Haavisto vaan parempi!

  • Viestiketjun aloittaja Kakkonen on ykkönen
  • Ensimmäinen viesti
Kakkonen on ykkönen
Minulla on kaksi lasta – kolmevuotias ja yksivuotias. En voisi äänestää minkään muun kuin heidän tulevaisuutensa puolesta. En äänestä parempia bisneksiä itselleni, en mukavampia eläkepäiviä vanhemmilleni, vaan tervettä ja rauhallista planeettaa lapsilleni. Siksi tässä pelissä ei ole muita ehdokkaita kuin Pekka Haavisto!

Ja se homoseksuaalisuus sitten? Maailmassa on muitakin homoseksuaaleja ulkopoliittisia toimijoita, esimerkiksi Islannin pääministeri. Todellisuudessa seksuaalinen suuntautuminen ei ole mikään ongelma ulkopolitiikassa: kaikkien maiden johtajat ovat omanlaisiaan persoonia. On myös hyvä muistaa, että presidenttiä äänestettäessä ei päätetä kirkon homokannasta (joka muuten myös Haaviston mielestä on kirkon oma asia). Ja sivari? On se ainakin enemmän kuin Tarja Halosen inttikokemus. Sitä paitsi sotilasasioissa presidentillä on loistavat asiantuntijat Suomen armeijasta. Haavisto on itse asiassa saanut vuonna 2008 puolustusvoimain komentaja Kaskealalta sotilasansiomitallin.

presidentintehtäviin kuuluu mm.ulkopolitiikka & pekka haavisto on kansainvälisesti arvostettu ja viidenneksi tärkein suomalainen vaikuttaja maailmalla. (1-12) niinistö ei ole koko listassa :) kokenut rauhantekoprosesseissa ja katsoo tulevaisuuteen, rakentaa siltoja ja vision kokoaan suuremmasta, avoimesta Suomesta. Hän puhuu kiusaamiskulttuuria vastaan, jotta ihmiset olisivat parempia toinen toisillensa. Suomailanen köyhyys, rauha, sovinto, lasten ja nuorten pahoinvointi & tasa-arvo tekee pekasta hyvän miehen.

Niinistön kokemus ulkopolitiikassa on seitinohutta, kun taas Haavisto on kokenut ja tunnettu YK-mies maailmalla, taitava diplomaatti ja lahjakas neuvottelija.
Niinistö myös tuuppisi Suomen Natoon (ykkösuutisissa viimeksi puhui kuinka hänen natojäsenyys vahvistuu entisestään), Haavisto taas on rauhan mies! :)& sitten kun haavisto oli töissä siellä jossain afrikassa niin siellä ei suoda homoutta, mutta silti töyt onnistui hyvin, se homous siihen mitenkään vaikuttunut! niinkun monet kiroo sitä, että ei voi olla presidentti ku on homo.. se ole mikkään syy!!

Mikäli raha ja suuryritysten etu on tärkein arvo, kannattanee äänestää niinistöä!
 
"veera"
Alkuperäinen kirjoittaja Kakkonen on ykkönen;25515713:
Niinistö myös tuuppisi Suomen Natoon (ykkösuutisissa viimeksi puhui kuinka hänen natojäsenyys vahvistuu entisestään)

Mikäli raha ja suuryritysten etu on tärkein arvo, kannattanee äänestää niinistöä!
Saulilta lainattua:
On syytä tehdä yksi asia kohdaltani tyystin selväksi: Että Natoonko? Sitä tungetaan, vaali vaalilta, väkisin kurkustani alas, mutta en sitä nytkään niele. En ole esittänyt, että Suomen tulisi noin vain liittyä Natoon. Olen kyllä esittänyt ja esitän edelleen, että edistäisimme eurooppalaista puolustusyhteistyötä niin pitkälle kuin se on mahdollista. Euroopan puolustusyhteistyöhön ei ole menoa, ellei kansanäänestyksellä niin päätetä.

