Hääbändien hinnat?? Kokemuksia?

vieras
Alkuperäinen kirjoittaja keiz0r:
Eiköhän 500e saa jonkun harrastelija orkesterin soittelemaan :) Jos haluaa että orkka on laadukas ja löytyy taitoakin niin sitten hinnat alk. 2000e
Meidän 400e kustantanut bändi oli laadukas ja taitava =) Ja vielä mukaviakin olivat :)
 
Juh
Meillä tais maksaa 600?. Ois saattanut maksaa enemmänkin jos ei ois ollu tuttuja siinä bändissä. Meillä toi oli aika maksimi mitä pystyttiin maksamaan, mutta olen todella tyytyväinen, että sen otimme. Tunnelma ois ollut huomattavasti latteampi ilman bändiä.
 
suositut bändit ottaa monta tonnia (esim movetroni oli sukulaisella niin veloitti yhdestä illasta 5000)
ite oon maksanut 400 + ilmaset ruuat ja juomat sekä majoitus, mutta on kaverin bändi (tosin levyttänyt ja keikkailee koko ajan)
 
vieras
Meillä oli 650 ?. Kaverin häissä oli 850 ?. Molemmat bändit olivat hyviä, mutta meidän häissä ollut bändi soitti pitempään ja monipuolisemmin, kuin ei ollut "nimeä", niin kuin kaverin häissä olleella bändillä.
 
Meillä
Oli hyväksi kehuttu ja tykätty tanssiorkesteri turun seudulta, 700 ? oli hinta, lisäksi tarjosimme ruuan, söivät siis seisovasta pöydästä, sekä vielä yöpalan. =)
 
"Timi"
Moikka!
Tsekkaa Triotimoroutasaari.net
Normaalisti keikkahintamme on vain 600-800 euroa.Riippuen esiintymisen pituudesta ja kuinka kaukana Helsingistä tilaisuus on.Kuitenkin on tarjolla upeilla soundeilla.Monipuolista tanssimusiikkia ja joustavaa meininkiä.Keralla luotettavien herrasmiesten!
Soita Timille 0500645093
 
Soittaja
Moi!

Hääbändin hinta riippuu esim. kokoonpanosta, ammattitaidosta, soittokokemuksesta, matkasta, keikan kestosta jne. Illan soitto maksaa n. 700 e --> Hyvää ei saa halvalla. Eihän kukaan huonoa pitopalveluakaan valitse. Soittaminen vaatii kumminkin vuosien opiskelun ja tietysti keikkarutiinia pitää olla. Ohjelmistoa pitää olla vähintään 10 settiä, että keikoilla voi käydä.

www. silveradoband.webs.com

harmonikka@hotmail.com
 
vierailija
Hääbändi Turun suunnalle
Keikkailen Varsinais-Suomen suunnalla
2-5 hlön kokoonpanoissa.
bändikustannus vaihtelee
< bändin koosta, paikasta, ajasta, settimäärästä ym.
riippuen....
Lisää:
minnaranta.suntuubi.com
tanssiorkesteri, hääbändi, bilebändi, tilanteen mukaan :)
 

Yhteistyössä