GALLUP : Mikä kirja kesken ja mistä se kertoo?

  • Viestiketjun aloittaja ****
  • Ensimmäinen viesti
Kirjamielellä: Alyson Noël: Sininen kuu – Kuolemattomat 2

Tuon kirjan lukemisen alottelen... Huomasin vaa myöhemmin et kyseessä sarja.. et tuo olis jo jatkoa ekalle.. nooh kaippa silti luen sen..

Just lopetin Houkutuslintu (2006) kirjan :Hänen identiteettinsä perustui valheelle. Kuuluisa seurapiirinainen lady Roz kuolee oudoissa olosuhteissa. Testamentti iskee tyttäreen Melody Beechamiin kuin pommi. Hänelle paljastuu kaksi järkyttävää totuutta. Hämäraperäisillä bisneksillä rikastunut wallis Beecham ei olekaan hänen isänsä. Häikäilemätön Wallis on USA:n vaarallisimpia rikollisia...
 
IhanaValo
Nyt on kesken Kate Jacobsin Pieni lankakauppa..se kertoo, ylättäen, lankakaupasta ja sen myyjistä ja asiakkaista. Jokaisella omat ongelmansa..semmosta kevyttä hömppää tuo on toistaiseksi ollu.
Viimeks luettiin (tai mie luin ja lapset kuunteli iltasatuna) Mimmi Lehmä ja Varis :)

Tässä ketjussa mainittiin useampi mielenkiintoisen kuuloinen kirja mitkä vois lukea joskus.
 
Ali Harris: Miracle on Regent Street
Romanttinen kertomus varastotyöntekijästä, joka päättää pelastaa tavaratalon sulkemiselta ennen joulua. Täyttä höpöä, jonka ostin joulureissulle matkalukemiseksi.

Lars Kepler: Hypnotisoija
Dekkari, joka kertoo tapauksesta, jossa surmataan isä, äiti ja pikkusisko. Perheen poika jää eloon silminnäkijänä, jolta aletaan kaivella tietoa hypnoosin avulla. Jotenkin ärsyttävä ja siksi kesken.
 
Minulla on ainakin kolme kirjaa kesken. Kaksi niistä on Tommy Hellstenin, jonka uskonnon ja psykologian iloinen sekamelska alkaa nopeasti tökkimään. Ne ovat kuitenkin kevyttä luettavaa, toisin kuin Enkvistin kirja, joka kertoo nykyfysiikan käsitysten ja metafysiisten asioiden suhteesta.
 
Kingin Auringonlaskun jälkeen... Elikäs Kingin novellikokoelma. On ollut kesken jo varmaan puoli vuotta. :ashamed:
 
"Piika-äiti"
Elina Karjalainen: Papurikon parhaat perhejutut (kokoelma hänen Kotilieteen 60-70-luvulla kirjoittamista pakinoistaan). Ainoa kasvatusopas, jota luen säännöllisesti.

Karen Joy Fowler: Sarah Canaryn salaisuus. Ajankuvaa 1870-luvun Yhdysvalloista, monikulttuurisuudesta, mielenterveysongelmista. Kertomistapa on erikoinen ja kirja koukuttaa.
 

Yhteistyössä