Hätähousuiset Himotestaajat ja Piinailijat Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja mymosa
  • Ensimmäinen viesti
salamalla kuivahko
Tässäpä vielä kuivahko/kuiva testi salamalla.. katos sellanenki löytyy kamerasta :D. Tuo on tosi kiiltävä pintainen ja piti ottaa vinossa kuva ku muute just heijastas testiviivan kohdalle.. en tiiä. Jänskättää aamu.. noita oli 2 siinä paketissa. Wondfot loppu, niitä pitäa tulla pati lisää huomenna että vois jatkaa samalla testillä testailua. Huoh tätä touhua. Nyt makkuuksiin! Jännää aamua kaikille!
 
Tännehän on tullu kilometrin verran viestejä ku muutamaa päivää käyny kattoo. Mutta suski ihana viivanen Onnea!! Ja Mullinmallin siulla kyllä selkeesti joku koittanu tarrata siellä mut ei sittenkään :/ jaksuja. Lilli-Lotalla nään jotakin kyllä ja Mollylla ihan pinkkiiki. Itellä täällä ovistikkujen tikutus ja piinaus päällä.
 

Kuiva sofi <3

Kunpa nyt pysys kyydissä!!! Km kierrossa viivat vahvistu muutamana päivänä vain ja kuopusesta eka haamusta meni viisi päivää tasavahvaan viivaan.. että vielä ei uskalla ilosta pomppia. Mikä on erikoista ja liene hyvä asia niin tänään on hasta dpo10 :O. En ois koskaan uskonut saavani noi selvää haamuplussaa näillä päivillä! Jalat maassa ja pää kylmänä vielä viikonloppuun.. sit pitäs olla jo vahva viiva jos on ollakseen.
 
kuiva apteq
Jäihän tuo sofista kakkoseks mut pääasia että tuossakin nyt joku ees on.kiitos Mullinmalli. Vielä en uskalla kauheesti hyppiä innosta.. pumppu kyllä hakannu kahtasataa aamun :D. Se hyvä puoli tässä himotestauksessa ettänimittäin kolahtaa jos saa ihan kunnon haamun.

Alamahaa polttelee ja selkääkin.. noh, näin se aina ollut mutta pelottaa silti..
 
Voi nelHM ONNEA! <3 Nyt sormet ja varpaat ristiin että kaikki menee hyvin ja sä siirryt onnellisesti tuonne odottajiin :)

Eilinen oli juu tikutustauko mutta tässä aamun tulos:









Kuvat noin puolentunnin jälkeen... Anteeksi tää saastuttaminen oikein urakalla mut en osannut valita :D
 
20140701 113842 20140701114404893

Mulla iski viivakateus, en mä saa ollenkaan sellasta kuvaa kun haluisin ja toi aijaa pilaa senkin vähän, tosin aamupissa oli kyllä aikast laihaa, ja eilenkin sain aamusella kaikkein haaleimman viivan. Apteekin tikku kusastava tossa kun on rakossa aikansa muhinut.. voi voi, aloin nyt miettimään, et oisko ne niitä viivanpaikkoja kuitenkin. Ylin illalta ja alin nyt aamulta ja ihan muokata piti, luonnossa kyllä näkyy.
 

Yhteistyössä