Ja suuryritysten eduista: ei täällä enää montaa ole = yhä enemmän työttömiä
Mun mielestä on hyvä jos pressa ajaa sitä että suomessa olis mahdollisimman paljon yrityksiä suuria ja pieniä = TYÖPAIKKOJA
 
haavisto voittoon
ei se pressa kaikista päätä..ulkopolitiikka lähinnä pressan hommaa.. hyvinvointi maksut kyllä hoituu niinku tähänki asti..ei se tarjakaan niistä päätä!!!!!!!
 
naurettavaa
Sivari puolustusvoimien ylipäällikkö. Ei se että eikö olis kykenevä hoitamaan sitä niin kuin Halonenkin mutta kertoo arvoista ja paljon. Ei haluakaan tarpeen tullen mennä etulinjaan puolustamaan isänmaata. Rauhan mies voi olla vaikka puolustaisikin asein omaansa.
 
"hohhoijaa"
Alkuperäinen kirjoittaja päläpälä;25515740:
Milläs tämä kaikki hyvinvointi maksetaan? Silittelemällä kiusattua ja esittämällä "hyvää jätkää"?
no haavisto juuri iltasanomissa toivoi määrärahoja syrjinnän edistämiseen. Siis siihen, että harrastettaisiin enemmän sitä, että olisi kaikenmaailman vähemmistökiintíöitä eri töissä. Eli syrjittäisiin sitten sitä enemmistöä. Tätähän on jo tehty suomessa siihen malliin että ruotsinsuomalaiset esim pääsevät kiintiöidensä kautta helpommin korkea-asteen opintoihin jne. ja ei se ole mitään hyvää tuonut.
 
"vaari"
Kaikki tietävät, että kokoomus on Niinistön taustapuolue, joka ajaa Suomea enemmän tai vähemmän pontevasti Naton syliin. Maamiinat kiellettiin, jotta pulustuksen heikkoudella voidaan perustella liittoutumista. Uusin peruste on armeijan säästökuuri kasarmien alasajoineen. Eikö olisi rehellisempää,jos Niinistö seisoisi avoimesti puolueensa linjausten takana ?

-Niinistö on taktikko. Nyt kun nato vastaisuus on kasvanut, niin ei kai hän niin tyhmä ole, että sanoisi suoraan kannattavansa natoon liittymistä. Jos hänet valitaan presidentiksi, niin sitten alkaa työ Suomen natottamiseksi.
 
rrrrr
huvittavinta kun jossain kyselyssä kysyttiin tärkeitä asioita niin haavisto nosti koulutuksen... Hieman syö uskottavuutta esim nykynuorison silmissä kun sitten hän itse on vain ylioppilas ja ilmeisesti suhteillaan on noita töitä päässyt hoitelemaan (politiikka on suhdepeliä, ei siinä millään taidoilla tai koulutukselle nykyisin tunnu olevan oikeasti väliä...valitaan se kuka on nuoleskellut sinua riittävästi)
 
[QUOTE="vaari";25515894]Kaikki tietävät, että kokoomus on Niinistön taustapuolue, joka ajaa Suomea enemmän tai vähemmän pontevasti Naton syliin. Maamiinat kiellettiin, jotta pulustuksen heikkoudella voidaan perustella liittoutumista. Uusin peruste on armeijan säästökuuri kasarmien alasajoineen. Eikö olisi rehellisempää,jos Niinistö seisoisi avoimesti puolueensa linjausten takana ?.[/QUOTE]

Muista että tämä onkin nyt henkilövaali. Jos Haaviston mahdolliset äänestäjät saavat vihin, että kyseessä olisi sittenkin puoluevaali niin hänelle voi käydä hassusti.
 
gffff
[QUOTE="vieras";25515948]Mistäs ne määrärahat sitten otetaan?[/QUOTE]

no sitä hän ei sanonut...mutta sanoi toivovansa sellaisia määrärahoja. Sitä minäkin kyllä vähän ihmettelin, että kuvitteleeko se Haavisto sitten presidentin ohjailevan valtion varojen käyttöä...
 
