Halla-ahosta sanottua

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Halla-aho haaveilee: "Juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla",

Halla-aho kiistää universaalin ihmisarvon ja runoilee ”instrumentaalisesta ihmisarvosta”.

Halla-aho julistaa "Trump on parasta, mitä Yhdysvalloille ja länsimaailmalle on tapahtunut piiitkään aikaan". Halla-aho ylisti Donald Trumpia aikana, 4.6.2019. jolloin tämä oli jo tehnyt maailmalle täysin tiettäväksi koko hulluutensa ja koko fasistisuutensa. Vain noin puoli vuotta myöhemmin Trump yllytti roskaväkeään ryntäämään Capitolille ja kaappaamaan vallan.

Näin ajattelee, puhuu ja kirjoittaa fasisti. Näitä Halla-ahon linjauksia, jotka oikeuttavat arvioimaan hänet fasistiksi, on loputtomasti. Halla-aho seuraajineen saa vapaasti väittää vastaan, mutta EIT:n viitoittamalla tavalla hänet on oikeus arvioida fasistiksi – ja tämä on tässä ratkaisevaa.

Halla-aho yritti puolustella rikosilmoituksiaan: ”On eri asia arvostella jotakin sanomaani tai tekemääni ja ilmaista mielipide siitä, että jokin omasta mielestä fasistinen mielipide kuin esittää kontekstiton väite siitä, että joku henkilö on fasisti”. (HS 5.1.2024)

Puolustelu edustaa paskapuheosastoa. Kukaan ei kutsu Halla-ahoa fasistiksi, koska hän on kalju tai muun vastaavan ominaisuutensa vuoksi. Häntä kutsutaan fasistiksi, koska hänen poliittiset mielipiteensä ovat fasistisia.
 

Yhteistyössä