G: valion vai ingmanin maito?

  • Viestiketjun aloittaja lehmät lentää
  • Ensimmäinen viesti
Valioa
Valio tietenki, maistuu vain NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN paljon paremmalta. Ainaki Hml osuusmeijerin maito maistuu pahalta, että saattaa riippua vähä tehtaastakin missä käsitellään ja pakataan..Joskus ostanu jonku muun Ingmanin meijerin ni oli melkeen yhtä hyvää kun Valio.
Joo ja on Lidlissä Valiota.
 
Nannu
Valio Oy on 22 suomalaisen maidontuottajaosuuskunnan omistama yritys, joka jalostaa ja markkinoi pääasiassa maitopohjaisia tuotteita.

Valio on Suomen suurin maidonjalostaja, joka vastaanottaa 86 prosenttia Suomessa tuotetusta maidosta, jalostaakin noin 90% vastaanottamastaan maidosta. Liikevaihdosta, joka oli vuonna 2007 1,7 miljardia euroa, lähes kolmannes kertyy ulkomaantoiminnoista. Päätuoteryhmät ovat tuoremeijerituotteet, juustot, rasvat, mehut, maitojauheet ja demineralisoidut jauheet sekä suurkeittiötuotteet. Keskimääräinen markkinaosuus meijerituotteissa Suomessa oli noin 57%. Pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Toimitusjohtajana on toiminut Pekka Laaksonen elokuusta 2007 alkaen. Maitoa Valion tuotantolaitoksiin toimitti vuonna 2007 reilut 10 000 maidontuottajaa. Valio työllisti Suomessa ja ulkomailla noin 4200 henkilöä vuonna 2007 ja sillä on Suomessa 15 tuotantolaitosta. Virossa tuotantolaitoksia on kaksi ja Belgiassa yksi juustopakkaamo

Ei siis ihan 100%
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Nannu:
Alkuperäinen kirjoittaja vilma:
Meil ei saa kaupasta 1,5l purkissa muuta kuin Ingmanin maitoa. Jos ostan kestomaitoa niin yleensä otan Pirkkaa kun on halvinta (valmistajasta ei haluakaan).
Pirkka myös valion maitoa
Ei muuten ole nykyään enään. Vaan Maitokolmion purkittamaa (lukaiseppas se purkki joskus uudestaan).
Ja meillä siis Maitokolmion maitoa. en usko noihin makueroihin. Mutta sen tiedän että valion maito on paljon vanhempaa mitä Maitokolmion. Johtuen siitä että sitä Valion maitoa kuskataan moneen kertaan pitkin suomea. Kun taas tuo Maitokolmion maito kerätään tästä lähiympäristöstä purkitetaan ja viedään kauppaan.
Missä siellä Espoossa on maitotiloja niin paljon että saadaan koko Suomen maidot tuotettua? Kyllä sitä maitokolmion maitoakin ihan samalla lailla kuskataan paikasta toiseen.
 
Melizza
Alkuperäinen kirjoittaja kaupan täti:
Alkuperäinen kirjoittaja Nannu:
Alkuperäinen kirjoittaja kaupan täti:
Alkuperäinen kirjoittaja Nannu:
Ei niin väliä tänä päivänä kun valiollekkin tulee maito jo muualta maailmasta kun suomessa ei oikeen ole enää lehmiä....
mikxköhän siinä on sit hyvää suomesta-joutsenlippumerkki? se merkkihän on maksullinen JA sen käyttöä valvotaan joten jos käyttää tuota merkkiä ni tuotteen kotimaisuus asteen täytyy täyttää kriteerit. maitotuotteiden osalta se on 100%
http://www.ymparistomerkki.fi/
Joutsenlippu

Hyvää Suomesta -joutsenlippu on suomalaisen ruuan alkuperämerkki. Siitä tunnistaa elintarvikkeen, joka on valmistettu Suomessa ja jonka raaka-aineista vähintään 75 prosenttia on suomalaista. Kuitenkin joutsenlipputuotteessa liha, kala, kananmuna ja maito on aina täysin suomalaista.

Joutsenlipullisten tuotteiden kotimaisuusaste on tällä hetkellä keskimäärin 96 prosenttia ja merkki on käytössä lähes 300 elintarvikevalmistajalla noin 8 200 tuotteessa.

Finfood - Suomen Ruokatieto ry myöntää joutsenlipun käyttöoikeuden ja valvoo merkin käyttöä.

Asiakkaan kannalta joutsenlippu on helppo ja luotettava tapa tunnistaa suomalainen elintarvike. Joutsenlippu on hyvin tunnettu, sillä tutkimusten mukaan yli 90 prosenttia suomalaisista tunnistaa merkin. Lisäksi joutsenlipulla merkittyjä elintarvikkeita pidetään turvallisempina ja laadultaan parempina kuin vastaavia tuotteita ilman joutsenlippua.

Suosimalla suomalaista ruokaa tuet yhteistä hyvinvointia ja saat nauttia maukkaasta ja turvallisesta ruuasta jatkossakin!




tässä sulle oikeaa tietoa. tämä merkki siis löytyy valion maitopurkin kyljestä!
Eli toisin sanoen osa raaka-aineista voi olla ulkomailta. Ei siis mahdottomuus se, että tulisi osa maidosta ulkomailta.
 
neljä-ilman-viidettä
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:
Alkuperäinen kirjoittaja neljä-ilman-viidettä:
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön:
Moi :wave:
Pääsitkö valtuustoon? Etkös ollut ehdolla?
Pääsin =)
:flower: Tällä palstalla onkin useampi läpipäässyt. Hienoa ja onnea!
Kiitos!

Melkoinen puhelin ja postirumba onkin ollut sen jälkeen. Vielä pitäisi täyttää vaalirahoitusilmoitus. Kaikki ne 0 euroa pitää ilmoittaa =)
 
Valio yleensä, tai sitten Pirkan sitä huoneenlämmössä kestävää (kestomaitoa ?)
Ja ihan vaan tottunut sen nappaamaan, en ole edes varma onko meiän kaupassa Ingmannia. Pakko kai siellä on olla :whistle:
 

Yhteistyössä