Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Tänään meen työpäivän jälkeen labraan mittaa sen hcg:n ihan varuiksi. Kerroin siitä digitestistä ja terkkari sanoi et viime viikolla oli just käyny jollodotinain samanlailla et digin viikot ei nouse ni oli käyny labrassa sitten. Oli ollut oikein hyvät arvot kuulemma. Ettei se digi oo niin luotettava. o_O
Niinpä. Hyvä että menet kokeeseen. Se on ainakin varma. Jospa saat rauhan vähäksi aikaa. ❤
 
  • Tykkää
Reactions: Catharin
Tänään dpo9-10 ja ei mun viivalasit kyllä näe mitään :unsure: Luonnossa tuohon tuli viiva jonka näki valoa vasten n.10min testaamisen jälkeen, mutta en ole varma onko väriä :unsure: Ja alkoi mietityttämään että antaako nuo Pregcheckit helpostikkin viivanpaikkaa (?)

Eilisiltainen testi yllä ja alempi tämän aamuinen (tosin vain kolmen tunnin pidätyksellä kun ravasin yön vessassa pissalla :X3: )
http://aijaa.com/7N4ezO

Ja tässä pelkästään tämän aamun testi
http://aijaa.com/u8Y78H

Tässä vielä vähän väriä lisätty kun puhelimen salama vie värit. Vaikka en oikein kannatakkaan värien lisäystä kun se pitäisi testistä nähdä suoraan, mutta... :whistle:
http://aijaa.com/zRPgB8

Näkyykö niissä mitään? :unsure:
 
Viimeksi muokattu:
Katsotaan miten käy. Meni aivan sietämättömäksi toi kipu vatsalla tuolla melkein nivusessa että piti lähteä heti töistä pois kun itku vaan tuli (kipua ollut ajoittain semmonen viikon verran). Nyt otettu verikokeita ja pissanäyte ja odotellaan, pelätään mikä on.
 
Kun nyt oon tässä miettiny ja miettiny.. Niin sanokaa oisko tää ihan hullu teoria mun tilanteelle :ROFLMAO:
Jos mulla olikin ovulaatio siinä joskus 13-15.2 kun 11.2 ainakin halut oli katossa ja sit 13 päivä alkoi nipistelyä munasarjoissa ja paineen tunnetta.
Niin nyt olis vasta menossa dpo 5-7. Ja jos se perjantain haamu olis tullut jostain kiinnittymisdipistä tms.voikohan se aiheuttaa hetkellisen hcg arvon nousun. Todellaki vaan hetkellisen??:alien:
Koska krampit mahassa loppui, raskausoireet pysyy. Ja ei oo tippaakaan verta tullu.
Ja plussa ois kenties vasta tulossa??

Miltä tää teistä kuullostaa? Mua helpottaa ajatella jotenkin näin, eli että kroppa ois toiminu ja jossain olis ees jotain järkeä :giggle:
 
Kiinnittyminen on erittäin harvinaista ennen kuin on kulunut 6-7 päivää ovulaatiosta. On niitäkin, joilla kiinnittyy viiden päivän kuluttua, mutta käsittääkseni se ei ole kuitenkaan hirveän yleistä. Jos kiinnittyy aiemmin, niin luultavasti ei mene kohtuun vaan tulee kohdun ulkoinen raskaus. Kiinnittyminen ei aiheuta hormoneissa mitään muutosta vaan kiinnittymisestä alkaen alkaa hcg:tä muodostua. Eli kiinnittyminen ei voi aiheuttaa haamua.
 
Viikkoja olis nyt menkkojen ja oviksen mukaan 5+5. Enkä usko siihen et olis vähemmän viikkoja. Uskon et tää oli taas tässä tää raskaus. Jälleen kerran. Usko meni taas täysin tähän hommaan. Soittelen neuvolaan huomenna jatkosta!
 
Adessaa: Ovistesti ei bongaa itse ovulaatiota vaan tulossa olevan ovulaation eli näyttää ennen ovulaatiota tapahtuvan lh-hormonin nousun. Se hormooni saa sitten munasolun irtoamaan.
Tää on aika hyvä http://fi.clearblue.com/suunnitteletko-perheenlisaysta/hedelmallisyys-ja-hedelmoittyminen

Sun ovis on saattanut olla myös lauantaina illalla, jos testasit plussan aamupäivällä. Mutta mä lähtisin laskemaan silti dpo0 sunnuntaista, koska se pari tuntia sinne tänne ei muuta mitään.
Kiitos avusta :) Täytyy lukea tuo linkki illalla kun pääsen töistä!

Miten tässä malttaisi odottaa siihen asti, että näkee tärppäsikö tässä kierrossa :geek: Malttaisikohan testailla vasta sitten, jos menkat on myöhässä :D

Catharinille tsemppiä! Toivotaan, että kaikki olisi hyvin :) Jospa neuvolasta osattaisiin auttaa huomenna (y)
 
Catharin en kyllä kanssa yhtään osaa tosta arvosta sanoa vaikka itselläkin joskus mittailtu. Toivottavasti huomenna neuvolassa on viisaampi ja kaikki kuitenkin olisikin just niin kun pitää. Varmaan ainakin uudelleen se arvo pitäisi katsoa. Voimia tuleviin päiviin <3
 

Yhteistyössä