Häälahjaan ideoita

  • Viestiketjun aloittaja mymmeli
  • Ensimmäinen viesti
mymmeli
Mulla olis sellanen visio lahjasta jonka aion antaa hyvälle ystävälle perjantaina. Ajattelin ostaa sellasen alusvaatteitten kuivatus hökötyksen:) tiettekö sellanen missä on sellasia nipsuja mihin voi laittaa kuivumaan esim. sukkia. Mut nyt kuuluukin kysymys että mitä laittaisin siihen roikkumaan? Ihan jotain sellasat joka päiväseen elämään tarpeellista
 
ap
Ai kauheeta, emmä tajunnu et tää on näin kokoon kuivunu idea :) Mut siis lähinnä toi kuivausteline vain telineeks et sais johonki roikkumaan ne tavarat. Noi kylpyhuone jutut vois olla kivat, eiks niitä aina tarttee kuiteski.
 
vieras
Mikä juttu toi sukankuivausteline on? Siis liittyykö siihen jokin sisäpiirin vitsi? Muuten en oikein ymmärrä ideaa, mutta ehkä lahjan saajat ymmärtävät. Mä en kyllä ihan häälahjaksi uskaltaisi tai viitsisi tuollaista hankkia, vaan satsaisin ihan kunnolliseen lahjaan. Helposti siihen kuivatustelineeseen ripustettaviin juttuihin uppoaa euro jos toinenkin, joten samalla vaivalla ja rahalla ostaisin jotain oikeasti tarpeellista ja laadukasta.
 

Yhteistyössä