Sivari päälliköksi?
Mielestäni aseistakieltäytyjä ei voi toimia armeijan ylipäällikkönä, piste. Toisin kun Halonen, Haavisto on asevelvollisena joutunut tekemään aikakaudellaan hyvin ääripään ratkaisun ollessaan aseistakieltäytyjä. Siinä ei sinänsä mitään pahaa, mutta se päätös kantaa kyllä siihen ettei puolustusvoimien ylipäälliköksi ole mitään asiaa!!! Kuka turkistarha palkkaisi kettutytön toimarikseen... Haluan turvata lasteni tulevaisuutta, ja toivon että jatkossakin Suomessa säilyy armeija "kaiken varalle", Suomi kun ei yksinään välttämättä voi rauhaa pitää yllä...
 
heheh
noo...jos se saa valita itse sitten kaikki alaisensa... valikoi sitten vaan homoja, transuja, saamelaisia ja mitäs kaikkia vähemmistöjä niitä nyt sattuu olemaan töihinsä. :D:D
 
vieras vain
ja mitenhä tuo homous nyt liittyy koko pressa juttuun-..seksuaalisuus vaan sivuu..homma hoituu oli sitten vaikka shemale.. kun haavisto oli afrikassa ja siellä ei homoja katota hyväksi niin kas kummaa ne työt hoitu silti. ONNEKSI HAAVISTOA ARVOSTETAAN ULKOMAILLA. ja viides vielä listalla.niinistö päässyt koko listalle.kyllä se kertoo paljon.

Haavistolla sentään mitali, ja huomattava turvallisuuspoliittinen tuntemus, toisin kuin niinistöllä...

sotilasansiomitali:

Rauhanturvaajaliiton jäsenlehti - Sivari, joka sai sotilasansiomitalin


Haavistolla sentään mitali, ja huomattava turvallisuuspoliittinen tuntemus, toisin kuin niinistöllä...
 
Pekka Haavistolla on tarvittavaa ulkopoliittista kokemusta presidenttina toimimiseen. Arvoiltaan ja toimintatavoiltaan hän olisi presidentti, joka saisi vilpitöntä ihailua niin Suomesta kuin maailmalta. Hän on sillanrakentaja, kädenojentaja, edelläkävijä.
 
suvi.ot
miten homoseksuaali sivari voi olla armaijan ylipäällikkö. Miksikä ei - koska sivari voi perehtyä ja oppia sotatieteestä omaksumiskykynsä mukaisesti samat asiat, mitä asevelvollisuuden yhteydessä asiansa oppivatkin - villakoirien hautaamisesta lähtien.

Perinteitä homoseksuaaliseen ylipäällikköön on maailmanhistoriassa jo pidemmältäkin ajalta - aletaan vaikka Aleksanteri Suuresta.

Valinta sivariksi on oma valinta - erotuksena homoseksuaalisuuteen, joka on tiettävästi synnynnäinen poikkeama, joka ei tartu. Sivariksi ei ole kaikilla asiaa - esim sellaisilla, joiden itsetunto on niin huono, että kulkevat valtavirran mukana on turvallisesti huudellen toinajatteleville suuresta porukasta - sankarillisesti.
 
"vieras"
Haavistolla sentään mitali, ja huomattava turvallisuuspoliittinen tuntemus, toisin kuin niinistöllä...
On mullakin mitalli, mut en mä silti mikään pikajuoksija ole vaikka kultaa onkin saatu 60 m juoksusta :D

Mutta jos sä kieltäydyt vakaumuksen vuoksi aseista, miten voit edes hyväksyä armejan olemassa olon. Vai onko tarkoitus Suomen armeja kokonaan lopettaa?
 

Yhteistyössä