parissa-kolmessa päivässä tekemässä täydennysostoksia, jolloin selvitään n. 3-40 euron summalla.
 
"asdf"
yli 90e.

Ei ollut kovin paljon ekstraa, ei edes kokolihaa. Vihannekset ja juustot veivät isoimman osan. Ja meillä on vain minä ja mies ja vauva, ja noilla ruuilla mennään, noh, ei ihan viikkoakaan.

Meillä kyllä syödään yleensä hyvin ja monipuolisesti :)
 
Aa
180 e. Viikonloppu ja alkuvikko pärjätään . 2 lasta ja kaksi aikuista. Korissa oli herkkuja ja hyvää lihaa. Myönnetään, aika paljon.....mutta kaappi oli aivan tyhjä. Ja omista otettiin. Mieheni on ruokakauppias.
 

Yhteistyössä