G: paljonko rahaa ilotulitteisiin?

  • Viestiketjun aloittaja "qwerty"
  • Ensimmäinen viesti
30 eurolla olen muutaman patan ostanut, kenties 20e pistän vielä :) Ja vaikka vauva onkin, niin kyllä isommat pojat jo odottelee..... Tosin, meidän raketit ammutaan perinteisesti jo klo 20 paikkeella, ennen kun lapset menevät nukkumaan.
 
"huoh"
Voi kumpa meilläkin 0e, minä inhoan kans et rahat syydetään taivaalle ja mies on aina ihan hepakassa että nyt paljon raketteja ostetaan (viime vuonna tais mennä 200e)... mies ei odota mitään muuta, ei edes joulua niin paljon kuin uutta vuotta. Huoh.
 
Viime vuonna ostettiin yksi 9:n ilotulitteen pussi, mutta vanhin koiramme pelkäs ihan kauheesti ( ei siihen mennessä ole pelännyt ollenkaan ), joten päätettiin, et tänä vuonna ei osteta kuin tähtisädetikkuja ja lähdetään kaupunkiin katsomaan ilotulitusta.
 
0€. Ei haluta heittää rahaa hukkaan. Eikä haluta saastuttaa ja roskata turhan päiten.
Jotku naapurit ostaa kuitenki, voi katsella niitä jos huvittaa. Eipä ne nyt niin erikoisia oo... Ku on niin paljo nähny ilotulituksia, on jo menny vähä maku siihe. Tullu semmone tunne että se on jo nähty, siinä ei oikeen oo enää mitään erikoista. Ois eri asia jos vaikka joka toinen vuosi vaan sais ampua raketteja.

Tähtisadetikkuja vois lapsille ostaa hieman, jos ois jo lapsia ja sen ikäisiä että niitten päälle ymmärtää.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä